[1]جایگاه خانواده و ارتباطات خانوادگی در اسلام و اصالت و نسبیت ارتباطات اجتماعی از منظر قرآن کریم، به همت دانشگاه صدا و سیما منتشر شد.
ابراهیم حقیقی مدیر انتشارات دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان [2] اظهار کرد: جایگاه خانواده و ارتباطات خانوادگی در اسلام و اصالت و نسبیت ارتباطات اجتماعی در مبانی ارتباطات اجتماعی از منظر قرآن کریم روانه بازار نشر شد.
وی با بیان اینکه این اثر به قلم احمد زرنگار به مفهوم شناسی ارتباطات اجتماعی و ضرورت آن از دیدگاه دین اسلام می پردازد، گفت:مفهوم شناسی و ضرورت ارتباطات اجتماعی در قرآن کریم، ارتباطات اجتماعی و محیط های طولی و عرضی، روش ارتباطات در دو بعُد زمان و مکان و روش ها و شیوه های بنیادی انبیاء و اولیاء در ارتباطات اجتماعی از عناوین چهارگانه فصول این کتاب است.
حقیقی ادامه داد: مفهوم شناسی واژه های ارتباطات اجتماعی، ضرورت، شیوه و کیفیت ارتباطات اجتماعی، دلالت تطابقی آیات برگزیده بر پیونده ای اجتماعی، جایگاه خانواده و ارتباطات خانوادگی در اسلام، اصالت و نسبیت ارتباطات اجتماعی، اصالت و نسبیت عزلت و تفرد و نقش متقابل معاشران و مصاحبان در تعیین سرنوشت از مطالبی است که در این کتاب به چشم می خورد.
مدیر انتشارات دانشگاه صدا و سیما تصریح کرد: در بخشی از این اثر عنوان شده است: “ارتباطات اجتماعی و مصاحبت انسان ها در جوامع گوناگون از ضرورت های اجتناب ناپذیر زندگی است که بدون آن امکان ادامه حیات و قرار گرفتن در مسیر کمال وجود ندارد. زیرا در این صورت آدمی به انزوای مطلق کشیده می شود و در همه عرصه های زندگی شکست خواهد خورد. شک نیست که اسلام تنها دینی است که اساس آیین خود را صریح و روشن برپایه اجتماع قرار داده است و در هیچ شانی از شئون خود به اجتماع بی اعتنا نبوده است. به گونه ای که آنچنان راهکارهایی داده که حتی نیروی فکر هم از شمار آنها عاجز است ولی با کمال تعجب می بینیم این دین الهی تمام احکام و مقررات را در یک قالب اجتماعی بیان داشته و تا آنجا که ممکن بوده است روح اجتماعی و ارتباطات اجتماعی را در تمامی احکام و مقررات خود ارائه کرده است. بنابراین نخستین ندایی که بشر را به سوی اجتماع دعوت کرده، و به جامعه شخصیت مستقل واقعی داده، ندای اسمانی آورنده اسلام است که با سلسله آیات الهی مردم را به سوی سعادت حیات اجتماعی دعوت کرده است.”
به گفته وی “مبانی ارتباطات اجتماعی از منظر قرآن کریم”در 297 صفحه با شمارگان یک هزار نسخه و بهای هشت هزار تومان از سوی انتشارات دانشگاه صدا و سیما به چاپ رسیده است.