به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان ؛ شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست روز چهارشنبه، یکم آبان ماه خود که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد، درباره ریاست این سازمان تصمیمگیری کرد و دکتر ابوذر ابراهیمی ترکمان از نیروهای باسابقه این سازمان و رایزن فرهنگی سابق ایران در روسیه، به ریاست برگزیده شد و همگان چشمانتظار صدور حکم ریاست این سازمان از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند تا مراسم تودیع و معارفه که زمان آن تقریبا مشخص شده بود، برگزار شود.
بنا بر این گزارش، با گذشت بیش از سه هفته از تصمیم شورای عالی سازمان که بنا بر قانون، مسئول انتخاب رئیس سازمان و سپس صدور حکم از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است، با ترکیب پنج چهره حقیقی از شخصیتهای علمی و فرهنگی به انتخاب مقام معظم رهبری و ده چهره حقوقی متشکل از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (رئیس شورا)، وزیر امور خارجه، رئیس سازمان صدا وسیما، معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، دبیرکل مجمعجهانی تقریب مذاهب اسلامی، دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی میگذرد، اما هنوز حکمی صادر نشده است.
برخی گمانهزنی کردهاند با رأی نگرفتن صالحی امیری برای تصدی وزارت ورزش و جوانان، تمایل برای بهکارگیری او در رأس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تقویت شده و برخی نیز دخالت یکی از مشاوران فرهنگی رئیسجمهور را در این امر دخیل میدانند و بنابراین، هنوز حکم ابراهیمی ترکمان صادر نشده است.
جنتی نیز هفته پیش در پاسخ به این که آیا معرفی آقای صالحیامیری به جای ابراهیمیترکمان درست است، اظهار بیاطلاعی کرد و در پاسخ به پرسش دیگری درباره تاریخ مراسم معارفه رئیس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: هنوز تاریخ این مراسم مشخص نیست.
چنین اظهارنظری شائبه کنار گذاشتن مدیری که هنوز پستش را تحویل نگرفته، تقویت کرد تا آنجا که جمعی از مدیران و کارکنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در نامهای پرامضا از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای شورایعالی سازمان حمایت کردهاند.
در متن این نامه آمده بود: «اکنون که پس از هجده سال از عمر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خواست نیروهای توانمند این سازمان با همراهی نگاه آن وزیر (فرهنگ و ارشاداسلامی) فرهیخته به گزینش و انتصاب دکتر ابوذر ابراهیمی ترکمان به ریاست سازمان انجامیده و برای نخستین بار سکان کار به دست یکی از نیروهای درون سازمانی سپرده شده است، ما کارشناسان، مدیران و کارکنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلانی سپاس خویش را تقدیم میداریم و بر این باوریم که در خور این اعتماد، از این پس باید بیش از پیش بکوشیم تا هم توان درون سازمان بر همگان آشکار شود و هم شورای عالی ارجمند و خود سازمان به این باور برسند که این نهاد میتواند با اتکا به داشتههای خود به بهترین شیوه، رسالت فرهنگی خویش را در جهان پیش برده و به فرموده مقام معظم رهبری حامل اقتدار معنوی نظام باشد».
در سوابق اجرایی ابراهیمی مسئولیتهایی همچون رایزن فرهنگی در روسیه، وابسته فرهنگی در آنکارا و عشقآباد، عضو شورای سردبیری مجله در گستره فرهنگ بینالملل، مدیر کل فرهنگی آسیا و اقیانوسیه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وجود دارد. وی دارای آثار مکتوبی نیز هست که از جمله آنها لطیفههای قرآنی، حکایت سه شهر در خصوص شهرها و مشاهیر اسلامی خراسان بزرگ، داستان دانشوران به زبان روسی، فرهنگ روسیه از دریچه آداب و رسوم و بیش از یکصد مقاله علمی به زبانهای فارسی، انگلیسی، روسی، ترکمنی و ترکی استانبولی است.
سوای این که تغییر مسئول منتخبی که انتخابش بیست و چند روز پیش رسانهای شده آن هم حتی پیش از برگزاری مراسم معارفه تا چه میزان درست است، قطعاً نادیده گرفتن گزینه منتخب شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمیتواند آثار خوبی داشته باشد، به ویژه که اعضای این شورا افراد و چهرههای سرشناس و با تجربه نظام هستند. این در حالی است که سه تن از وزرای کابینه نمایندگان رئیس جمهور در شورای عالی سازمان متبوع هستند و میتوانستند پیش از انتخاب، ملاحظات خویش را به شورا منتقل کنند.
به هر حال این امید هست تا در روزهای پیش روی، با صدور حکم انتصاب ابراهیمی ترکمان، به این بلاتکلیفی پایان داده شود و مسئولین کنونی که دوره سه سالهشان اول آبان پایان یافته است، سریعتر تعیین تکلیف شوند.