logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

نوشت افزار ایرانی با طراحی وطنی

چند سالی است تهیه نوشت افزار با طرح های ایرانی اسلامی به دغدغه اصلی خانواده ها تبدیل شده ولی به این مساله در سطح کلان چندان توجهی نشده است؛ تا جایی که خانواده ها به دنبال محصول با کیفیت ایرانی و اسلامی هستند.

تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - سه شنبه ۱۳۹۵/۰۶/۱۶
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
نوشت افزار ایرانی با طراحی وطنی

به گزارش دیار عالمان به نقل از صاحب نیوز، سلاح نویسنده، قلم وی و ابزار میدان جنگ برای دانش آموزان در سنگر های علم و تربیت نوشت افزار آنها محسوب می شود.

چند سالی است تهیه نوشت افزار با طرح های ایرانی اسلامی به دغدغه اصلی خانواده ها تبدیل شده است ولی به این مساله در سطح کلان چندان توجهی نشده است؛ تا جایی که خانواده ها به دنبال محصول با کیفیت ایرانی و اسلامی هستند.

به اذعان مراکز آماری در سال بیش از ۱۵۰ میلیون جلد دفترچه در سطح کشور مصرف می شود که با توجه به گردش مالی چهار هزار میلیاردی آن، می توان با تدبیر درست، از خروج این میزان ارز از کشور جلوگیری کرد و در دراز مدت با توجه به تاثیرات سوء فرهنگی ناشی از طرح های روی جلد، از هزینه کردهای هنگفت برای اصلاح ناهنجاری های فرهنگی در امان باشیم.

از سویی با ورود این ابزار از مرزهای کشور، بازارهای داخلی تحت الشعاع قرار می گیرند و منجر به تعطیلی واحد های کارخانه ای و کارگاهی داخلی شده است.

اما واردات محصولات خارجی یک بعد قضیه است و مصرف بعد دیگر. در جایی که مسئولان ما برای امورات اداری خود سالیانه هزینه های هنگفت پرداخت می کنند تا از بلاد خارجه ملزومات اداریشان را وارد کنند قطعا نخواهند توانست از تولید محصولات داخلی حمایت کنند.

غلامحسین تنباکویی کارشناس امور نوشت افزار در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز از واردات میلیونی خودکار توسط دولت پرده برداشت و گفت: «مردم احساس خوبی برای خرید جنس ایرانی دارند ولی متاسفانه دولتمردان ما خودشان از محصولات ایرانی استفاده نمی کنند؛ به عنوان مثال ما این همه خودکار تولید داخل داریم، در انتخابات هشتم اسفند به صورت میلیونی خودکار خارجی وارد کردند.»

مصرف کننده تا زمانی که جنس باکیفیت، هزینه و توزین صحیح در اختیار داشته باشد هرگز سراغ اجناس مشابه خارجی نخواهد رفت. بلکه با حمایت از اجناس داخلی زمینه اشتغال جوانان ایرانی را فراهم می کنند.

یک کارشناس امور فرهنگی هم در گفتگو با خبرنگار ما از عدم تامین مطلوب اجناس داخلی از لحاظ توزین گفتگو کرد و گفت: منگنه درست و بر اساس استاندارد نمی زنند؛ برای دفترچه ۴۰ برگ منگنه های بزرگ می زنند که موجب زخمی شدن دست بچه ها  می شود و برای دفترچه های ۱۰۰ برگ منگنه کوچک که تمام صفحات را باز می کند و این خودش تبلیغ منفی برای محصول ساخت داخل است.

حال چند سالی است فعالان فرهنگی دست به کار شده اند و و با برپایی نمایشگاههای عرضه نوشت افزار اقدام به ترویج این کالای ایرانی کرده اند.

در اصفهان مهدی کلانتری مسئولیت این کار را بر عهده گرفته و با برپایی این نمایشگاه در ناحیه امام صادق (علیه السلام) بسیج، گامی را در امتداد ترویج این کالای ایرانی برداشته است.

مدیر نمایشگاه ایران نوشت و مدیر عامل موسسه فرهنگ اول در اصفهان این حرکت را به منظور تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب خواند و افزود: این نمایشگاه با «شعار بچه های ایرانی، قهرمان های ایرانی» تولیدات خود در معرض دید بازدید کنندگان قرار می دهند.

نمایشگاه برخلاف فروشگاههای دیگر در سطح شهر ، رنگ و بویی از اجناس خارجی ندارد بلکه تمام اجناس و محصولات آن تولید داخل است و برای طرح هایش هم قهرمان های ملی و فرهنگی خودمان طرح خورده اند.

صنعتگران ایرانی با استفاده از شخصیت سازی و شخصیت پردازی تولیداتی داشته اند و با تخفیف های خوبی که حداقل از ۲۰ درصد شروع می شود این اجناس را در اختیار خانواده ها قرار می دهند.

رضا از کودکانی است که به همراه والدین به این نمایشگاه آمده اند و خوشحال از خرید محصولات ایرانی، این آثار را بسیار زیبا خواند و گفت: طرح این محصولات از نمونه های مشابه خارجی بسیار زیباتر است.

پدر وی هم از لحاظ هزینه، این محصولات را بسیار مناسب خواند و افزود: سال گذشته این محصولات را با قیمتی دو برابر و با طرح های غربی خریداری کردم ولی امسال همان محصول با طرحی زیبا و قیمتی مناسب در اختیار خانواده هاست.

بی شک برای فرهنگ سازی خرید محصولات ایرانی در حوزه نوشت افزار چند نکته لازم است مدنظر قرار بگیرد که می توان از آن به عنوان سه ضلع حمایت از تولید نام برد.

مسئولان در ابتدا باید عزمشان را برای تحقق شعار سال جزم کنند وبا استفاده حداکثری از ظرفیت اقتصاد مقاومتی، اصلاح را از خودشان شروع کنند و به جای برگزاری همایش های بی نتیجه خودشان بیایند و از تولیدات داخلی در ادارات متبوعشان استفاده کنند. همچنین تیم های خود را برای نظارت دقیق بر بازار فعال کنند.

ضلع دوم تولید کنندگان هستند که باید انصاف را سنجه اعمال خود کنند و با تاسی به احکام شرع مقدس از کم فروشی در تولید محصولات خودداری کنند و دقیقا بر اساس وزن و تعداد تعهد داده شده و براساس استاندارد های بین المللی نسبت به تولید محصولات با طرح های ایرانی اسلامی اقدام کنند.

ضلع سوم هم مصرف کنندگان هستند که با خرید محصولات ایرانی از نیروی کار و سرمایه ایرانی حمایت می کنند.

انتهای پیام/ الف


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد