به گزارش دیار عالمان، رئيس اداره دامپزشکی شهرستان گلپایگان با اشاره به شیوع تب کریمه کنگو اظهار کرد: مردم گوشت قرمز مورد نیاز خود را تنها از قصابی های دارای مجوز تهیه کرده و به مهر و لیبل روی گوشت توجه کنند.
مسعود غفاری در گفت و گو با خبرنگار دیار عالمان عنوان کرد: تمام قصابی های سطح شهرستان گلپایگان روزانه رصد شده و با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی بیان کرد: تیم هایی از طرف دامپزشکی به تمام مناطق شهرستان سرکشی کرده و با ذبح های غیر مجاز نیز برخورد می کنند.
رئيس اداره دامپزشکی شهرستان گلپایگان اضافه کرد: متخلفانی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می کنند با کمک دادگستری مورد پیگرد و برخورد قضایی قرار می گیرند.
غفاری با تأکید بر اینکه هر گونه کشتار دام خارج از کشتارگاه جایز نیست، گفت: ذبح های انجام شده توسط مردم به مناسبت های مختلف می تواند انتقال دهنده آلودگی و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باشد.
وی با اشاره به انجام 1474 مورد بازدید از قصابی های گلپایگان از طرف این سازمان در سال 95، عنوان کرد: 209 مورد مشکلات غیر بهداشتی در این بازدید ها شناسایی و در کارت بهداشت آن ها تذکر داده شد.
رئيس اداره دامپزشکی شهرستان گلپایگان افزود: 37 مورد از این میزان بازدید به علت تخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
غفاری با اشاره به اینکه قصاب تا 72 ساعت بعد از ذبح، حق عرضه گوشت را دارد، بیان کرد: 1183 کیلو گرم گوشت غیر بهداشتی از قصابی ها در این زمینه در سال گذشته کشف شد.
وی همچنین عنوان کرد: علاوه بر 62 مورد بازدید از کشتارگاه دام گلپایگان در سال گذشته، کارشناسی نیز در کشتارگاه قبل، حین و بعد از کشتار، دام را مورد ارزیابی قرار می دهد.
رئيس اداره دامپزشکی شهرستان گلپایگان اظهار کرد: تمام سلاخان و قصابان شهرستان در روز اول گزارش بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به صورت چهره به چهره آموزش داده شده اند.
غفاری اضافه کرد: پیامک هایی نیز در زمینه آموزش پیشگیری از تب کریمه کنگو تهیه شده و به مردم و مخصوصا گروه های در معرض خطر ارسال می شود.
انتهای پیام / دیار عالمان