اینجا راوی سرزمین است و خاک، نیازی به روایتگری ندارد!

سرزمینی که جای جای آن محل هبوط ملائکه مقرب خداوند و ائمه اطهار (علیهم السلام)است،در این خاک های تفتیده نخل های بی سر خود روایتگرحدیث عاشقی می شوند.

محمدرضا آقامحمدی آزاده سرافراز هشت سال دفاع مقدس و حافظ کل قرآن کریم و پژوهشگر دفاع مقدس، قدمهای زائران کربلای ایران را سزاوار بوسه می داند و براحوال آنان غبطه می خورد.

به گزارش خبرنگار دیارعالمان [1]، ،محمدرضا آقا محمدی،پاسدار بازنشسته،آزاده هشت سال دفاع مقدس و حافظ کل قرآن کریم ،پژوهشگر دفاع مقدس و  نویسندهٔ کتاب “کمی تا آخر دنیا”  و “عطر دفاع”متولد سال ۱۳۴۴ شهر گوگد از توابع گلپایگان  است که در سال ۱۳۶۱ به عضویت لشکر 14 امام حسین(ع) به فرماندهی شهید حاج حسین خرازی در آمد.

وی که تازه ۶ ماه از حضورش در جبهه می‌گذشت و جوانی ۱۷ ساله بود در عملیات رمضان به اسارت رژیم بعثی عراق در آمد و حدود ۸ سال در اردوگاه اسراء در موصل چهار عراق بود.وی در شش ماه از دوران اسارت به عشق دیدار حضرت امام خمینی(ره) حافظ کل قرآن می شود.

آقامحمدی خوش سخن و بسیار با وقار است. همنشینی اش بسیار شیرین است و سخنانش شنیدنی،به بهانه  اردوهای راهیان نور با او مصاحبه ای داشتیم و  او نیز مشتاقانه پذیرفت و از شرح شیدایی دوران حماسه برایمان گفت،چرا که او راوی حماسه های شنیدنی دفاع مقدس است.

آقا محمدی، در مصاحبه با خبرگزاری دیارعالمان  [1]هشت سال دفاع مقدس را رویدادی بزرگ و تاریخ ساز می خواند و می گوید:

هشت سال دفاع مقدس چنان رویداد بزررگ و تاریخ سازی است که هر آنچه درباره اش گفته و نگاشته شود ، کم و ناقص خواهد بود .

شرح عاشقی،حدیث شجاعت ها ،برگ برگ دفتر رشادت ها،فدا کاریها و از جان گذشتگی ِخیل عظیم مردم ایران در پاسداشت ارزش های اسلامی و دفاع از کشور عزیزمان در تارک تاریخ ایران و جهان اسلام زدوده نخواهد شد .

آزاده هشت سال دفاع مقدس،در بیان جایگاه ویژه دفاع مقدس چنین می گوید: بی گمان توصیف و ماندگاری آن همه جلوه های بدیع در عرصه فرهنگ دفاع مقدس از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی راه رسیدن و درک پاره ای از مضامین و معارف بلند و ناب دفاع مقدس را بستن ره توشه  در سفر به این مناطق نورانی می داند و در وصف این سرزمین ها بیان می کند:

سرزمینی که جای جای آن محل هبوط ملائکه مقرب خداوند و ائمه اطهار (علیهم السلام)است،در این خاک های تفتیده نخل های بی سر خود روایتگرحدیث عاشقی می شوند.

سوسنگرد، هویزه، طلائیه، خرمشهر و شلمچه و… رازهای مگوی بسیاری را در سینه خود دارند که شنیدن آن گوش جان می خواهد.در این سرزمین ها شهدا میزبان زائران خود می شوند. در این خاک های آغشته به خون، باید نجوای رازهای کربلای ایران را شنید.

به قول آن شهید بزرگوار هر کس به زیارت ما بیاید گویا به زیارت چهارده معصوم(علیهم السلام) نائل گردیده است، چون ائمه اطهار (علیهم السلام) بارها برای زیارت ما به این سرزمین سفر کرده و می کنند.

آقا محمدی مهم‌ترین انگیزه در  نوشتن کتاب «کمی تا آخر دنیا» و «عطر دفاع» را توجه و تاکیدات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: در دیداری که ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ با رهبر معظم انقلاب داشتیم ایشان با بیاناتی شیوا و رغبت انگیز و تاکیداتی که بر مکتوب شدن خاطرات رزمندگان، اسراء، جانبازان و فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس داشتند ما را به ذوق آوردند و پس از آن دیدار، برای جمع‎آوری خاطرات دوران اسارت و قبل از آن مصمم شدم و حدود یک سال کار تحقیقی و مطالعه داشتم تا توانستم خاطراتم را در کتاب «کمی تا آخر دنیا» گردآوری کنم و پس از‌آن نیز در راستای نگارش کتاب «عطر دفاع» که به نوعی تاریخ مصور دفاع مقدس می باشد همت گماردم.

براستی حضرت آقا که سالها رنج اسارت و پایداری در راه انقلاب را تجربه کرده است و می داند که فرزندان انقلاب چه رنج ها و سختی هایی را در دوران اسارت تحمل کرده اند و همین من را به نویسندگی ترغیب کرد.

مرد حماسه و دفاع، از سرزمین های نور می گوید که در این سرزمین ها نیازی به روایتگری نیست،شلمچه خود روایتگر حماسه ها،رشادت ها ،پرپر شدن لاله های بی دست و سر است.

هویزه  و خاک تفتیده اش از دانشجویان پیرو خط امام و جانبازیشان می گوید،فکه حکایت از تشنگی و عطش دارد و طلاییه یادمان رشادت ابوالفضل های کربلای ایران است.

اینجا راوی سرزمین است و خاک. نیازی به روایتگری ندارد! باید  گوش جان سپرد به نجوای خاک.

آقا محمدی در پایان، قدمهای زائران کربلای ایران را سزاوار بوسه می داند و براحوال آنان غبطه می خورد و بیان می دارد: خوشا به احوال کسانی که زائر این کبوتران خونین بال میشوند.

مرحبا و آفرین بر شما،هزاران بوسه بر قدم های شما… که برای کشف حقایق عالم زیباترین مکان ها را انتخاب کرده اید.

پیروان مکتب شهادت دست حق یارتان.

انتهای پیام/دیارعالمان