سید مهدی سجادی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم [1]، با اشاره به وضعیت نگران کننده داروخانه های کشور اظهار داشت: داروسازان حاضر در داروخانه های سراسر کشور هر روز با درد، رنج و استرس های ناشی از بیماری مردم سر و کار دارند و شاهد گرفتاری های مردم هستند و این که داروخانه ها بتوانند خدمات بهتر و موثرتری ارائه کنند، یک هدفگذاری همه جانبه برای نظام سلامت کشور است که همت وزارت بهداشت را می طلبد.
وی ادامه داد: طرح تحول سلامت به دنبال ارتقاء خدمات رسانی به مردم است، این در حالی است که در این طرح نقش داروخانه ها به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است.
به گفته سجادی، طرح تحول سلامت بدون توانمند سازی داروخانه ها ابتر باقی می ماند و این تجربه ای است که بسیاری از صاحبنظران به آن اذعان دارند.
سجادی اضافه کرد: سالها است که داروسازان شاغل در داروخانه ها انتظارات و توقعاتی از وزارت بهداشت دارند. این خواسته ها مبتنی بر منافع شخصی یا صنفی نیست، بلکه محور اصلی آن توانمند سازی داروخانه ها و ظرفیت سازی برای ارائه بهتر خدمات است.
به گفته سجادی، انجمن داروسازان ایران، این خواسته ها و مطالبات را به صورت مدون و دسته بندی شده تهیه و ارائه کرده است ولی هنوز پاسخ درخوری دریافت نکرده است.
وی ادامه داد: اینکه بتوانیم از درد و گرفتاری های خانواده بیماران بکاهیم، یک لطف ویژه از سوی پروردگار است. داروسازی ذاتا یک شغل متکی بر خیرجمعی است و همه فعالین در حوزه داروخانه، به این موضوع اذعان دارند ولی واقعیت این است که در کنار این موضوع سیاستگذاران حوزه سلامت باید وزن لازم برای این شغل را برای آن قائل شوند.
سجادی اضافه کرد: داروسازان در داروخانه های محلی معتمد محل هستند و در واقع جزو سرمایه های اجتماعی این کشور محسوب می شوند.
دبیر انجمن داروسازان ایران تصریح کرد: در شرایط حاضر تغییر نگرش مدیران نظام دارویی به جایگاه داروخانه ها، یک پیشنهاد نیست، بلکه یک ضرورت تاریخی مبتنی بر آینده نگری و دوراندیشی است که عدم لحاظ آن می تواند عواقب سنگینی برای نظام درمانی کشور داشته باشد.
انتهای پیام/