۴۰۰ خانوار تحت پوشش حوزه اجتماعی بهزیستی گلپایگان هستند

مرادی با بیان اینکه بهزیستی گلپایگان یکهزار و ۷۵۰ تا هزار و ۸۰۰ پرونده را تحت پوشش دارد یادآور شد: توانبخشی گلپایگان معلولان جسمی حرکتی، ناشنوا، نابینا، اعصاب و روان و اوتیسم و برخی چند معلولیت ها و کسانی که مشکل ذهنی و تکلم و شنوایی دارند را تحت پوشش قرار میدهد.

به گزارش دیار عالمان [1]، رئیس اداره بهزیستی گلپایگان گفت: 400 خانوار تحت پوشش حوزه اجتماعی بهزیستی گلپایگان هستند که به دلیل معلولیت سرپرست خانوار و مطلقه یا بیوه بودن زنان از این مرکز خدمات دریافت می کنند.

حسن مرادی اظهار کرد: طی هشت ماه گذشته با تشکیل کمیسیون هایی ویژه در زمینه پزشکی به معلولان خدماتی ارائه شده است و تاکنون سعی شده با دادن کمک به این قشر، در عرصه اشتغال و مسکن و کمک تحصیلی به دانشجویان معلول و حمایت آنان در عرصه های اجتماعی زمینه توانمند سازی آنان را فراهم کنند.

وی اظهار کرد: مرکز توان بخشی شهید تندگویان با ارائه خدمات توانبخشی مانند کاردرمانی ،فیزیوتراپی، بینایی سنجی،گفتار درمانی، شنوایی سنجی خدمات ارزنده ای را به معلولان ارائه می کند.

رئیس اداره بهزیستی این شهرستان با بیان اینکه بهزیستی گلپایگان تعداد هزار و 750 تا هزار و 800 پرونده را تحت پوشش دارد یادآور شد: توان بخشی گلپایگان معلولان جسمی حرکتی، ناشنوا، نابینا، اعصاب و روان و اوتیسم و برخی چند معلولیت ها و کسانی که مشکل ذهنی و تکلم و شنوایی دارند را تحت پوشش قرار میدهد.

مرادی گفت: در حوزه پیشگیری سه مرکز مشاوره، ابن سینا، ازدواج و خانواده و یک مرکز مشاوره عمومی در گلپایگان ارائه خدمت می کند.

وی افزود: دو مرکز نیز مربوط به اعتیاد در غالب کمپ و درمان سرپایی معتاد زیر نظر بهزیستی مشغول به کار هستند.

این مسئول با اشاره به چهار مرکز روزانه توان بخشی شهرستان و دو مرکز حرفه آموزی و مرکز روزانه کم توانان ذهنی ویژه زیر 14 سال عنوان کرد: مرکز شبانه روزی سالمندان به صورت خیریه از این قشر کم توان حمایت می کند.

مرادی در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته با افتتاح مرکز اوتیسم حتی افرادی در شهرستان های همجوار که فرزندانی با این بیماری دارند را به این مرکز کشانده است.

وی افزود: اکنون مرکز اوتیسم گلپایگان 30 مددجو دارد.


انتهای پیام/ الف