logo

امروز چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 8 January , 2025

زیر پوست کشور چه می‎گذرد؟ این انتخابات نیز شگفتی‎ساز خواهد شد؟ رئیسی: رئیس‎جمهور آینده؟

رقیب نیز اکنون درصدد حضور در روستاهاست. از دیگر سو موج رئیسی کمی دیر آغاز شد و گاه نیز برخی سیاسی‎کاری‎های دیگران به آن آسیب زد. همچنین باید در نظر گرفت که روحانی رئیس‎جمهور مستقر است و حیله‎ها و وعده و وعیدهای زیادی نیز جریان دارد. رمز پایان افتخارآمیز این انتخابات همت بچه‎ها و توکل و راز و نیاز ملتمسانه به درگاه الهی است.

تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - شنبه ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
زیر پوست کشور چه می‎گذرد؟ این انتخابات نیز شگفتی‎ساز خواهد شد؟ رئیسی: رئیس‎جمهور آینده؟
به گزارش دیار عالمان به نقل از رجا نیوز؛
یکم: خاتمی در دوم خرداد در شرایطی پیروز شد که همه بی‎شک ناطق را پیروز میدان می‎دانستند. احمدی‎نژاد در 84 و روحانی در 92 نیز وضعیتی مشابه داشتند. در تمام این انتخابات‎ها یکباره چهره‎ای ناشناخته یا کمتر شناخته شده از کف نظرسنجی‎ها بالا آمد و یکباره با رأیی شگفت‎انگیز بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زد.
دوم: در مناظره اخیر مردم احساس کردند در میانه بازاری که انگار بازار دزدها است، رئیسی دزد نیست. نه تنها دزد نیست که آماده مقابله با دزدهاست و برایش فرقی نمی‎کند فساد زیر عمامه و کت چه کسی باشد. دیدند او از زیر آوار افشاگری‎ها سالم بیرون آمد. مردم در میانه بازار دزدها و سیاسی‎کاران دیدند سیدی فسادستیز و مردمی ایستاده بی‎آنکه کسی نقطه ضعفی از او سراغ داشته باشد و بتواند رو کند.
سوم: مردم او را در میان آن جمع متفاوت دیدند و حس کردند اگر او بیاید شرایط متفاوتی رقم خواهد خورد. درک کردند او تکرار گذشته نیست؛ برخلاف همه او نگاه به آینده است.
چهارم: دوقطبی اصلی دولتمردان که خشونت‎طلب نمایش دادن طرف مقابل بود به کلی رنگ باخت و شد سند مظلومیت رقیب.
پنجم: مواجهه روحانی بیش از پیش رئیسی را کاندیدا و رقیب اصلی کرد. خصوصاً آنجا که سخن از مناظره دو به دو به میان آمد. روحانی نشان داد از استقبال‎های مردمی نسبت به رئیسی ترسیده است و نمی‎تواند او را نادیده بگیرد.
ششم: آرای محرومانی که پیشتر طعم محرومیت‎زدایی‎های احمدی‎نژاد را چشیده بودند نیز با خطای راهبردی روحانی به سبد رئیسی واریز شد.
هفتم: هیچ کاندیدایی نتوانسته موج ایجابی ایجاد کند جز رئیسی. از مدتها پیش سیر افزایش آرایش و تلاش‎های بدنه مردمی و نخبگانی‎اش قابل درک است. سخن گفتن دولتمردان از خطرهای بازگشت به گذشته ادبیاتی انفعالی بود. بقیه هم در مناظرات به جای آنکه وجه ایجابی خود را پُر رنگ کنند، سیاسی‎کارانه به یکدیگر تاختند به گونه‎ای که مردم صحنه را بازار دزدها قلمداد کردند. هیچ‎یک در مناظرات نتوانستند خود را با ادبیاتی ایجابی نماینده شرایط بهتر و تغییر نشان دهند. تنها کسی که امید به فضای متفاوت و تغییر را ایجاد کرد رئیسی بود. موج او هنوز در کشور دارد به پیش می‎تازد.
هشتم: رئیسی در طول مناظرات و سخنانش توانست خود را به عنوان نماینده مردم معرفی کند و از زبان آنها سخن بگوید. هیچ کاندیدایی نتوانسته این همدلی را ایجاد کند و نشان دهد دغدغه‎اش فقط مردم است. مردم باور کردند که او صدای مستضعفان است و با آنکه رسانه ندارد، آمده تا رسانه‎ی بی‎رسانه‎ها باشد.
نهم: رئیسی تنها کسی است که توانسته پیامش را به کف جامعه برساند.
دهم: مردم در بی‎اعتمادی ناشی از افشاگری‎های اصحاب دو جناح به یکدیگر و در میان عصبیت‎ها و بداخلاقی‎ها سیدی باتقوا دیدند که می‎توان به او اعتماد کرد. کسی را دیدند که فقط هنگام دفاع از حقوق مردم برافروخته می‎شود و موقع دفاع از خود لبخند می‎زند. احساس کردند ناگفته زیاد داشت اما نخواست بگوید. روحانی با عصبیت پایانی‎اش به خوبی و تمام‎قد این دوگانه را تکمیل کرد.
یازدهم: سخن گفتن از یارانه و اساساً اینکه این سؤال، تبدیل شد به پرسش اصلی از رئیسی، بیش از پیش به این انگاره کمک کرد که او نماینده مردم است و درد مستضعفین را دارد.
دوازدهم: رئیسی در میان تصنع‎ها تصنع نبود. او اگر از مواجهه با فساد می‎گفت ضدفساد بودن در او تجلی داشت. اگر از حقوق مردم و مستضعفین می‎گفت، مردمی بودن در او تمام قد قابل رؤیت بود. رئیسی تنها کسی بود که حرف‎هایش باورپذیر و صادقانه می‎نمود نه انتخاباتی.
سیزدهم: سفرهای استانی پی‎در‎پی رئیسی که نمادی از خستگی‎ناپذیری و پرکاری‎اش را نیز به تصویر کشیده زنجیره‎ای از اعلام موضع و اثرگذاری ساخته که او را هم به متغیری اصلی در انتخابات بدل می‎کند و هم پیامش را تا دورترین نقاط می‎رساند و پُررنگ و پُررنگ‎تر می‎نماید.
چهاردهم: رئیسی در تمام این هیاهوها و گرد و خاک‎ها حواسش بود چه چیز را بگوید و چه چیز را نگوید. او خدا را فراموش نکرد و وعده خدا نیز حتمی است.
سخن آخر آنکه: اگر کسی بخواهد اعتماد مردم را در این انتخابات جلب کند، آن فرد رئیسی است. برای اعتماد به بقیه هیچ دلیلی وجود ندارد. رئیسی کسی است که متفاوت است، برای تغییر آمده، تکرار گذشته نیست، با دزدها نیست، درد مردم را دارد، صدای مردم و مستضعفین است، هیچ نقطه سیاهی در کارنامه‎اش ندارد، می‎تواند شرایط را تغییر دهد، نگاهش به آینده است و تیم کارشناسی دانشگاه‎ها را به همراه دارد.
به نظر می‎رسد او توانسته امید ایجاد کند و همین راز پیروزی او خواهد بود. امیدی که از کف جامعه آغاز می‎شود، به سرعت شیوع می‎یابد و اقشار مختلف را به گونه‎ای حیرت‎انگیز دربرمی‎گیرد. این امید موجب خواهد شد رئیسی در این انتخابات شگفتی‎ساز شود.
هشدار: این همه هنوز بستگی به این دارد که بدنه جریان انقلابی به‎گونه‎ای شبانه‎روزی بتواند با کف جامعه ارتباط بگیرد و زینب‎وار پیام رئیسی را به گوش تک‎تک مردم برساند. رقیب نیز اکنون درصدد حضور در روستاهاست. از دیگر سو موج رئیسی کمی دیر آغاز شد و گاه نیز برخی سیاسی‎کاری‎های دیگران به آن آسیب زد. همچنین باید در نظر گرفت که روحانی رئیس‎جمهور مستقر است و حیله‎ها و وعده و وعیدهای زیادی نیز جریان دارد. رمز پایان افتخارآمیز این انتخابات همت بچه‎ها و توکل و راز و نیاز ملتمسانه به درگاه الهی است. وَ نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثين.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد