logo

امروز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 1 January , 2025

سهم بیشتر اشتغال برای مردان

آیت‌الله سبحانی: رئیس‌جمهور برای ایجاد اشتغال سهم بیشتری برای مردان قائل شود/ اشتغال زنان آنها را از خانه‌سالاری و تربیت فرزند دور کرده است

آیت‌الله سبحانی با بیان اینکه رئیس‌جمهور باید شغل‌هایی متناسب مردان و زنان ایجاد کند، گفت: دولت باید توجه ویژه‌ای به مشکل بیکاری مردان داشته باشد و شرایطی فراهم شود که سه‌چهارم مردان و یک‌چهارم زنان در جامعه مشغول کار باشند.

تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۶/۱۰
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
آیت‌الله سبحانی: رئیس‌جمهور برای ایجاد اشتغال سهم بیشتری برای مردان قائل شود/ اشتغال زنان آنها را از خانه‌سالاری و تربیت فرزند دور کرده است

به گزارش خبر گزاری دیار عالمان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم آیت الله سبحانی ظهر امروز در دیدار معاونان وزارت علوم که در مؤسسه تخصصی امام صادق(ع) برگزار شد، اظهار داشت: باید در دانشگاه‌ها رشته‌هایی تدریس شود که مورد نیاز  جامعه باشد و گره‌ای از مشکلات کشور باز کند.

مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از مدرک‌گرایی در جامعه افزود: متأسفانه رشته‌هایی در دانشگاه‌ها وجود دارد که هیچ مشکلی را برطرف نمی‌کند و دانشجو هزینه‌های زیادی برای شهریه و پایان‌نامه پرداخت می‌کند اما سودی ندارد و دردی از جامعه دوا نمی‌شود.

آیت الله سبحانی بیان کرد: دانشگاه‌های کشور رشته‌هایی در زمینه کشاورزی و اخلاق و دینمداری و نیازهای جامعه ایجاد کنند که در آینده سودمند باشد.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با تأکید بر لزوم توجه دولت به مشکل بیکاری جامعه تصریح کرد: رئیس جمهور نمی‌تواند برای 75 میلیون شغل ایجاد کند بلکه باید شغل‌هایی متناسب مردان و زنان ایجاد شود.

وی گفت: دولت باید توجه ویژه‌ای به مشکل بیکاری مردان داشته باشد و شرایطی فراهم شود که سه‌چهارم مردان و یک‌چهارم زنان در جامعه مشغول کار باشند، امروز متأسفانه زنان جامعه بیشتر شاغل هستند و سهم اشتغال آنها از مردان بالاتر است.

آیت الله سبحانی با بیان اینکه اشتغال زنان سبب شده تا از هدف و رسالت اصلی خود فاصله بگیرند اظهار داشت: امروز خانه‌سالاری مورد توجه نیست و این موضوع سبب می‌شود که فرزندان به‌خوبی تربیت نشوند چون رسالت و وظیفه اصلی زنان تربیت فرزندان است.

مرجع تقلید شیعیان با تأکید بر لزوم ایجاد اشتغال برای بانوان براساس شأن و جایگاه آنها بیان کرد: دختران و زنانی که در دانشگاه‌ها و محیط کاری با مردان مشغول کار و فعالیت هستند از نظر تقوا دچار مشکل می‌شوند.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با اشاره به آفات دانشگاه‌های مختلط برای دانشجویان افزود: با پرده کشیدن میان دختران و پسران در دانشگاه‌ها مخالف هستم بلکه باید تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌های کشور ایجاد شود، اگر دانشگاه‌ها مختلط باشند دانشجویان از نظر علمی موفق نمی‌شوند چون دانشگاه محل فراگیری علوم است.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد