به گزارش دیار عالمان؛ استاد ریاضی انستیتو تکنولوژی راچستر نیویورک گفت: مقالات علمی اگر در وضعیت علمی کشور بهبود حاصل نکند بی فایده خواهد بود.
پروفسور حسین شاه محمد در اولین همایش خانه ریاضیات شهرستان گلپایگان که ظهر امروز در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان برگزار شد اظهار کرد: هدف از تحقیقات زندگی بهبود زندگی مردم است که اگر ایجاد نشود بی فایده است.
وی افزود: آن چیزی که مهم است بهره برداری که از تحقیقات می کنیم در غیر این صورت مثمره ثمر نخواهد بود.
استاد ریاضی انستیتو تکنولوژی راچستر نیویورک با اشاره به اینکه آینده شهرستان و کشور به دست پدر مادرها رقم خواهد خورد تصریح کرد: کشور ما زمانی به کشورهای موفقی چون ژاپن و آلمان خواهد رسید که خود مردم تلاش کنند.
پرفسور شاهمحمد بزرگترین سرمایه و ثروت را فرزندان دانست که آینده شهر و کشور به دست آنان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه همیشه نباید بگوییم که دولت و مسئولان برای ما چکار کردند یاداور شد: گاهی باید ببینیم خودمان برای کشور و دولت چه کرده ایم.
استاد ریاضی انستیتو تکنولوژی راچستر نیویورک با بیان اینکه تمام انسان های موفق برای این موفقیت تلاش انجام دادند خاطرنشان کرد: مادران با توجه به نقش تربیتی همچون آموزش و پرورش هستند.
پرفسور شاهمحمد 12 سالگی را سنی دانست که فرزندان تصمیم می گیرند در زندگی چه موفقیت هایی کسب کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تفکر مهم تر از مدرک دانشگاهی است عنوان کرد: مهم ترین ابزار یادگیری مطالعه است که متعلق به سن خاصی نیست.
استاد ریاضی انستیتو تکنولوژی راچستر نیویورک خاطرنشان کرد: زندگی تشکیل یافته از تصمیمات متفاوت است و در صورتیکه تفکر و مطالعات بالا رود انسان می تواند تصمیمات صحیح تری را بگیرد.
پرفسور شاهمحمد فصاحت و بلاغت و تسلط بر زبان را یکی از علائم هوش بالا دانست و گفت: انسان هایی که مطالعه بیشتری می کنند همواره حرفی برای گفتن دارند.