logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

عصبانیت شبکه سعودی از مداحی‌های انقلابی میثم مطیعی/ وقتی یک هیات با انتخاب های هوشمندانه تاثیرگذاری منطقه ای پیدا می کند

اتخاذ یک رویکرد منطقی و حساب شده در تنظیم برنامه‌هایی که در هیات‌های عزاداری اجرا می‌شوند، علاوه بر اینکه می‌تواند به غایت اصلی خود یعنی روایت مصائب اهل بیت(ع) برسد و مردم را با اشک‌هایی که برای سالار شهیدان می‌ریزند، همراه کند، زمینه را برای ایجاد یک جبهه فرهنگی جهانی علیه تولیدات رسانه‌ای غربی و استکباری نیز فراهم می‌کند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۳
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
عصبانیت شبکه سعودی از مداحی‌های انقلابی میثم مطیعی/ وقتی یک هیات با انتخاب های هوشمندانه تاثیرگذاری منطقه ای پیدا می کند
به گزارش دیار عالمان به نقل از رجانیوز: «این معنی لبیک یا حسین(ع) است»؛ این عبارت ماندگار از سوی دبیرکل حزب‌الله لبنان و در توصیف رشادت‌های رزمندگان اسلام در برابر تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی بیان شد؛ عبارتی که حالا باز هم خشم دشمنان اسلام را به بالاترین حد رسانده‌ است.
به گزارش رجانیوز، پرداختن به موضوعات روز جهان اسلام و جنایات صورت گرفته در عراق، سوریه، یمن و بحرین و پیوند زدن آن به حوادث کربلا از موضوعات تقریباً ثابت در مداحی های میثم مطیعی است؛ خصوصاً که بسیاری از آنها به زبان عربی خوانده شده و در میان عرب زبان ها بازتاب قابل توجهی دارد. تا آنجا که اثر «یا تکفیری صبرک صبرک» که به دو زبان فارسی و عربی و علیه جنایات داعش خوانده شده در میان عرب زبان ها بسیار محبوب بوده و بارها توسط مادحین عرب در عراق و سوریه و لبنان بازخوانی شده است.
اما اخیراً اثری دیگری از این مداح صدای شبکه تلویزیونی «العربیه» وابسته به دربار آل سعود را هم در آورده است. مداحی که در شب هشتم محرم و با نام  «صَبْرٌ و نَصر» به زبان عربی خوانده شد و در آن آل سعود را دانش آموزان یهود نامیده که لشکر عمربن سعد هستند. وی وهابیت را چون افعی خطرناک و خزنده دانسته و در ادامه هم با برشمردن جنایت آل سعود علیه مردم یمن و شبیه سازی آن با حوادث عاشورا ملت یمن را «حسینی و فدائی حسین» می خواند که صبورانه مقاومت می کنند و پیروزی نهایی از آن آنهاست.
عقده گشایی شبکه العربیه علیه مداحی جدید حاج میثم مطیعی
video_2016-10-24_08-59-14.mov | دانلود فیلم 
بازتاب گسترده این مداحی در رسانه های داخلی و برون مرزی باعث شد تا شبکه العربیه که در میان بسیاری از مردم منطقه بدلیل نزدیکی به رژیم صهیونیستی شبکه «العبریه» خوانده می شود، سه شنبه گذشته ضمن اختصاص یک قسمت از برنامه «مرایا» که به صورت روزانه از این شبکه پخش شده و به مسائل روز منطقه و جهان می پردازد، از اینکه مجالس عزای فرزند رسول الله به جای «یادآوری مصائب این حضرت و گریه بر ایشان» به «موضوعات روز و بهره گیری از قیام کربلا در مسائل جهان اسلام» روی آورده اند، احساس نگرانی کند!
«مشاری الذایدی»، تحلیل گر ثابت این برنامه که سابقه همکاری با روزنامه های الوطن و شرق الاوسط را در کارنامه خود دارد، در ابتدای این برنامه به اشاره به برخی سخنان چهره های مذهبی ایران از اینکه هیئات کارکرد سیاسی پیدا کرده و به حوادث جهانی و مسائل منطقه واکنش نشان می دهند، نگران شده و با بیان گوشه هایی از مداحی میثم مطیعی، از اینکه آل سعود به شاگردان یهود تشبیه شده اند، عصبانی شود.
وی در ادامه ضمن تمسخر ملت یمن که در این شعر فدائی حسین خوانده شده اند، به وعده پیروزی آنها پوزخند بزند. این عقده گشایی رسانه سعودی علیه یک مداحی نشان دهنده هدف گذاری درست و رویکرد صحیح هیئات انقلابی و به تعبیری به هدف خوردن دقیق تیرهاست.
هیات در ایران؛ تاثیرگذاری در جهان
امسال در حالی خیمه های ماتم شهادت فرزند رسول الله در سراسر جهان برپا گردید که امت پیامبر اسلام در نقاط مختلف به خاک و خون کشیده شده و در آتش جنگ های برافروخته شده از سوی دشمنان اسلام و نیز جهل حاکمان شان می سوختند.
در چنین شرایطی وظیفه شرعی و عقلی هیئات حسینی است که از کنار چنین حوادثی بی تفاوت عبور نکرده و به تعبیری در تاریخ متوقف نشوند؛ موضوعی که به صورت عام تر ولی امر مسلمین جهان در دیدار با مداحان به آن اشاره کردند و ضمن تاکید بر توجه به مسائل روز در اشعار و مداحی‌ها، فرمودند: «هیئت ها نمی توانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقه‌‌مند به امام حسین است، یعنی علاقه‌‌مند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است. اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزاداری مراقب باشد که نبادا وارد مباحث اسلام سیاسی بشود، این غلط است…»
بحمدلله در سال های اخیر توجه به مسائل جهان اسلام و انعکاس آن در منابر و مراثی رشد قابل توجهی پیدا کرده است و هیئات مذهبی روزآمدتر شده اند. همین مساله بر دامنه تاثیرگذاری آنها نیز افزوده است.
اتخاذ یک رویکرد منطقی و حساب شده در تنظیم برنامه‌هایی که در هیات‌های عزاداری اجرا می‌شوند، علاوه بر اینکه می‌تواند به غایت اصلی خود یعنی روایت مصائب اهل بیت(ع) برسد و مردم را با اشک‌هایی که برای سالار شهیدان می‌ریزند، همراه کند، زمینه را برای ایجاد یک جبهه فرهنگی جهانی علیه تولیدات رسانه‌ای غربی و استکباری نیز فراهم می‌کند.

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد