logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

شهردار گلپایگان:

سعی داریم در چهار ماه آینده تحویل زباله به سایت کارخانه بازیافت را داشته باشیم

جمالی گفت: اگر دفن زباله ها بهداشتی صورت گیرد سایت گلپایگان یکی از بهترین سایتهای مدیریت پسماند در کل کشور است

تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - چهارشنبه ۱۳۹۶/۰۵/۱۱
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
سعی داریم در چهار ماه آینده تحویل زباله به سایت کارخانه بازیافت را داشته باشیم

به گزارش دیارعالمان، ؛ شهردار گلپایگان گفت: سعی داریم در چهار ماه آینده تحویل زباله در سایت کارخانه بازیافت را داشته باشیم.

محمدامین جمالی در جلسه بازدید از کارخانه بازیافت، امروز ظهر در محل این کارخانه در جمع شهرداران سه شهر خوانسار،گلشهر و گوگد ،فرماندار خوانسار ،روسای برخی ادارات و…در محل کارخانه بازیافت اظهار کرد: از سال 95 اقدامات ساخت این کارخانه به صورت جدی شروع شده است.

وی افزود: تعداد سهام داران شرکت بازیافت به ترتیب ۵۱ درصد شهرداری گلپایگان، ۲۰ درصد شهرداری خوانسار، ۱۱ درصد گلشهر، هشت درصد گوگد و پنج درصد تعاونی دهیاری گلپایگان، پنج درصد نیز تعاونی دهیاری خوانسار بوده است.

شهردار گلپایگان در ادامه به روش های متداول مدیریت پسماند در کشور اشاره کرد و گفت: در ایران تنها به روش بازیافت و دفن زباله این کار انجام می گیرد.

جمالی با اشاره به اینکه هنوز شهرهای بزرگی چون تبریز و شیراز از شیوه دفن زباله استفاده می کنند خاطرنشان کرد: شیوه ای که برای شهرستان گلپایگان و خوانسار در نظر داریم شیوه بازیافت زباله هاست.

وی اشاره کرد: در شیوه بازیافت آنچه قابل بازیافت است به چرخه تولید باز می گردد ولی قسمتی از زباله ها تحت عنوان مواد آلی باید طی فرایند طبیعی به کود کمپس تبدیل شود.

شهردار گلپایگان با اشاره به این نکته که در بهترین شرایط نیز 30 درصد زباله ها باید دفن شود تصریح کرد: فضای مناسب برای  دفن باید تدارک دیده شود.

جمالی افزود: تاکنون از لحاظ زیرساختی چیزی را از دست ندادیم و کاملا به روز هستیم.

وی در پایان گفت: اگر دفن زباله ها بهداشتی صورت گیردسایت گلپایگان یکی از بهترین سایتهای مدیریت پسماند در کل کشور است.

دنیا زباله را با عنوان طلای کثیف می شناسد

شهردار گوگد گفت: همه جای دنیا زباله را به عنوان طلای کثیف می شناسند.

محمود اشرفی نوش آبادی اظهار کرد: یکی از دغدغه های بزرگ شهرداری ها همواره دفن زباله بوده است.

وی افزود: شهرستان از سال 82 تصمیم به ساخت شرکت بازیافت را گرفت و 10 سال پیش نیز دستگاهایی با قیمتی حدود 800 یا 900 میلیون خریداری شد ولی به دلیل نبود اعتبارات دستگاها طی ایند چند سال به همین شکل باقی ماند .

شهردار گوگد خاطرنشان کرد: سالهای قبل زباله در دشت شمال انتهای گلشهر مدفون میشد که مشکلاتی را برای آبهای زیرزمینی و دامپروران به وجود آورده بود.

اشرفی با اشاره به اینکه دستگاه ها از شهرداری گلشهر به محل احداث کارخانه بازیافت فعلی انتقال داده شد افزود: سوله کارخانه بازیافت شهرستان گلپایگان و خوانسار در هزار و 560 متر مربع زیربنا احداث شده است.

وی با بیان اینکه نیازمند همکاری هایی هایی از سوی آب منطقه ای ،منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و محیط زیست هستیم تصریح کرد: یک قطعه زمین دیگری در ظلع شمالی نیازمندیم تا به زمین فعلی اضافه شود و در نهایت 30 درصد زباله خروجی کارخانه زیر نظر کارشناسان به درستی دفن شود.

شهردار گوگد یاداور شد: منابع طبیعی و آب منطقه ای نیز باید اجازه حفر یک حلقه چاه جهت آبیاری رینگ فضای سبز را نیز صادر کنند.

هدف گزاری امسال ما باید استارت و بهره برداری از کارخانه بازیافت باشد

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار گفت: هدف گزاری امسال ما باید استارت و بهره برداری از کارخانه بازیافت باشد.

علی بختیار نیز در این جلسه عنوان کرد: مکان یابی و پروانه های زیست محیطی و مجوزهای مربوطه باید صادر شده باشد تا در آینده پس از مخارج سنگین به مشکلات قضائی برنخوریم.

فضای زمین این پروژه کم است

فرماندار خوانسار نیز بیان کرد: زمین این پروژه نیازمند توسعه است که از روزهای ابتدایی نیز مطرح شد.

حسن شفعتی ضمن اشاره به همکاری چهار شهرداری و دو بخشداری منطقه برای رساندن پروژه به این مرحله اظهار کرد: برای به پایان رساندن پروژه نیازمند وام مناسب هستیم.

وی با بیان اینکه پروژه مجتمع آبرسانی گلسار رو به اتمام است افزود: اگر از نظر کارشناسی امکان دارد از این پروژه یک انشعاب برای کارخانه بازیافت نیز گرفته شود.

انتهای پیام/ دیار عالمان


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد