ورزش های بومی محلی باید از برنامه های سبک زندگی ایرانی اسلامی ما باشد

سرهنگ فروزاد با اشاره به اینکه ورزش های بومی محلی همواره برای تمام سنین جذاب بوده است عنوان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی سرشار از تحرک و شادی و تنوع بوده است.

به گزارش دیار عالمان، با توجه به لزوم احیای ورزش های بومی هر منطقه که علاوه بر زنده نگه داشتن فرهنگ هر شهرستان از جذابیت و تنوع بالایی نیز برخوردار هستند، پررنگ شدن  این بازی ها نقش اساسی در بازگشت پویایی و نشاط در جامعه ما دارند.

در حاشیه جشنواره ورزش های بومی محلی گفت و گویی داشتیم با فرمانده ناحیه مقاومت گلپایگان که در این باره به خبرنگار دیار عالمان گفت: ورزش های بومی محلی از برنامه ها و اولویت های ما در سبک زندگی ایرانی اسلامی است و توجه به این، احیای آن ضرورت دارد.

سرهنگ محمود فروزاد در گفت و گو با دیار عالمان با اشاره به اشاعه و ترویج بیش از حد بازی های رایانه ای اظهار کرد: برخی ورزش های جدید که نسل حاضر با آن مواجه هستند ضد تحرک و گاهی حتی ضد ورزش هستند.

وی با اشاره به اینکه ورزش های بومی محلی همواره برای تمام سنین جذاب بوده است عنوان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی سرشار از تحرک و شادی و تنوع بوده است.

فرمانده مقاومت ناحیه گلپایگان با بیان اینکه با سبک جدید زندگی برخی ورزش های بومی به فراموشی سپرده شده است، تصریح کرد: در هر شهرستان و روستایی ورزش های بومی محلی مطابق با علایق مردم وجود دارد.

سرهنگ فروزاد با اشاره به برگزاری جشنواره ورزش های بومی محلی در استان برای خواهران خاطرنشان کرد: از شش گروه حضور یافته از ورزشکاران بومی محلی در استان تیم طناب کشی گلپایگان موفق به کسب نائب قهرمانی این مسابقه ها شد.

وی برگزاری جشنواره بازی های بومی محلی را در سطح شهرستان از استقبال بالا برخوردار دانست و افزود: طناب کشی، زو، بنماز، ورزش باستانی، گونی بازی و هفت سنگ از جمله رشته های برگزار شده در این جشنواره بود که با استقبال مردمی مواجه شد.