logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

نماینده مردم شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس:

بخش دانشگاهی باید در همه حوزه ها پیشتاز باشد

مهندس بختیار نماینده مردم شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس اظهار کرد: ما در شهرستان گلپایگان نیاز داریم یکی از دانشگاه های شهرستان به صورت تخصصی بر روی رشته های مختلف کشاورزی کار کند و امیدواریم این امر در دانشگاه پیام نور محقق شود

تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - یکشنبه ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
بخش دانشگاهی باید در همه حوزه ها پیشتاز باشد

به گزارش دیار عالمان؛ نماینده مردم شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه برنامه جامعی در همه حوزه ها برای توسعه و پیشرفت داریم، گفت: بخش دانشگاهی یکی از بخش هایی است که باید به موازات اعتلای سایر بخش ها پیش رفته و حتی پیشتاز نیز باشد.

مهندس علی بختیار در دیدار با پرسنل دانشگاه پیام نور گلپایگان و معرفی رئیس جدید این دانشگاه که ظهر امروز برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه پیام نور گلپایگان با داشتن بیش از یک هزار دانشجو یکی از قدیمی ترین مراکز پیام نور کشور است‌.

وی اظهار کرد: ما در شهرستان گلپایگان نیاز داریم یکی از دانشگاه های شهرستان به صورت تخصصی بر روی رشته های مختلف کشاورزی کار کند و امیدواریم این امر در دانشگاه پیام نور محقق شود.

نماینده مردم شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: موضوع ایجاد دانشکده پیراپزشکی و پزشکی با هدف اعتلای وضعیت درمانی منطقه در دست اقدام بوده و اولین رشته نیز تصویب شده است.

مهندس بختیار اضافه کرد: ایجاد دانشکده پزشکی و رشته های پزشکی نیز در قدم اول توسعه دانشکده پیراپزشکی بعد از مدتی نه چندان دور در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر اینکه دانشکده فنی مهندسی گلپایگان یکی از مهم ترین مراکز علمی گلپایگان و منطقه بود، گفت: متأسفانه تغییر هیئت امنا از دانشگاه شریف به دانشگاه صنعتی اصفهان گامی رو به عقب برای این دانشگاه بوده و مانع از توسعه این دانشگاه شد.

نماینده مردم شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موافقت اصولی برای تغییر این دانشکده به دانشگاه در سال 88 صادر شده بود، اظهار کرد: این دانشکده به علت اینکه نتوانست سازمان، ساختار و اعضاء هیئت علمی خود را گسترش دهد از هدف تبدیل به دانشگاه جا ماند؛ ضمن اینکه برند شریف را نیز از دست داد.

مهندس بختیار عنوان کرد: اقداماتی همچون باز پس گیری 20 هکتار از زمین های دانشکده فنی و مهندسی در کمیسیون نواحی دولت نیز برای ایجاد تغییر در این دانشکده و برگرداندن برند شریف صورت گرفت که متأسفانه نتیجه ای در پی نداشت.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد