logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

رئیسی: وام 300میلیاردی با سود صفر داده‌اند/اصلا بحث اصولگرایی و اصلاح طلبی نیست/اصلاح‌طلبان از تعطیلی کارخانه‌ها و صنایع راضی‌اند؟/نباید با خانواده شهدا تزیینی و نمایشی برخورد کرد/موشک برای جنگیدن نیست؛ برای نجنگیدن است/چرا نگذاشتید شریف ماهواره بفرستد؟

پس از گلستان این بار “مردم مازندران” در انتظار ابراهیم نشسته‎اند. ابراهیم شهر به شهر و استان به استان می‎رود تا رسانه مردم باشد و فریاد مردم را به گوش کسانی که فکر می‎کنند ملت اتوبوسی به استقبال آمده‎اند برساند.

تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - یکشنبه ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه
رئیسی: وام 300میلیاردی با سود صفر داده‌اند/اصلا بحث اصولگرایی و اصلاح طلبی نیست/اصلاح‌طلبان از تعطیلی کارخانه‌ها و صنایع راضی‌اند؟/نباید با خانواده شهدا تزیینی و نمایشی برخورد کرد/موشک برای جنگیدن نیست؛ برای نجنگیدن است/چرا نگذاشتید شریف ماهواره بفرستد؟

به گزارش دیار عالمان به نقل از رجا نیوز؛

پس از گلستان این بار “مردم مازندران” در انتظار ابراهیم نشسته‎اند. ابراهیم شهر به شهر و استان به استان می‎رود تا رسانه مردم باشد و فریاد مردم را به گوش کسانی که فکر می‎کنند ملت اتوبوسی به استقبال آمده‎اند برساند.

 

رئیسی وارد شهرستان بندر ترکمن شد.  او در بدو ورود با خانواده شهید ناز قلیچی فرماندار فقید بندرترکمن که در فاجعه منا به شهادت رسیده است، دیدار کرد و گفت:  این شهید افتخاری برای بندر ترکمن بوده است، خدا از ال سعود نگذرد که چنین جنایتی به بار آورد.
او افزود: عجیب است که با وجود این همه منابع چرا بیکاران زیادی وجود دارد. این در حالی است که در دیگر کشورها از دریا و منابع طبیعی به بهترین نحو استفاده می کنند. هیچ توجیهی ندارد که کارخانه ها و شهرک های صنعتی تعطیل شوند.
رئیسی گفت: وام سیصد میلیاردی با سود صفر داده‌اند و فرد دریافت کننده همان پول را در بانک گذاشته و پانزده میلیارد سود گرفته است.
او تصریح کرد: اصلا بحث اصولگرایی و اصلاح طلبی مطرح نیست. سوال این است که آیا اصلاح‌طلبان از تعطیلی کارخانه‌ها و صنایع راضی‌اند؟ باید برای حل مشکلات نگاه جناحی و گروهی را کنار بگذاریم.
او گفت: وظیفه بنده بود که به خانه این شهیده بزرگوار بیایم.
حجت‌الاسلام رئیسی در دیدار خانواده شهید ابراهیم دماوندی از شهدای روستای نصرت‌آباد از توابع گلوگاه استان مازندران نیز گفت: نباید با خانواده شهدا تزیینی و نمایشی برخورد کرد. نباید برای جلب توجه از خانواده شهدا استفاده کرد. اگر پست و مقام و صندلی وجود دارد به برکت شهدا و ایثارگران است.
او گفت: بعضی از حقوق زنان و اسم اهل سنت به عنوان تزیین و نمایش استفاده می‌کنند که درست نیست و می خواهند جلب توجه کنند.
او تصریح کرد: باید به دور از نمایش و واقعی با خانواده شهدا رفتار کرد.
تکمیلی:
رئیسی در جمع پرشور مردم مازندران گفت: الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین. اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی بعدد ما احاط به علمک. ایام، اعیاد به ویژه ولادت باسعادت حضرت حجت را به همه عزازیان و بزرگواران و نورچشمان، جوانان برومند، خواهران گرامی و بابصیرت، جوانان باشور و شعور، روحانیت معزز، دانشجویان گرامی، ازاریان و کسبه، کارگران و کشاورزان و همه فرهیختگانی که امروز گرد هم آمدند تا اولا به آنچه تصمیم گرفتند بازنگاهی کنند و آنچه باید برای رقم زدن سرنوشت اجرایی کشور بیاندیشند و تصمیم بگیرند.
او گفت: آنچه تمام نظام ما، قدرت ملی ما، امنیت جامعه ما را رقم زده و می‎زند، حضور شما عزیزان در صحنه است. حضور آگاهانه، بابصیرت، متدینانه، زمان‎شناسانه شما. آنه مولفه مهم امنیت ملی رقم می‎زند، مردمند. آنچه دشمن را برای تعرض به این آب و خاک نادم و پشیمان کرده است، حضور مردم در صحنه هاست. آنچه سایه جنگ را از سر کشور دور کرده است، حضور شما مردم در صحنه است.
او گفت: ما در حکومت مهدوی علیه السلام دو شرط اساسی داریم برای اداره کشور و اداره جامعه اسلامی. تقوا و خداترسی و کارآمدی و کاردانی. آنچه در نظام اسلامی ما که مقدمه ظهور حضرت است باید مورد تاکید باشد بر اساس آنچه موسس عالی قدر این نظام تأکید کردند، آنچه شهدای مازندرانی ما به ما آموختند آن است که در عزت و ارزش‎های والای انقلاب اسلامی ثابت قدم باشیم. آنچه جانبازان ما سی سال بر روی تختشان ناله می‎کنند و همسران و خواهران باوفایشان از آنها پرستاری می‎کنند آن است که باید نسبت به ارزش‎های والای انقلاب اسلامی چایبند بود.
او گفت: امروز به برکت حماسه حماسه سازان در جایگاهی هستیم ک در منطقه تأثیرگذاریم. هیچ تصمیمی در منطقه بدون اراده نظام اسلامی به سامان نمی‎رسد. هیچ قراردادی در منطقه بدون توجه به جایگاه قدرتمند نظام اسلامی نمی‎تواند شکل بگیرد. اما نکته‎ای که امروز برای همه ما اهمیت دارد این است. از خواسته‎های مردم عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی و در جای جای نظام اسلامی تابلویی از عدالت و آنچه اقتضای دولت اسلامی است.
او گفت: در عرصه کار و زندگی و معیشت مردمی که ان قدر صبورانه پای همه مشکلات ایستادگی کردند، زیبنده زندگی این مردم شرایط و وضعیتی نیست که قرای ما در فقر مطلق باشند. یعنی برای تهیه آذوقه روزمره خود هم توانایی نداشته باشند.
او افزود: زیبنده نظام ما نیست جوینده کار نتواند فضای کسب و کار را بیابد. زیبنده جوان مدرک به دست ما این نیست که فضای کار نباشد. زیبنده نظام اسلامی ینست که هر روز مردم ما شاهد یک تیتر در روزنامه باشند، یک فساد، یک اختلاس، یک ارتشاء و یک دزدی.
او ادامه داد: 38 سال از پیروزی انقلاب می‎گذرد. نگاه همه محرومان عالم به این انقلاب و این نظام و این مردم است. زیبنده نیست ما در درون کشور دچار مشکلاتی باشیم. این مشکلات اگر قابل حل نباشد مردم می‎گویند مثل دوران جنگ اگر نیست برای همه نباشد. حاضرند کم خوردن را تحمل کنند اما تبعیض را هرگز. حاضرند نگرفتن تسهیلات را تحمل کنند اما بی عدالتی و فساد را هرگز.

 

 

او گفت: سخن ما سخن آنانی هست که د راین کشور روزنامه‎ای برای اینکه سخن آنها را منعکس کند و برای اینکه حرف آنها شنیده شود، ندارند. کارگران، فقرا و محرومان، مستضعفان و مشکل‎داران، زنان سرپرست خانواده. نگویید اینها را چه کسی جمع کرد. خود اعلام می‎کنند که ما به پای دل آمدیم. دولتمردان! بسیاری بودند که نخواستند صدای اعتراض، انتقاد و خواسته‎های به حق مردم را توجه کنند اما دیری نپایید که سخن و فریادشان شنیده شد اما آن زما ندیر شده بود. اگر سخن این مردم و این جوانان شنیده نشود بدون تردید سخنشان شنیده خواهد شد اما آن زمان دیگر برای شما دیر است.
او گفت: امروز مردان و زنان ما سوالشان این است که چرا 50 درصد از ظرفیت صنعتی کشور رها و تعطیل است؟ چرا یک میلیون تحصیل‎کرده ما جویای کار و بیکارند؟ چرا 5 میلیون یا به تعبیر مرکز پژوهش‎های مجلس 6.6 ملیلیون از جمعیت ما بیکار است. چرا کشاورزی که می‎تواند به عنوان یکی از زمینه‎های استقلال اقتصادی باشد و مازندران به عنوان قطب کشاورزی در کشور باشد، مورد توجه نیست.
او ادامه داد: به جوانان ما این کرامت را هیچ کس عطا نکرده. آنکه عطا کرده خداست. دولت‎ها نباید با نام زن و حقوق زن و حقوق جوانان تزئینی برخورد کنند. وظیفه آننها حفظ حقوق مردم است.
او افزود: از کارگاه‎ها سوال می‎کنیم برای چه روز به روز تعطیل می‎شوید؟ چرا 250 هزار کارگاه تعطیل شده؟ می‎گویند کمبود نقدینگی داریم. در کشور نقدینگی نیست. د راین دولت نقدینگی سه برابر شده. 700 هزار میلیارد تومان نقدینگی و خلق پولی است که انجام شده. وزیر صنایع می‎گوید اگر یک هفتم این مبلغ را به ن بدهند کاری می‎کنم کارگاه‎ها تعطیل نشود. این نقدینگی کجا رفت؟ یارانه شد؟ حقوق کارمندان شد؟ غیر از این است که به چند نفر آدم بدحساب داده شود، در بانک بگذارند و سود آن را ببرند؟
او ادامه داد: سوالمان این است. از  این 11 میلیون جوان 500 هزار نفر در نوبت دریافت وام هستند. اگر دونفر از اینها که وام گرفتند برگردانند به همه اینها می‎توان وام داد.

 

او گفت: باید به صورت میلیونی شغل ایجاد شود. شما می‎گویید مگر می‎شود. ما می‎گوییم به لطف خدا و به لطف خون شهدا می‎توانیم. می‎گویید از کجا ممکن است؟ می‎گوییم این کشور ظرفیت دارد. بعضی کشورها ارتباطشان از دریا خیلی کمتر از ماست. اقتصاد اتحادیه اروپا 50 درصدش از دریاست. برای ما دو درصد است. چرا این ظرفیت خالی بماند.

او افزود: باید روحیه جهاد سازندگی اول انقلاب وجود داشته باشد. ما جهاد سازندگی را در کشور فعال خواهیم کرد.

او ادامه داد: کشاورز باید کشاورزی برایش صرف کند. یعنی باید دولت اعلام کند من تضمین می‎کنم خرید محصولات کشاورزان را. چه کسی این وسط حق کشاورز را برمی‎دارد. دلالی هم حساب دارد. مشکل ما آن است که این برنج، این مرکبات، این محصولات چرا برای کشور عزیز ما که دستان و پیشانی و بازوانش بوسیدنی است چرا باید این‎گونه شود؟

او افزود: هندوستان از نفت ما بیشتر دارد از فضای مجازی استفاده می‎کند. شما چه کار کردید برای افقتصاد فضای مجازی؟ از شما سوال می‎کنیم. مگر نگفتید کشور نباید محل توزیع کالای چینی باشد؟ در 8 سال گذشته هر سال 5 میلیارد دلار، در این 4 سال هر سال 10 میلیارد دلار در هر سال واردات کردید.

او ادامه داد: می‎گویند از کجا شغل ایجاد می‎کنید. ما می‎گوییم این همه زن و مرد طلا و فرش زیر پایشان را فروختند که صاحب مسکن شوند. حق بود این قدر مردم را در مسکن مهر ناامید کنید؟

او افزود: می‎گویید مسکن مهر مزخرف است؟ شما یک مسکن ایجاد کنید. چرا مشکل مردم حل نشود. به مردم گزارش دهید در این 4 سال چند تا مسکن اجتماعی ساختید.

او گفت: شما دیپلماسی بلدید؟ کارش این است که روابط کشور را با کشورهای دیگر در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برقرار کند. سهم ما از اقتصاد عراق چقدر است؟ سهم ترک‎ها چقدر است؟ این دیپلماسی است. 2300 میلیارد دلار سهم تجارت منطقه است. دیپلماسی قوی این است که بگوید ایران به میان نفتش بتواند سهم داشته باشد در منطقه.

او افزود: اگر دیپلماسی به این معناست که بروید به غربی‎ها بگویید هوای ما را داشته باشید که رأی بیاوریم، ما این دیپلماسی را قبول نداریم.

او گفت: می‎گویید اقتصاد می‎دانید. شما آمدید می‎گویید آب خوردن مردم بند به برجام است. این اقتصادی که شما می‎گویید مگر اثر و گلابی این نباید در سرمایه گزاری خارجی مشاهده شود. میزان سرمایه‎گزاری خارجی در 95 چقدر بود؟

او گفت: در برجام رفتید پیش‎پرداخت کردید. قلب رآکتور را بتون ریختید. حالا چک برجام را می‎توانید نقد کنید. ما معتقدیم این دولت نمی‎تواند چک برجام را نقد کند.

او افزود: دولت انقلابی جهادی می‎تواند چک برجام را نقد کند.

 

او گفت: ما می‎گوییم متن قانون برنامه ششم است. این دولت نه در تدوین برنامه با مجلس هم‎گام بود، به عنوان اولین بار مجلس برنامه را داد نه دولت، در تصویب هم نبود. حالا می‎خواهید اجرا کنید یا نه. اگر می‎گویید نمی‎شود معلوم است تصمیم به اجرای قانون ندارید. چرا خودتان را در این دوره کاندیدا کردید؟

 

او گفت: شما می‎دانید بهتر شغل برای این طلبه خادمی آستان علی بن موسی الرضاست. خدا می‎داند تحمل اینکه خانمی وارد حرم شود بگوید من چهار فرزند آماده کار دارم. به یکی کار دهید. بقیه با قناعت زندگی می‎کنیم و خانمی بیاید بگوید ما و بچه داریم. زندگی‎مان گرم است اما دارد به هم می‎خورد. هر کار می‎شود به این شوهر من بدهید. پسری می‎گوید من فوق لیسانس گرفتم. اگر قرار است بیکار باشم چرا به من مدرک دادید؟ امروز اگر کسی از زندگی اشرافی دست بردارد، با مردم، از مردم و همراه مردم زندگی کند، می‎داند در زندگیشان چه خبر است.

او گفت: میزان چاقاق کالا که یکی از زمینه‎های بیکاری در کشئر است چقدر است؟ تا 25 و 30 می‎گویند. آیا این قابل کنترل است؟ تا کی می‎خواهیم مسئله قاچاق را داشته باشیم؟ چرا حل نمی‎کنید. قابل حل است. ساز و کار داریم. ببینید امکان دارد یا ندارد.

او افزود: ما می‎گوییم یک سامانه ایجاد شود. اقتصاد بیاید پشت ویترین. همه مردم ببینند. مسائل این‎گونه که یک قران دو زار نیست. به صورت میلیاردی است. دستگاه اطلاعاتی و وزارت خارجی ما ناتوانند که رهگیری کنند؟ این چه حرفی است؟ ما خودمان این‎کاره‎ایم. شما می‎گویید چگونه می‎شود این کار را کرد؟

او ادامه داد: من در جبین این دولت نمی‎بینم که بخواهد با عزمی راسخ با قاچاق کالا برخورد کند. این کار یک مدیریت جهادی انقلابی طلب می‎کند.

او گفت: مشکل ما کمبود نقدینگی، آب و منابع نیست. مشکل ما ضعف اجرایی و اقتصادی کشور است.

او گفت: ما می‎گوییم این سازمان‎های حمایتی که یارانه‎شان را این روزها سه برابر کردید، از کجا پولش را آوردید؟ معلوم است این کار تبلیغات انتخاباتی است.

او گفت: خدا می‎داند کشاورزی در مازنداران در کنارش می‎تواند 4 نفر یا بیشتر با یک صنایع تبدیلی مناسب کشاورزی را هم برای کشاورز قابل صرفه کند هم اشتغال ایجاد کند. مازندران سرزمینی است که این قدر خدا به آن برکت داده. چقدر از آن استفاده می‎کنیم.

او افزود: ما برنامه داریم. در سایت هم گذاشته‎ایم. البته در کشور برنامه کم نوشته نشده.  مشکل کشور مشکل مجریان صالح و سالم است. برنامه نوشتن مگر کاری دارد؟ مشکل کشور مشکل برنامه است یا اجرای برنامه؟ مردم ما از حرف خسته شده‎اند و دوران حرف‎درمانی گذشته. نوبت اقدام و عمل است.

او گفت: دولت‎ها برای دور دوم باید به مردم بگویند چه کرده‎اند. آیا دولت به وعده‎هایش عمل کرده است؟ (مردم: نخیر) راه دومش این است که مردم را از رقیب بترساند. بگوید این رقیب می‎آید و می‎خواهد دیوار بکشد. ما دیوار بلندی بین تبهکاران و چپاولگران و حقوق مردم ایجاد خواهیم کرد.

او گفت: افتخار ما نوکری شما مرم است.

او افزود: گفتید برجام. قراردادش کردید. ما هم پایبند به قراردادها هستیم. البته گفتیم شما نمی‎توانید این چک را نقد کنید. اما چرا بنیه دفاعی کشور را تحقیر می‎کنید؟ موشک برای جنگیدن نیست؛ برای نجنگیدن است.
او گفت: بنیه دفاعی کشور پادگان در کشور آمادگی بسیج، آمادگی نیروهای دلاور برای نجنگیدن است. یعنی کسی نتواند چپ به ملت ایران نگاه کند. چرا این قدرت و این بنیه را تضعیف می‎کنید؟ چرا بچه‎های دانشگاه شریف که ماهواره علمی‎شان را روی سکو سوار کردند، جلویشان را گرفتید؟ به بعضی کشورها گفتند می‎خواهید مشکل اقتصادی‎تان را حل کنید؟ هسته‎ای‎تان را به ما بدهید. لیبی. بعد گفتند موشک. بعد هم اقتصادشان را پاشاندند. ملت ما اجازه نخواهد داد بیگانگان برایش تصمیم بگیرند.
او افزود: مازندران می‎تواند قطب کشاورزی و قطب صنعت شود. مردم را نترسانید. ما می‎گوییم نه بازگشت به گذشته نه تحمل وضع موجود بلکه تغییر به نفع مردم.
او گفت: خدا می‎داند می‎دانم این ابراز احساسات برای من نیست. من کسی نیستم. من یک طلبه‎ام که هویتم با نوکری مردم رقم خورده. از خودم هویت شخصی ندارم. ان‎شاء‎الله هر کدام از شما به تنهایی می‎توانید یک ستاد باشید. آنچه تشخیص می‎دهید ان‎شاء‎الله عمل کنید.

 


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد