به گزارش دیار عالمان، محمداسماعیل علیشاهی در همایش روز ملی مسجد، مساجد را کانون پویای تقابل با نبرد فرهنگی دشمن برشمرد.
به گزارش خبرنگار دیار عالمان، در آستانه روز ملی مسجد،همایش مشترک ائمه جمعه و جماعات، هیأت امنای مساجد ،فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج برادر و خواهر شهرستان گلپایگان به همت ناحیه مقاومت بسیج با هدف تعامل و هماهنگی لازم میان سه رکن امام جماعت، هیئت امناء و اعضای پایگاه بسیج در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور برگزار شد.
در افتتاحیه همایش فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گلپایگان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع ائمه جماعات تهران ،مسجد را هسته مقاومت فرهنگی و پایگاه مستحکم بسیج و نیروهای ارزشی خواند و حفظ این سنگر و خاکریز برگ را وظیفه آحاد مردم دانست.
وی براساس فرموده مقام معظم رهبری،نگاه پیش نمازی محض برای امام جماعت را تجلی دیگاه و تئوری سکولاریسم دانست و مسئولین و مردم را از این نگاه اشتباه بر حذر داشت.
سرهنگ علیشاهی در ادامه هدف از این همایش را احیای تعامل کارا میان مسئولین و بررسی عوامل موثر در حضور پر رنگ جوانان در مسجد دانست و ۵ کارگروه ائمه جماعات،مسئولین ،فرماندهان پایگاههای خواهر و برادر و هیأت امنا را مسئول بررسی این عوامل و برگرداندن روح پویایی و نشاط در مسجد دانست.
وی لزوم مقابله با فتنه انگیزی،جنگ نابرابر و توطئه دشمنان را در دنیای امروز بر علیه آرمان های انقلاب را در رأس برنامه ریزی مسئولین برشمرد و گفت: در فضای فرهنگی کشور ،مسجد به عنوان کانون پویای تقابل با نبرد فرهنگی دشمن و محور اجتماع جوانان است و اتحاد میان ارکان سه گانه مسجد رمز موفقیت در این عرصه خواهد بود.
پس از برگزاری کارگروههای تخصصی، مسئولین کارگروهها جمع بندی کارگاه را در جمع ارائه نمودند.
حجت الاسلام فضایلی از کارگروه ائمه جماعات،لزوم برگزاری مستمر جلسات هم اندیشی میان ائمه جماعات و جلسات مشترک بین امام جماعت مسجد و متولیان امر فرهنگی در مسجد را مقدمه پیشرفت و تعالی برای جذب جوانان دانست.
مهدی وحیدی از کارگروه فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج برادر نیز، بصیرت دهی ،تعامل دو جانبه میان متولیان امر فرهنگی و پایگاه بسیج را از الزامات نشاط و سرزندگی و جلب مخاطب در مسجد دانست.
حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه شهرستان،امام جماعت مسجد را محور تعامل و همدلی میان ارکان سه گانه مساجد دانست و گفت:در محل مسجدی موفق است که روحیه تعامل میان سه رکن اساسی آن برقرار باشد، چنین مسجدی کانون موثر جلب مخاطب در محل خواهد بود. و در این راستا، هیأت امنای مساجد باید رویش و پویایی داشته باشند و نیروهای با انگیزه،جوان و دارای حس تعامل را جایگزین نمایند.
در پایان همایش از برترین های تعامل میان ارکان سه گانه مساجد شهرستان تقدیر به عمل آمد.