شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در قالب اطلاعیه ای جدید، نحوه ثبت نام کارت سوخت المثنی را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری دیار عالمان ، استفاده از کارت سوخت شخصی به منظور مدیریت بهینه توزیع سوخت در کشور الزامی خواهد شد و در این خصوص شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران 28 آبان ماه سال جاری در قالب نخستین اطلاعیه رسمی خود اعلام کرد: “بهمنظور جلوگیری از قاچاق بنزین بهویژه با تشدید قاچاق از مرزها، تصمیم بر این شده که تحویل بنزین به خودروها و موتورسیکلتها، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، صرفاً با استفاده از کارت سوخت انجام شود.”
شامگاه امروز (جمعه 2 آذرماه 97) شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران دومین اطلاعیه رسمی خود را در این خصوص با موضوع چگونگی ثبت نام کارت سوخت المثنی صادر کرد.
متن این اطلاعیه بدین شرح است:
“شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به اطلاع می رساند، هموطنان عزیزی که کارت سوخت خودرو یا موتورسیکلت آنها مفقود شده است، می توانند به یکی از روش های زیر و برابر جدول زمانبندی درخواست خود را ثبت نمایند:
تاکید می شود مالکین خودرو یا موتور سیکلت که کارت سوخت فعال در سامانه هوشمند دارند در صورت ثبت تقاضای صدور کارت المثنی، کارت اولیه آنها ابطال خواهد شد. بنابراین توصیه می شود صرفا افراد فاقد کارت سوخت برای ثبت نام مراجعه کنند.
روش اول:ثبت نام مالکان خودرو یا موتورسیکلت فاقد کارت سوخت با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 از شبنه 3 آذر ماه با ارائه مدارک لازم طبق ضوابط جاری انجام پذیر است.
الف: مالکان خودروهای عمومی دولتی اعم از سواری، وانت و موتورسیکلت و مالکان خودروهای قولنامه ای برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، می توانند همانند گذشته صرفا با مراجعه به دفاتر پلیس+10 نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند.
ب: خودروهای نو شماره، دارای کارت سوخت بوده و کافی است مالکان آنها برای دریافت کارت سوخت خود به دفاتر پست مراجعه نمایند.
روش دوم: مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه به نشانی (www.mob.gov.ir ) و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی و ثبت اطلاعات. این سامانه از 5 آذرماه در دسترس عموم قرار می گیرد و ثبت اطلاعات در این سامانه رایگان است.
روش سوم: دریافت و نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی از تاریخ 5 آذر ماه به شرح زیر:
نسخه های Android و IOS این اپلیکیشن از چهار منبع قابل دریافت است:
سامانه خدمات همراه دولت (mob.gov.ir)ایران اپس(iranapps.ir)کافه بازار (cafebazaar.ir)اپ استور (appstore.ir
منبع :تسنیم