اولین شرط عبور از معضلات کشور اتحاد دولت و مجلس است

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار گفت: همان گونه که اتحاد بین نیروهای انقلابی در دوران دفاع مقدس و جنگ نظامی با بعثی ها، پیروزی کشور ما را به دنبال داشت، اکنون نیز اتحاد رمز عبور از جنگ اقتصادی است.

علی بختیار، عصر امروز در جمعی از خبرنگاران، با اشاره به شرایط کنونی کشور، عنوان کرد: تضارب افکار و اندیشه ها همواره در بین احزاب و گروه ها، تشکل ها و فراکسیون های سیاسی وجود داشته است، اما این مسئله نباید به وحدت و همگرایی آنان برای رفع مشکلات مردم آسیب وارد کند.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم حفظ اتحاد در بین مسئولان کشور، تصریح کرد: همان گونه که اتحاد بین نیروهای انقلابی در دوران دفاع مقدس و جنگ نظامی با بعثی ها، پیروزی کشور ما را به دنبال داشت، اکنون نیز اتحاد رمز عبور از جنگ اقتصادی است.

وی اظهار کرد: نیروهای انقلابی و در رأس آن ها مجلس و دولت باید با اتحاد و همگرایی و به دور از حزب گرایی به فکر حل مشکلات کشور و مردم باشند.

بختیار مقصر به هم ریختگی کنونی بازار سکه و ارز را دولت و مجلس دانست و گفت: اهمال و کم کاری کمیسیون اقتصادی، کمیسیون ویژه حمایت از تولید و دولت باعث بروز چنین مشکلی در بازار سکه و ارز شد و لازم است در این زمینه جدی‌تر کار شود.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس در حال تدوین بسته هایی است که با آن به دنبال جلوگیری از سیال شدن نقدینگی هستیم.

وی خاطر نشان کرد: بروز یک معضل بزرگ با وجود نقدینگی یک هزار و 600 هزار میلیارد تومانی را از قبل پیش‌بینی‌ کرده و بارها در این زمینه به کمیسیون اقتصادی تذکر داده بودیم اما نظارت های کافی صورت نگرفت.

بختیار با اشاره به خروج آمریکا از برجام، عنوان کرد: دولت در حال دنبال کردن اقدامات دیپلماتیک، حقوقی و قضایی در حوزه برجام بوده و مجلس نیز در جلسات غیرعلنی خود راهکارهایی را برای مقابله با این گونه عهدشکنی های آمریکا اتخاذ کرده است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی اشاره ای نیز به بسته پیشنهادی اروپا کرد و گفت: این بسته به دلیل نداشتن تضمین های کافی و لازم، متفق‌القول از طرف مجلس و دولت مورد پذیرش قرار نگرفت.

انتقادپذیری در بین مسئولان نهادینه نشده است

بختیار با بیان اینکه انتقادپذیری در بین مسئولان نهادینه نشده است، تصریح کرد: مسئولان تنها تعریف و تمجید رسانه ها را می‌پسندند و اگر از آن ها انتقادی صورت گیرد به سرعت جبهه گیری می‌کنند.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بین انتقاد سازنده و تخریب تفاوت بسیاری وجود دارد، اظهار کرد: بعضی از رسانه ها به جای انتقاد دنبال تخریب هستند ولی در تخریب هیچ آثار و برکاتی وجود ندارد؛ حال آنکه انتقاد سازنده می‌تواند مسئولان را به سمت حل مشکلات سوق دهد.

وی با اشاره به لزوم آزادی رسانه ها و مطالبه گری، عنوان کرد: آزادی رسانه ها در تهیه خبر و مطالبه گری، پیشرفت، توسعه، آبادانی و تعالی کشور را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/ صاحب نیوز