سخنگوی اوباما: دلایل زیادی برای اعمال تحریم‌های جدید مالی وجود دارد / برنامه موشکی ایران منطبق با قطعنامه‌های سازمان ملل نیست

“جاش ارنست” در مورد لایحه تمدید تحریم ها علیه ایران تلویحا گفت این احتمال وجود دارد که باراک اوباما تصمیم به وتوی آن بگیرد.

به گزارش دیار عالمان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در مورد لایحه تمدید تحریم ها علیه ایران گفت: امضای آن از سوی رییس جمهوری این کشور منوط به مطالعه و بررسی خواهد بود و به طور تلویحی این طور القا کرد که این احتمال وجود دارد که باراک اوباما تصمیم به وتو آن بگیرد.

در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه کاخ سفید خبرنگاران با اشاره به اظهارات رهبر سنای آمریکا مبنی بر احتمال رای گیری در مورد لایحه تمدید تحریم های سال 1996 علیه ایران در روز های آینده، از جاش ارنست سخنگوی اوباما پرسیدند که آیا در صورت رسیدن این لایحه به روی میز اوباما این احتمال هست که آن را وتو کند، گفت: کاخ سفید بارها به این نکته اشاره کرده است که رییس جمهوری و دولت فعلی آمریکا همواره این اختیار را برای خود قائل بوده است که در صورت ضرورت تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال کند و تاکنون چندین بار نیز از این اختیار استفاده کرده است.

وی افزود: دولت اوباما همچنان این حق را برای خود محفوظ نگاه می دارد تا هر وقت که بخواهد از این اختیار و اعمال تحریم های تازه مالی علیه ایران استفاده کند و دلائل متعددی نیز برای این کار دارد.

سخنگوی کاخ سفید از جمله این دلائل به مسئله برنامه های موشکی ایران که به گفته او ‘در انطباق با قطعنامه های سازمان ملل نیستند’، حمایت از تروریسم و رعایت نکردن مقررات بین المللی مربوط به حقوق بشر اشاره کرد.

وی در نهایت گفت با توجه به همه این مسائل، اوباما منتظر خواهد ماند و لایحه جدید تمدید را در صورت گذشتن از سنا مورد مطالعه قرار خواهد داد و سپس تصمیم خواهد گرفت که آیا باید آن را وتو کند یا نه.

خبرنگاری خطاب به ارنست گفت: به نظر می رسد که این لایحه از نظر شما ضروری به نظر نمی رسد، درست است؟ سخنگوی کاخ سفید بدون پاسخ مستقیم به این سوال ابتدا گفت: موارد زیادی بوده است که اوباما لوایحی را که ضرورتی نداشته اند و به تصویب کنگره رسیده، امضا کرده است.

اما در این مورد ترجیح می دهد بیش از این به موشکافی در مورد اظهارات خود نپردازد و زمانی که لایحه به میز اوباما رسید و مورد بررسی قرار گرفت در مورد امضا کردن یا نکردن آن تصمیم گیری شود.

انتهای پیام/