۲.آمریکا، ۱،۴۵۸،۲۱۹
ارتش ایالات متحده از میان داوطلبانی که حقوق دریافت میکنند، شکل میگیرد.
این کشور از سربازگیری اجباری در گذشته استفاده میکرد، اما این قانون از سال ۱۹۷۲ مورد استفاده قرار نگرفتهاست.
آمریکا سالانه بیش از نیم هزار میلیارد برای ارتش خود و ۱۶۰ میلیارد دلار برای عملیات احتمالی در خارج از کشور هزینه میکند که این مقدار معادل ۴۳ درصد از کل هزینههای نظامی جهان میباشد.
۳.هند، ۱،۳۲۵،۰۰۰
هند بزرگترین واردکننده سلاحهای نظامی میباشد که هزینهای آن معادل ۹ درصد از واردات جهان میباشد.
منابع اصلی تهیه اسلحه این کشور روسیه، اسرائیل و فرانسه هستند. این کشور با توجه به توسعه هواپیماهای نظامی، سعی در حفظ رابطه نزدیک خود با روسیه دارد. هند به دلیل رقابت با پاکستان و تنشهای مرزی با کشور چین، همیشه در حالت آمادهباش به سر میبرد.
۴.کره شمالی، ۱،۱۰۶،۰۰۰
ارتش این کشور ریشه در سال ۱۹۳۰ و زمانی که ژاپن هنوز کره را اشغال کردهبود، دارد. به مرور زمان کره به دو بخش تقسیم شد.بخش شمالی کره نیروی مسلحی با جمعیت حدود ۲۵۰۰ نفر داشت. ارتش این کشور در زمان جنگ سرد با کره جنوبی توانست به این مقدار رشد کند. حدود یک چهارم از بودجه ناچیز این کشور، برای ارتش آن محفوظ است و هزینههای آن تقریبا به ۱۰ میلیارد دلار میرسد.
۵.فدراسیون روسیه، ۱،۰۲۷،۰۰۰
به گزارش تراز، نیروهای مسلح این کشور در سال ۱۹۹۲ و پس از فروپاشی اتحادیه جماهیرشوروی تاسیس شد. این کشور نزدیک به ۷۲ میلیارد دلار برای نیروهای مسلح خود هزینه میکند.
ارتش ایران
بر اساس گزارشات منتشر شده، ایران هشتمین ارتش بزرگ دنیا را دارا میباشد. ارتش اولیه ایران در سال ۱۹۲۵ تاسیس شد و تحت دخالتهای کشورهای آمریکایی و اروپایی بود. پس از انقلاب در سال ۱۹۷۹، ارتش ایران از نظارت و دخالتهای آمریکا و کشورهای دیگر رها شد.