logo

امروز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳

Friday, 10 January , 2025

150 نماینده به رئیس جمهور نامه انتقادی نوشتند؛

خشم نمایندگان از دور زدن خانه ملت توسط برخی وزرا /آقای رئیس جمهور شخصا مداخله کند

به دنبال انتصابات تامل برانگیز وزیر علوم، 150 نفر از نمایندگان مجلس نامه ای در انتقاد از وی خطاب به رئیس جمهور نوشتند از او درخواست کردند در برخی انتصابات وزارت علوم مداخله کند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - پنجشنبه ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
خشم نمایندگان از دور زدن خانه ملت توسط برخی وزرا /آقای رئیس جمهور شخصا مداخله کند

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان ؛ شاهین محمد صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت اعلام کرد حدود ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس، درباره برخی انتصابات در وزارت علوم، به حسن روحانی رئیس جمهور نامه‌ای ارسال و از او درخواست تجدید نظر کردند.

n00323818-b
در بخشی از این نامه آمده است: ما نمایندگان امضا کننده این نامه که قلبا و قویا علاقمند به همکاری با دولت جنابعالی هستیم، مصرانه خواستاریم که جناب آقای دکتر فرجی دانا را به تجدید نظر در این انتصابات و برخی انتصابات سوال برانگیز دیگر دلالت فرمایید.
در ادامه این نامه آمده است: ما نگران آنیم که چنین رفتارهایی فضای روشن و مثبت فعلی رابطه مجلس و دولت را تیره سازد و موجب بروز واکنش‌هایی شود که جز ایجاد مشکل برای دولت و اتلاف وقت و نیروی همگان در بر نخواهد داشت.
این نمایندگان مجلس در پایان درخواست کردند که آقای رئیس جمهور خودش درباره این موضوع مداخله کند و جلوی این مشکل را بگیرد.
وزیر علوم در پی کسب رأی اعتماد مجلس، اقدام به انتصاب فردی به معاونت خود کرد که صلاحیت وی برای وزارت به خاطر مشارکت در فتنه ۸۸ از سوی نمایندگان رد شده بود.
فرجی دانا در حکمی میلی منفرد را به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم منصوب کرد و این در حالی است که نمایندگان مجلس به خاطر مستندات موجود، با وزارت میلی منفرد مخالفت کرده بودند. میلی منفرد با ۱۶۲ رأی مخالف نمایندگان از مجموع ۲۸۴ رأی، از وزارت بازماند و به جای وی فرجی دانا با ۱۵۹ رأی موافق، ۷۰ رأی مخالف و ۳۲ رأی ممتنع وزیر علوم شد.
وزیر علوم همچنین جعفر توفیقی را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. توفیقی در فتنه 88 نقش آفرین بود و حتی به نظر رسید در نتیجه هشدارهای نمایندگان بود که رئیس جمهور از معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم منصرف شد.
به نظر می رسد مدعیان اصلاحات دور زدن مجلس و گماشتن برخی نیروهای خود در سطوح معاونت وزیر و مدیر کلی را در دستور کار قرار داده‌اند که این امر ناقض حسن ظن و اعتماد مجلس به وزراست.
در ماه گذشته شهین دخت مولاوردی و سعید شیرکوند دو عضو حزب منحله مشارکت به ترتیب به عنوان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی منصوب شده اند.
پس از این نیز مرتضی مبلغ، عضو حزب منحله مشارکت، معاون سیاسی وزارت کشور در دوران اصلاحات و عضو شورای مشورتی سید محمد خاتمی به عنوان مدیر ارشد پتروشیمی کشور منصوب شده است.
منبع: جهان نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد