logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

هفتمین سالگرد ارتحال آیت الله علی صافی گلپایگانی برگزار می شود

یکی از چهره های ارزشمند شهرستان گلپایگان مرحوم آیت العظمی حاج علی صافی می باشد که از عالمان شفاف و صریح سخن بودند و صادقانه و بی پروا سخن می گفتند و محور تمام برخوردهایشان دریافت های مجتهدانه و عشق به اهل بیت بود.

تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
هفتمین سالگرد ارتحال آیت الله علی صافی گلپایگانی برگزار می شود

به گزارش  دیار عالمان، مراسم بزرگداشت هفتمین سالگرد ارتحال حضرت آیت‌الله شیخ علی صافی، از سوی آیت‌الله العظمی لطف‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید با حضور شخصیت‌های حوزوی، مسئولان استانی و اقشار مختلف مردم در مسجد قاضی زاهد شهرستان گلپایگان در کنار مرقد این عالم ربانی برگزار می‌شود.
این مراسم پنج شنبه این هفته از ساعت ۱۵ آغاز و تا ساعت ۱۶,۳۰ ادامه خواهد داشت و آیت الله حسینی بوشهری، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه سراسر کشور به ایراد سخن خواهد پرداخت.

یکی از چهره های ارزشمند شهرستان گلپایگان مرحوم آیت ا… العظمی حاج علی صافی می باشد که در سال 1332 هجری قمری پا به عرصه وجود گذاشت و کودکی و نوجوانی اش صرف دانش اندوزی شد و تا 18-19 سالگی نزد پدرش آخوند ملامحمد جواد صافی و نزد دایی بزرگوارش مرحوم حجت الاسلام والمسلمین اخوند ملا ابوالقاسم قطب رحمه الله به تحصیل پرداخت.

سپس به قم هجرت کرد و در طول تحصیل از چنان استعداد بالایی برخوردار بودند که از نزدیکان درجه اول مرحوم آیت ا… العظمی بروجردی شدند و پس از سال 57 از کسانی بودند که ملاقات های مکرری با امام خمینی رضوان الله علیه داشتند.

ایشان صراحت لهجه و شجاعت و استقامت را در احیاء حق و سرکوب باطل از پدر بزرگوارشان به ارث برده بودند و در مبارزه با رژیم استبداد ی پهلوی چهره ای کوشا و پرتلاش داشتند.

مبارزات وی آنقدر شده بود که که رژیم ستم شاهی او را به مشکین شهر تبعید کرد و پس از تبعید نیز همواره تحت نظر و مراقبت عمال و ماموران ساواک بودند ولی با این حال دست از مبارزه برنمی داشتند حتی در سخنرانی های خویش در قبل از سال 57 بارها بر روی پله اول منبر که می نشستند در حالی که مسجد مملو از جمعیت بود اشک می ریختند و فریاد می زدند و مردم رابه معروف فرا می خواندند.

ایشان از عالمان شفاف و صریح سخن بودند که صادقانه و بی پروا سخن می گفتند و محور تمام برخوردهایشان دریافت های مجتهدانه و عشق به اهل بیت بود.

از دیگر عنایات خداوند به ایشان حافظه بسیار قوی بود.از حضرت آیت‌الله‌العظمی شیخ علی صافی آثار بسیاری به یادگار مانده است؛ از جمله:

ذخیره العقبی فی شرح العروه الوثقیدر ۳۰ جلد؛

تبیان الصلاه (تقریرات بحث صلات مرحوم آیت‌اللهالعظمى بروجردى) در ٨ جلد؛

المحجه فی تقریرات الحجه (تقریرات درس مرحوم آیتالله‌العظمى حجت) در ٢ جلد؛

تاریخ تحول فقه شیعه.

حضرت آیت‌الله‌العظمی صافی مانند پدر ارجمندش، طبع روانی داشت و ابیات بسیاری از ایشان به یادگار مانده است که در کتاب راز دل ایشان به چاپ رسیده است.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد