logo

امروز چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 8 January , 2025

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان خبر داد

۴۲ روستای گلپایگان تحت پوشش پروژه آبرسانی جلگه قرار می گیرند

قرائتی با بیان اینکه در این پروژه روستاهای گلپایگان و خوانسار در قالب یک پروژه آبرسانی خواهند شد گفت : میزان آب مورد مصرف در این پروژه از سد کوچه ری و به صورت پایدار و دائمی توسط تصفیه خانه گلپایگان تامین می شود.

تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - پنجشنبه ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
۴۲ روستای گلپایگان تحت پوشش پروژه آبرسانی جلگه قرار می گیرند

به گزارش دیار عالمان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان عنوان کرد : 42 روستای شهرستان گلپایگان در دو سال آینده به وسیله “پروژه مجتمع آبرسانی به منطقه جلگه و کنار رودخانه ” آبرسانی خواهند شد.

محمد حسین قرائتی عصرامروز در جمع خبرنگاران گلپایگان اظهار کرد: 49 روستای گلپایگان از مجموع 51 روستا، به صورت مستقیم توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خدمات دریافت می کنند.

وی اضافه کرد : 42 روستای شهرستان در قالب یک مجتمع آبرسانی و روستاهای واقع شده در پشت کوه در قالب مجتمع جدایی آبرسانی خواهند شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با تاکید بر اینکه استمرار خشکسالی در شهرستان باعث از بین رفتن منابع آب زیرزمینی شده است، گفت : برداشت بیش از حد از آب های زیرزمینی باعث کاهش کیفیت آن شده است.

قرائتی عنوان کرد : هدف از اجرای “پروژه مجتمع آبرسانی جلگه ” استفاده از آب پایدار به جای آب های زیرزمینی است.

وی با بیان اینکه در این پروژه روستاهای گلپایگان و خوانسار در قالب یک پروژه آبرسانی خواهند شد افزود : میزان آب مورد مصرف در این پروژه از سد کوچه ری و به صورت پایدار و دائمی توسط تصفیه خانه گلپایگان تامین می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اظهار کرد :” پروژه آبرسانی به منطقه جلگه و کنار رودخانه ” در پایان اردیبهشت ماه با حضور معاون محترم وزیر کلنگ زنی خواهد شد.

قرائتی با اشاره به اینکه این پروژه در 2 فاز اجرایی خواهد شد، تشریح کرد : تامین و اجرای خطوط انتقال و مخازن در فاز اول و اجرای شبکه های داخلی روستاها در فاز دوم انجام خواهد شد.

وی مجموع هزینه پروژه را 30 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت : اجرای خط انتقال، ساخت مخازن و ایستگاه های پمپاژ در فاز اول 14 میلیارد تومان و اجرای شبکه های داخلی روستاها در فاز دوم 16 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان با بیان اینکه اجرای پروژه 2 سال زمان خواهد برد عنوان کرد : 21 هزار نفر در آینده از این طرح استفاده خواهند کرد.

قرائتی با تاکید بر اینکه این پروژه هم اکنون نیز در مدار بهره برداری است افزود : برنامه ریزی بر این است که در طول عملیات اجرای فازهای مختلف، مردم همیشه از آبی سالم و پایدار برخوردار باشند.

وی عنوان کرد : خوشبختانه توانستیم در سال 95 متوسط هدر رفت آب را به 29 درصد کاهش دهیم.


دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد