logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

رئیس آموزش و پرورش گلپایگان:

بی سوادان در ازای سواد آموزی پاداش دریافت می کنند

جمالی گفت: افرادی است که هیچ گونه سوادی ندارند در ازای سواد آموزی ۱۴۰ هزار تومن تشویقی دریافت میکند این درحالیست که هر فردی حتی اعضای خانواده آنان می تواند با دریافت ۷۵۰ هزار تومن به این افراد خواندن و نوشتن آموزش دهد.

تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
بی سوادان در ازای سواد آموزی پاداش دریافت می کنند

به گزارش  دیار عالمان رئیس آموزش و پرورش گلپایگان گفت: نظام آموزش و پرورش برای هر بی سوادی که موفق به قبولی در آزمون دوره پایه سواد اموزی شود ۱۴۰ هزار تومان هزینه نقدی در نظر گرفته است.

حبیب الله جمالی در نشست خبری امروز عصر که به مناسبت روز مبارزه با بی سوادی برگزار شد اظهار کرد: سه دوره برای سواد اموزی یا کارشناسی سواد اموزی در نظر گرفته شده است که در مقاطع متفاوت از سنین ۱۰ تا ۵۰ سال را دربر می گیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: اولین دوره برای افرادی است که هیچ گونه سوادی ندارند و در ازای سواد آموزی ۱۴۰ هزار تومن تشویقی دریافت میکند این درحالیست که هر فردی حتی اعضای خانواده آن می توانند با دریافت ۷۵۰ هزار تومن به این افراد خواندن و نوشتن آموزش دهد.

رئیس آموزش و پرورش گلپایگان تصریح کرد: افرادی که علاقمند به گذراندن دوره تحکیم سواد اموزی هستند می توانند پاداش ۱۳۰ هزار تومنی دریافت کنند و این افراد اغلب کسانی هستند که دوره پایه سواد آموزی را گذرانده اند و علاقمند به اتمام دوره های ابتدایی هستند.

جمالی افزود: افرادی که دارای مدرک ابتدایی تحصیلی یا سواد اموزی هستند می توانند با شرکت در دوره انتقال و ادامه تحصیل علاوه دریافت تشویقی از برنامه ها و کلاس های متنوع برای هر دو جنسیت  اعم از اموزش مهارت های زندگی، خیاطی، پرورش قارچ، و غیره بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه حدود ۸ درصد افراد جامعه بی سواد هستند خاطرنشان کرد: حدود ۶ درصد افراد در شهرستان بی سواد هستند که اغلب دلایلی چون بالا بودن سن و معلولیت های جسمی و غیره دارد.

رئیس آموزش و پرورش گلپایگان یاداور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۴۸ درصد مردم در کشور باسواد بودند که با تشکیل نهضت سواد آموزی این آمار به ۹۲ درصد در زمان حال رسیده است.

جمالی برای شناسایی افراد بی سواد شهرستان لزوم کمک بیشتر دستگاه هایی چون کمیته امداد، بهداشت و درمان، و جهاد کشاورزی را خاطرنشان کرد و افزود: کلاس های سواد آموزی در زندان نیز برای زندانیان بی سواد برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه هر مدرسه تنها می تواند پول بیمه و کتب دانش آموزان را به اجبار دریافت کند عنوان کرد: جز این دو هزینه مدارس دانش آموزان را نمی توانند مجبور به پرداخت نمایند مگر اینکه افراد به صورت خیریه این پول را به مدرسه اهدا کنند.

رئیس آموزش و پرورش گلپایگان در پایان از کمک های خیرین  برای ابتدای تحصیلی دانش آموزان خبر داد.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد