logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

رئیس شورای شهرستان گلپایگان

اگر حقابه روستاها را نمی دهند جبران خسارت کنند

فیروزی با اشاره به اینکه در جایی از استان اصفهان به دلیل اینکه آب ندادند ۵۰ میلیارد تومان جهت جبران خسارت پرداخت شده است بیان کرد: اگر آب نیست با ارائه الگوی کشت و پرداخت خسارت مشکل این منطقه باید حل شود.

تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - یکشنبه ۱۳۹۶/۰۵/۲۲
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر حقابه روستاها را نمی دهند جبران خسارت کنند

به گزارش دیار عالمان؛ رئیس شورای شهرستان گلپایگان گفت: اگر حقابه را نمی دهند جبران خسارت کنند.

علی فیروزی امروز در جمع مردم روستای دیزیجان در بررسی مشکلات آب این منطقه اظهار کرد: چنانچه به گفته خودشان چاه های این منطقه هوازی هستند و امکان دادن آب به کشاورزان نیست جبران خسارت کنند.

وی با اشاره به اینکه در جایی از استان اصفهان به دلیل اینکه آب ندادند 50 میلیارد تومان جهت جبران خسارت پرداخت شده است بیان کرد: اگر آب نیست با ارائه الگوی کشت و پرداخت خسارت مشکل این منطقه باید حل شود.

 

رئیس شورای شهرستان گلپایگان با بیان اینکه فرمانداری محترم می تواند به سوابق مراجعه کند و حق و حقوق حقابه را مطالبه کند عنوان کرد: در فایل صوتی ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد قبل از احداث این سد هست که گفته است«ظلم است در حق مردمی که در مسیر این آب قرار دارند اما تشنه بمانند».

فیروزی با بیان اینکه از صد متری روستای دیزیجان لوله آب می گذرد ولی مردم این منطقه آب ندارند خاطرنشان کرد: در شرایطی که هیچ جایی مجوز حفر چاهی در هیچ نقطه از استان نمیشده است و همه قسمت های گلپایگان نیز منطقه ممنوعه بوده است چرا در این شرایط بحرانی آب، مجوز حفردو حلقه چاه در گلپایگان داده شده است؟

وی ادامه داد: اگر شدنی نیست در هیچ کجا نباید مجوزی داده شود.

رئیس شورای شهرستان گلپایگان با اشاره به اینکه این روستا نه تنها چاه و آب کشاورزی ندارند بلکه از آب شرب سد نیز بی بهره اند یاداور شد: مخالف صنعت نیستم ولی کنار این روستاها صنعتی ایجاد شده است که کشاورزی را از بین برده است و حتی اکثر کارکنان پتروشیمی گلپایگان بومی نیستند.

فیروزی تصریح کرد: دیگر حالمان از شعار بهم می خورد، دیوان عدالت اداری کشور که یک سیستم بالادستی است به نفع روستای دیزیجان رای صادر کرده است حالا اگر فردی بخواهد با تنگ نظری بر روی این رای اعتراضی بگذارد حق مردم ضایع خواهد شد.

وی مطرح کرد: حقابه محیط زیستی کنار رودخانه گلپایگان از سد کوچری و سد قدیم باید پرداخت شود .

رئیس شورای شهرستان گلپایگان با اشاره به اینکه در این روستا آثار یک هزار ساله زندگی است و این به این معناست که در این مکان سالها زندگی و کشاورزی جریان داشته است گفت: 17 روستای در کنار رودخانه موجود است که حدود پنج روستا از حقابه خود محروم هستند.

دادمان را به کجا برسانیم؟ دیوان عدالت اداری کشور رای داده است دیزیجان حقابه دارد، ولی مسئول شهرستانی اعتراض کرده است

عضو شورای روستای دیزیجان با اشاره به اینکه دیوان عدالت اداری کشور رایی مبنی بر اینکه روستای دیزیجان حقابه دارد صادر کرده است و حق اهالی این روستا را به رسمیت شناخته است بیان کرد: اصفهان نیز به این رای اعتراضی نکرده است ولی متاسفانه امور منابع آب گلپایگان به رای دیوان اعتراض گذاشته است مبنی بر اینکه چشمه های دیزیجان چشمه نیست بلکه زهکش و چاله است!

علی اکبر مردانشاهی تصریح کرد: بهشت گلپایگان که روزی غرقاب و دیزیجان بود اکنون به دلیل نداشتن آب و بی توجهی مسئولان جهنم گلپایگان شده است.

وی افزود: این دو روستا که قدمت چند هزار ساله دارند به دلیل این گونه مشکلات به شهرها مهاجرت کردند.

عضو شورای روستای دیزیجان با اشاره به اینکه امروز باید آب که حق ماست را ساعتی 11 هزار تومان بخرم گفت: امروز حق دو روستای غرقاب و دیزیجان را دارند از زیر زمین می برند ،چه کسی می خواهد به داد ما برسد؟

مردانشاهی ادامه داد: اکنون 50 متری زمین این روستا هشت تا 10 اینچ آب می کشند ولی متاسفانه امروز در روستا حتی یک کیلو خیار هم اهالی باید خریداری کنند.

انتهای پیام/ دیار عالمان


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد