به گزارش دیار عالمان؛ رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان از برگزاری اولین رویداد ایده شو در سطح منطقه با محوریت گردشگری و علوم اجتماعی خبر داد.
حمیدرضا تاجداری در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز ظهر برگزار شد، اظهار کرد:این برنامه در تاریخ 19/7/96 در چهارشنبه ساعت دو بعد از ظهر برگزار خواهد شد.
وی عنوان کرد: علاقه مندانی که در سطح شهرستان دارای ایده در زمینه گردشگری و علوم اجتماعی هستند می توانند با ثبت نام در سامانه مربوطه در این رویداد ثبت نام کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان با بیان اینکه ایده تاب یک رویداد دوتا سه روزه بود که هر یک از صاحبان ایده می توانستند در مقابل داوران به مدت سه دقیقه از طرح های خود دفاع کنند تصریح کرد: مهم ترین چالشی که در اجرای اینگونه رویداد داریم نداشتن اطلاع افراد از این رویداد است.
تاجداری با اشاره به اینکه 45 جلسه برای این معرفی این رویداد برگزار کردیم، افزود: سعی کردیم واژه ایده تاب در جامعه هدف شناسانده شود.
وی با بیان اینکه ایده های جذاب که بار مالی پایینی داشته و نیاز جامعه باشد را شناسایی می کنیم و بعد از بررسی اجازه ورود می دهیم تصریح کرد: برگزیدگان ضمن گرفتن جوایز نقدی به مراکز حمایتی برای عملی کردن طرح معرفی خواهند شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان با تاکید بر حفظ جایگاه صنایع دستی و جلوگیری از فراموشی آن خاطرنشان کرد: صنایع دستی و آثار گلپایگان همچون منبت کاری و پیکر تراشی باید حفظ و احیا شوند.
تاجداری با بیان اینکه متاسفانه برای احیا این آثار تلاش نمی شود، یاداور شد: سعی داریم با زدن غرفه در این برنامه برندها، صنایع دستی و حتی صنایع لبنی خود را معرفی و احیا کنیم.
وی افزود: فرصت های شغلی فراوانی وجود دارد اما شکارچی آن وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان با بیان اینکه در صنایع سنتی عمل می کنیم و اهل ریسک نیستیم گفت: افراد با تزریق ایده هایشان دراین رویداد ها خود را به صنایع متصل می کنند، اما متاسفانه در گلپایگان هنوز این ریسک پذیری وجود ندارد که به ایده پردازان اعتماد شود.
تاجداری در پایان از برگزاری رویداد ایده تاب در اردیبهشت سال جاری خبر داد و بیان کرد: سه تیم توانستند به مرحله نهائی راه یابند که صاحبان ایده در زمینه اره سنگ بری،صنایع غذایی و جارو برقی توانستند به ترتیب به رتبه های اول تا سوم دست پیدا کنند.
وی اضافه کرد: هرکدام از این ایده ها ویژگی های منحصر به فردی دارند که آن را از مدل مشابه خود مجزا می کند.