logo

امروز دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳

Monday, 6 January , 2025

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي

12 درصد از واحدهای صنعتی گلپایگان دارای محصول گرید A و 12 درصد نیز دارای گرید B هستند

جعفریان 58 درصد محصولات واحدهای صنعتی را نیز در سطح گرید C و 18 درصد باقی مانده را نیز در سطح گرید D دانست.

تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
12 درصد از واحدهای صنعتی گلپایگان دارای محصول گرید A و 12 درصد نیز دارای گرید B هستند

به گزارش  دیار عالمان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استان اصفهان 423 واحد صنعتی فعال دارد که 134 واحد هم غیرفعال هستند.

عباس جعفریان در چهارمین همایش روز جهانی غذا در گلپایگان که امروز برگزار شد اظهار کرد: واحدهای صنعتی، کارگاهی که تولید کننده موادغذایی و آرایشی بهداشتی در گلپایگان هستند، 27 واحد دارای پروانه بهره برداری، 164 واحد دارای پروانه ساخت و 10 واحد دارای شماره نظارت هستند.

وی افزود: هفت واحد صنعتی نیز در شهرستان متاسفانه به دلایل متعدد غیرفعال هستند.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان عنوان کرد: 12 درصد از واحدهای صنعتی گلپایگان دارای محصول گرید A و 12 درصد نیز دارای گرید B هستند.

جعفریان 58 درصد محصولات واحدهای صنعتی را نیز در سطح گرید C و 18 درصد باقی مانده را نیز در سطح گرید D دانست.

وی با اشاره به اینکه در گلپایگان نظارت های خوبی در تولید صورت می گیرد، تصریح کرد: محصولات غذایی که در سطح استان تولید می شود به لحاظ سخت گیری صورت گرفته قابلیت اطمینان بالایی دارد.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان خاطرنشان کرد: در همایش ملی شرکت پگاه گلپایگان توانست نشان ایمنی و سلامت را دریافت کند.

جعفریان با بیان اینکه برخی الگوهای نادرست مصرف باید در کشور اصلاح شود یاداور شد: در کشورهای توسعه یافته مصرف سرانه نمک در هر فرد دو تا سه گرم در روز است این در حالتی است که در ایران این سرانه هفت تا 15 گرم است.

وی افزود: در دنیا سرانه مصرف شکر پنج کیلوگرم است این در حالی است که در ایران 30 کیلوگرم است.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان اصلاح الگوی مصرف تغذیه، کاهش مصرف مواد قندی و چربی و نمک، و افزایش فعالیت بدنی را از تدابیر اندیشیده شده برای سلامت و کاهش بیماری ها دانست.

جعفریان در پایان سخنانش تصریح کرد: متاسفانه امروزه در شرایطی زندگی می کنیم که با شیوع بیماری های غیر واگیردار مواجهیم.

آفت کش ها مهم ترین آلاینده ها در صنعت غذا هستند

عضو اصلی هیأت مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران در ادامه این همایش گفت: آفت کش ها مهم ترین آلاینده ها در صنعت غذا هستند.

دکتر شهریار دبیریان تصریح کرد: استفاده از آفت کش ها در جنگ جهانی و مقطعی از زمان لازم بود ولی آثارات مخربی را استفاده از آن داشته که پس از 50 سال هنوز در بدن باقی می ماند.

وی با بیان اینکه ما باید به سبد غذایی و اصلاح الگوی غذایی توجه بیشتری داشته باشیم عنوان کرد: ایران چهار برابر استاندارد جهانی نوشابه مصرف می کند.

عضو اصلی هیأت مدیره انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران افزود: این در حالتی است که شش برابر کمتر از استاندارد جهانی لبنیات استفاده می کنیم.

805 میلیون نفر در جهان در فقر به سر می برند

هم‌چنین رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان عنوان کرد: در جهان ٨٠٥ ميليون نفر در فقر به سر مي‌برند، همچنین تعداد افرادی كه از فقر از بين مي‌روند بيشتر از كساني است كه از ايدز و… از بين مي‌روند.

ناصر رستمی با اشاره به اینکه در کشورهای مختلف سالانه 35میلیون نفر جان خود را در اثر بیماری‌هایی همچون قلبی و ریوی از دست می‌دهند، یاداور شد: بايد الگو و رژیم  غذایی خود را اصلاح كنيم.

وی افزود: گلپايگان از قطب‌هاي لبني در كشور است، اما متأسفانه دام‌ها در حال كم شدن هستند.

 

 


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد