به گزارش دیار عالمان [1]، درسایه غفلت مسئولان فرهنگی، سایتی صهیونیستی منبع تاریخ ایران می شود
فرهنگ نقطه اتصال تمدنی چند هزار ساله اقوام ایرانی و حتی کشورهای همسایه ایران است، عمق فرهنگ ایرانی در ذوب کردن افکار متجاوزانی چون مغولان در خود تا جبران عقب ماندگی دویست ساله علمی و فرهنگی در 30 و چند سال پس از انقلابی بی سابقه در دنیایی با تمام ادعایش، همواره دیدنی و قابل ستایش بوده است.
فرهنگ به مثابه یک ساختار درونی، اقتدار گرا و استوار کننده نظام یک کشور و در واقع رگی حیات است که اگر مورد هجوم قرار گیرد پایه های هویت و موجودیت یک انسان تا یک کشور را مورد اخلال قرار داده و گاه تا مرز انهدام آنها نیز پیش می رود
ضربه های فرهنگی که به نظام جمهوری اسلامی وارد آمده از هجوم های ساده تا نبرد نرم فرهنگی در سایه ی شناخت منافذ دشمن و ساده انگاری، تعلل و غفلت ورزی ایرانی و مسئول ایرانی صورت پذیرفته و سبب نفوذ شده است.
یکی از منافذی که دشمن نظام اسلامی در نفوذ خود موفق عمل کرده رسانه است که از کتب ضاله تا روزنامه ها و مجلات زرد، از ماهواره های مروج فساد تا شیعه انگیسی، از سایت ها و شبکه های اجتماعی شبهه افکن تا سایتهای ساده سیاسی ستون پنجمی! هریک به وجود آمده اند تا گوشه ای از نبرد نرم فرهنگی علیه ملت ایران را بگیرند.
سایت ویکی پدیا با ظاهری علم نما، فرهنگ دوست و طرفدار صلح و البته بی طرف! بر بستری باز! جای خودش را در صدر سایتهای جستجو معرفی کرده است در حالی که حامیانش، پیشینه و محتوایش نشان می دهد که نه علمش معتبر است نه بی طرف می ماند و نه عاشق فرهنگ و صلح است.
حامی اصلی این سایت، صهیونیسم است و جعل و تحریف تاریخ از اصول کارآنهاست، و عجیب همیشه در عین خنثی بودن طرف ضد نظامی که مخالف صهیونیسم است رامی گیرد و صفحات مخالف را به راحتی حذف می کند،
در گزارشی از بی بی سی عربی: « ویکی پدیا به دقت از سوی صهیونیست ها رصد می شود و در میان آنها یکی از منابع پایه چمع آوری اطلاعات به شمار می رود. از این رو اخیرا دو سازمان یهودی تصمیم گرفته اند تا دوره های آموزشی ویژه ای را با هدف حفظ و توسعه اطلاعات موجود در ویکی پدیا آغاز کنند.
بی بی سی می افزاید: یکی از سازمان های طراح این اقدام ‘یسراییل شلی’ است که اهتمام ویژه ای به مسایل یهود و صهیونیسم دارد. این سازمان برای ده ها تن از نویسندگان اسراییلی دوره آموزشی، افزایش داده های ویکی پدیا با حفظ منافع اسراییل، برگزار کرده است.»
هر کسی که با اندک علم رسانه آشنایی داشته باشد هدف این رسانه ساده و چند خطی را درک می کند، هدفی که با راست گویی از در و دیوار و اطلاعاتی که زیاد به کار نمی آید اهداف نرم و سیاسی خود را در قلب هدف خود می نشاند.
« ‘تومر آشور’، رییس مجمع ویکی مدیا در رژیم اسراییل به ‘جروزالم پست’ گفت: یکی از پروژههای جدید ویکی مدیا همکاری با نهادهای فرهنگی از قبیل گالریها، کتابخانهها، مراکز باستانشناسی و موزهها است. وظیفه مهم دیگر ویکی مدیا، انتقال آن به کشورهای در حال توسعه است»وعده ای است که تخقق می یابد و در قالب مسابقه ای ساده و البته با هدفی بلند مدت درست در سایه ی غفلت سالیانه مسئولان محترم فرهنگی به خصوص اداره گردشگری و میراث فرهنگی ترتیب داد تا با عکس های مردمی، بزرگترین منبع تاریخ ایران در دنیای رسانه شود! هر چند هم اکنون هم با داشتن آدرس های دقیق آثار تاریخی ایران به نحوی که گاه ساکنان شهر مورد نظر نیز توانایی چنین را دارا نیستند بی سابقه و تعجب برانگیز است.
نگارنده با توجه به اینکه فرصت این مسابقه تا پانزده مهر بود، این احتمال را می دهد، عنوان مسابقه از این صفحه حذف می گردد ولی فرصت بار گزاری عکس های مردمی حذف نمی شود تا هدف اصلی تامین شود زیرا مردم از این مسابقه استقبال جالبی نکردند و لذا اهداف سایت شاید هنوز ابتر است، آنچه که مسلم است تصویر واقعیت را محکم تر و بیشتر از متن در حافظه ها می ماند و مردم ایران عاشق فرهنگ و تاریخشان هستند پس تصاویر را بهتر از متن مورد پذیرش دارند!
منبع تاریخ و عکس آثار ملی شدن یک سایت خارجی حداقل سودی که برایش دارد کلیک خور بودن و رسیدن به رتبه بالای موتورهای جستجو است، باید دقت کرد که ویکی پدیا فرهنگ صرف نیست و درهر زمینه ای اظهار نظری کرده است، متن هایش مثلا بی طرف است چنان که در یک صفحه تناقضهای زیادی دیده می شود چون مدعی خنثی بودن است! و بر این اساس می توان ویکی پدیا را صفحات شبهه خواند و جالب اینکه این شبهات، بسیار به سبک اخبار بی بی سی فارسی یا صدای آمریکاست، شبهه هایی که پایه های حقیقت را می لرزاند.
با این همه راستی که فعلا از آثار تاریخی نشان می دهد هدف تغییر آهسته و نرم موضوعات مختلف در همه ی زمینه ها در ذهن مخاطب به بهانه های تاریخ ایران است، هرچند هم اکنون هم هر جستجویی که صورت می گیرد، اولین سایت پیشنهادی ویکی پدیاست و بماند که برخی سایت های داخلی و زرد منبع خود را این سایت عنوان می کنند!
مسئولان فرهنگی جمهوری اسلامی با همه ادعای خود مبنی بر حفظ آثار ایرانی و توسعه صنعت توریسم و گردشگری چرا تا کنون اقدام شایسته ای در معرفی آثار ایرانی در قالب یک سایت معتبر نکرده اند؟، چرا از این رسانه تنها برای انجام کارهای اداری خود! بهره برده اند؟ درست در زمانه ای که بعضی مردم جای پارک خودروی خویش را دراینترنت جستجو می نمایند!
نباید از عمق کارهای فرهنگی مسئولان غافل شد از افتخار به ظرفی تقلبی تا خاک کردن سگ های زرد درقطعه هنرمندان و دغدغه های کنسرتی که تنها بوی سیاست می دهد، بماند! تعلل همین مسئولان است که هر گوشه از فرهنگ ایرانی به نام کشوری ثبت می شود،مگر ایجاد و هدایت یک سایت چند زبانه برای معرفی آثار ملی ایران چه قدر هزینه دارد که تا کنون اقدامی در خور نکرده اند، مدعی اینترانت ملی هستند ولی از چنین کار ساده ای غفلت ورزیده اند، غفلتی که سبب ضربه خوردن فرهنگ اصیل و تاریخی کهن خواهد شد همان غفلتی که تاکنون سبب ولنگاری فرهنگ شده که مهم ترین دلیل آن احتمالا عدم باور مسئولان فرهنگ به نبرد سهمگین فرهنگی ایرانی است.
انتهای پیام/