logo

امروز پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳

Thursday, 9 January , 2025

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان:

رعایت بهداشت و استاندارد در تولید و توزیع مواد غذایی ضروری است

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: در تهیه، تولید، بسته‌بندی و توزیع مواد غذایی باید ضوابط بهداشتی واستانداد ها رعایت شود.

تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - یکشنبه ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
رعایت بهداشت و استاندارد در تولید و توزیع مواد غذایی ضروری است

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان ؛ محمدصادق فیاضی  در سومین همایش ایمنی غذا، سلامت جامعه  که  با حضور مسئولان  استانی  و شهرستانی در سالن  اداره ارشاد اسلامی  گلپایگان  برگزار شد،  اظهار کرد: یکی از چالش های اصلی عصر حاضر  مواد غذایی و تغذیه  است  .

n00023408-b

 دکتر فیاضی  افزود:  این چالش به صورت عارضه چاقی و یا  سوء‌ تغذیه  در افراد  جامعه  مشاهده می‌شود.

 مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گلپایگان با بیان اینکه  بازرسان این  شبکه  بر تهیه  و  تولید مواد غذایی نظارت  کاملی  دارند  تا مواد غذایی  به شکل  صحیح  و قابل  استفاده  به دست مصرف کنندگان  برسد،  تأکید داشت: ضوابط  بهداشتی  و استاندارد‌ها  باید  در  تهیه، تولید، بسته‌بندی و توزیع مواد غذایی رعایت شود.

 دکتر محمد صادق فیاضی   با بیان اینکه بهترین شاخصه  این شهر محصولات  لبنبات  شهرستان   گلپایگان است ،  تصریح کرد: هر ساله در همایش های استانی  و کشوری  که  تولید کنندگان  صنایع  غذایی ، آشامیدنی  وبهداشتی  شرکت  می کنند  حائز برترین رتبه ها می شوند.

 *در ادامه  دبیر اجرایی سومین همایش ایمنی غذا ،سلامت جامعه،  بیان کرد:  همایش روز جهانی غذا با شعار روز جهانی غذا سیستم‌های غذایی پایدار برای تأمین غذای کافی و مغذی  باهدف   افزایش  سطح  آگاهی  مردم  برگزار شده است.

 علی  عظیمی  تصریح  کرد:  با توجه به اینکه شهرستان گلپایگان یکی از قطب‌های مهم لبنیات کشور محسوب می‌شود، موضوعات مطرح شده در این همایش در زمینه تبیین نقش و اهمیت مواد غذایی در سلامت جامعه به ویژه اهمیت شیر و صنایع وابسته به آن است.

 * در ادامه  مشاور صنایع شیر ایران پگاه  بیان کرد: کرامت انسان‌ها در گرو سلامت آنهاست و سلامت به عنوان مهم‌ترین سرمایه انسان تلقی می‌شود و تغذیه نقش موثری در سلامتی انسان دارد.

 حسین  چمنی  با بیان اینکه در حال حاضرجمعیت سالمند ایران را 6.5 میلیون نفر تشکیل می‌دهند،  گفت : طی 40 سال آینده 25 درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل  داده و این امر نشان‌دهنده توجه به این قشر از جامعه است.

 مشاور صنایع شیر ایران پگاه  تغییرات کوچک در سبک زندگی را جلوگیری  از حوادث و مشکلات بزرگ در آینده  دانست  و افزود: ما قادر هستیم سبک زندگی خود را در تغذیه و مواد غذایی تغییر بدهیم تا در دوران سالمندی به بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان دچار نشویم.

 وی با بیان اینکه  توجه بسیاری به شیر و لبنیات  در فرهنگ دینی و اسلامی شده است، افزود:  مصرف سرانه هر ایرانی 70 کیلو لبنیات است در حالی که در کشور‌های اروپایی این میزان به 300 تا 500 کیلو در سال می‌رسد.

  در ادامه همایش  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی  بیان کرد: شعار امسال روز جهانی غذا سیستم‌های غذایی پایدار برای تأمین غذا و تغذیه  نام‌گذاری شده  که یکی از ارکان این شعار سلامتی جامعه و امنیت غذایی است.

 مصطفی  دلاورافزود: محیط زیست، انسان، سیستم فراوری مواد غذایی منجر به تولید یک غذای سالم و کامل می‌شوند.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی پروانه بهداشتی و علامت استاندارد را از مشخصه‌های یک محصول غذایی کامل عنوان کرد.

وی تاکید کرد: با فرهنگ‌سازی صحیح می‌توان سلامت مردم را از مزرعه تا سفره را تضمین کرد و پارامترهایی مانند استفاده بی‌رویه از کود‌های شیمیایی، تولید مواد غذایی کامل و نظارت و کنترل بر محصولات کشاورزی سبب تضمین سلامت مردم می‌شود.

 لازم به یاد آوری است: در پایان همایش از مسئولان فنی برتر و واحد‌های برتر صنایع غذایی، آشامیدنی و بهداشتی شهرستان، شامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان،شرکت فرآورده های لبنی سامان گلپا(پنیر پیتزا سیرت ) فرآورده‌های لبنی اتحادی(بابا کوهی)، ، شرکت فرآورده‌های لبنی مروارید گلپایگان، فرآورده‌های لبنی شهامت، آرد عظیم گلپا و گلپا پلاست که به تازگی جزو تولید‌کنندگان برتر استان معرفی شده‌اند، لوح تقدیر و تندیس این همایش اهدا شد.


دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد