فتنه 88، عامل و دلیل بسیاری از تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ملت ایران شد

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شوراي اسلامي گفت: وقتی ما می گوییم فتنه، یعنی تحمیل تحریم های ناجوانمردانه علیه یک ملت مظلوم که عامل اصلی آن وقایع 88 بود، وقتی می گوییم فتنه یعنی فشار بر معیشت مردم آوردن، وقتی می گوییم فتنه یعنی توهین به مقدس ترین مقدسات این مردم یعنی عاشورای حسینی. […]

6852 [1]عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شوراي اسلامي گفت: وقتی ما می گوییم فتنه، یعنی تحمیل تحریم های ناجوانمردانه علیه یک ملت مظلوم که عامل اصلی آن وقایع 88 بود، وقتی می گوییم فتنه یعنی فشار بر معیشت مردم آوردن، وقتی می گوییم فتنه یعنی توهین به مقدس ترین مقدسات این مردم یعنی عاشورای حسینی.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان،مهرداد بذرپاش در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران [2]، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شوراي اسلامي، گفت: ملت رشید ایران تجربه اتفاقات تلخ را مانند فتنه 88 در حافظه خود به خاطر دارند که چه ظلم هایی به مردم رفت.

وي ادامه داد: کودتای 28مرداد یادآور خاطره ای تلخ در ذهن نخبگان این ملت است که مثلث اوباش، نظامیان وابسته، بهائیت همگی آلت
دست بیگانگان بر این ملت ظلمی بزرگ روا داشتند. آیا میتوان به راحتی از این ظلم گذر کرد؟

وي با بيان اين مطلب که برخی مرتب می گویند در 88 هم یک سوءتفاهم بود دو طرف مقصر بودند و حالا باید همه چیز را کنار بگذاریم، تصريح کرد: وقتی ما می گوییم فتنه، یعنی تحمیل تحریم های ناجوانمردانه علیه یک ملت مظلوم که عامل اصلی آن وقایع 88 بود. وقتی می گوییم فتنه یعنی فشار بر معیشت مردم آوردن،. وقتی می گوییم فتنه یعنی توهین به مقدس ترین مقدسات این مردم یعنی عاشورای حسینی. وقتی می گوییم فتنه یعنی هتک حرمت به نوامیس مردم در کوچه و خیابان ها. وقتی می گوییم فتنه یعنی توهین به آن یار سفر کرده و پیر جماران.

وي ادامه داد: وقتی می گوییم فتنه یعنی خدای ناکرده زمینه سازی برای اتفاقاتی چون مصر که برادرکشی در یک کشور راه افتاده است. وقتی می گوییم فتنه یعنی نگرانی مادر شهید از پایمال شدن خون شهیدانش ، یعنی نگرانی این همه خانواده شهدا و ایثارگر که حاصل خون عزیزانشان در حال از دست رفتن است. وقتی می گوییم فتنه یعنی اختلافات میان برادر با برادر در این کشور یعنی کودتا علیه خواست
اکثریت.

بذرپاش اظهار داشت: فتنه یعنی کشور را چند سال به عقب بردن. آیا با این نکات که اتفاق افتاد کسانی که حرف فتنه بزنند افراطی و تندرو هستند؟ آیا می شود گفت دو طرف مقصرند؟ آن طرف چه کسی بود جز نظام مظلوم؟

وي بيان کرد: در حال حاضر اسنادی که خود سازمان سیا ارائه کرده و مستقیم بعد از 60 سال نقش امریکا را در آن وقایع به روشنی اعلام می کند، برای سال 88 هم چند سال بگذرد خواهند دید رسماً سرویس های جاسوسی اقدامات خود را در 88 اعتراف می کنند؛ آن وقت می توانیم بگوییم دو طرف مقصرند؛ اینست که ما می گوییم فتنه یک شاخص و ملاک است.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: مگر می شود در آن اتفاق بزرگ دست داشت و حال دلمان برای مردم بسوزد این نشدنی است؟ مگر می شود آن اتفاق بزرگ را نادیده گرفت و مرتب حرف از امام (ره) زد؟ مگر میشود این رنج بر مردم و معیشت مردم را به دلیل تحریم ها دید و نظاره کرد که دلیل اصلیش آن اتفاق بود و حال مرتب دم از مردم زد. به نظرم این امری محال است الا عوامفریبی.