جشنواره پخت غذاهای سنتی گلپایگان به مناسبت دهه فجر برگزار شد

جشنواره پخت غذاهای سنتی شهرستان و همچنین غذاهای سالم در سالن فرهنگ و ارشاد شهرستان به مناسبت دهه فجر برگزار شد.

به گزارش دیار عالمان [1]، جشنواره پخت غذاهای سنتی شهرستان و همچنین غذاهای سالم در سالن فرهنگ و ارشاد شهرستان به مناسبت دهه فجر برگزار شد.

سمیه شبان در حاشیه این جشنواره در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: جشنواره پخت غذاهای سنتی و سالم در شهرستان با هدف افزایش شور و نشاط اجتماعی در بین بانوان شهرستان صورت گرفت.

مسئول کمیسیون بانوان شهرستان عنوان کرد: در پایان از دو نفر در مقام اول و دو نفر در مقام دوم و همچنین سوم تجلیل خواهد شد.

وی یاداور شد: در پخت این غذاها از مواد سالم چون مرغ، بادمجان و سبزیجات استفاده شده بود.

شبان گفت: داوری با معیار های سفره آرایی، مواد غذایی و طعم غذا توسط سرکار خانم فصیحی صورت گرفت.


انتهای پیام//