به گزارش دیار عالمان، دشمن هر بار در رختی نو ، قساوت و کینه توزی خود را نمایان میکند، زمانی با جنگ سخت قصد تیشه زدن به ریشه های فیزیکی و کشتن سرمایه های میهنمان را میکند و آن گاه که ایمان قلبی سربازان مومن وطن خسته اش میکند، با تمام قوا به نبرد در عرصه ای جدید می پردازد: نبردی نرم و بی سلاح(!) تا شاید بعد از این مرحله بتواند در نبردی سخت پیروز میدان باشد و تمام هستی مان را نابود کند.
بی هیچ ابهامی یکی از کارزارهای این نبرد فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است. در این محیط ها دشمن هر روز بیشتر از قبل قلم های خود را چون خنجری به قلب اسلام فرو می برد و کم نیستند نا آگاهانی که از روی غرض یا نادانی در اشاعه پیام های شیطانی اش دریغ نورزند.
در بوته نقد قرار دادن اساس اسلام، زیر سوال بردن زیرکانه و حساب شده فرایض دینی مانند روزه و نماز با استناد بر پژوهش های علمی(!)، تمسخر چند همسری معصومین و بستن انواع توهین ها و تهمت ها به ایشان، تمسخر عبارات عالی دعای جوشن کبیر در قالب لطیفه های جذابی که مومنین نیز راغب به اشاعه اش باشند، قرار دادن تصاویر موهن از معصومین به عنوان تصویر پروفایل در شبکه های مجازی و انتشار پیام هایی مبنی بر بلاک کردن این مخاطب که در واقع ترویج اهانت به معصومین توسط خود مسلمانهاست(!) ، منتسب کردن جملات قصار به کوروش کبیر و بالا بردن این شخصیت تا جایگاه معصومین علی الخصوص حضرت علی (ع) و سعی بر ایجاد این باور که از آنجا که کوروش شخصیتی ملی است و اعراب دارای فرهنگی بادیه نشین(!) احترام به کوروش در درجه اول اهمیت دارد و لذا جشن گرفتن میلاد معصومین در جایی که روز تولد کوروش برایمان مهم نیست، بی سوادی است(!) و… مواردی از نفوذ دشمن بر باورها و اذهان عموم در فضای مجازی به ویژه تلگرام می باشد.
رهبر معظم انقلاب، امام خامنه ای بارها در فرمایشات خود در جلسات گوناگون به اهمیت ایستادگی و مبارزه در این میدان تاکید داشته اند. در سخنان ایشان در درجه اول دفاع و در درجه ای بالاتر حمله در این میدان موکدا به اقشار مختلف به ویژه جوانان توصیه شده است.
لزوم انجام کار فرهنگی و ورود قشر فرهیخته جامعه به عرصه این میدان از اموری است که در این برهه به شدت احساس میگردد. در این میان بررسی راهکارهای مختلف و چگونگی ورود به عرصه شاید از خود حضور مهمتر باشد و از این رو است که افراد بسیاری با وجود اینکه اسلام و انقلاب را به ظاهر دغدغه می دانند به علت دشوار بودن این مهم، از حضور در این فضا امتناع کرده و عطایش را به لقایش می بخشند. لذا به نظر می رسد در درجه اول روشنگری اذهان و ایجاد انگیزه برای فعالان فرهنگی برای تلاش در این میدان و در درجه دوم تاسیس اتاق فکرهایی برای تقابل با دشمن در این زمینه به شدت نیاز و لازم به پیگیری باشد.
اهمیت و جایگاه نوشته های انقلابی و نقش آن در بیدار کردن خفتگان در این کارزار ناجوانمردانه بر کسی پوشیده نیست. قلم اگر در جهت صحیح استفاده گردد به چنان جایگاه رفیعی می رسد که خداوند به آن و آنچه می نویسد سوگند یاد می کند ( سوره قلم، آیه ۶۸)
در تفسیر نمونه در شرح سوگند های امده در سوره یس آمده است: «خداوند نیازی به سوگند خوردن ندارد اما سوگند های قرآنی همواره از دو جهت حائز اهمیت است: ۱_ تاکید روی مطلب و ۲_ بیان عظمت چیزی که به آن سوگند یاد می شود زیرا هیچ کس به موضوعات کم اهمیت سوگند یاد نمیکند. »
تفسیر فوق گواهی دیگر است بر قداست قلم و شاید به همین دلیل باشد که در سال ۱۳۸۱ پس از پیشنهاد انجمن قلم ایران و تصویب شورای عالی انقلاب، روز چهاردهم تیر در تقویم رسمی ایرانمان، روز قلم لقب گرفت و به ثبت رسید.
حال با توجه به ولنگاری های های جهش یافته در عرصه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که در اصل پاشیدن اجتماع خانواده و بنیان اسلام را سر فصل خود قرار داده اند و اعتراف به موفق بودن این مرحله از جنگ دشمن در تبدیل افکار عده ای از مردم جامعه به بیدهایی که با هر بادی به سمتی مایل می شوند، رسالتی سنگین بر دوش فعالان و نویسندگان مستعد و به ویژه جوانان قرار می گیرد. اهمیت اینچنین رسالت هایی به حدی است که بنا به فرمایش رهبری اگر در این مرحله قصوری صورت گیرد در روز قیامت باید پاسخگو باشیم و لذا چه زیبا است فکر کنیم همه ما سربازیم ، سربازانی مومن که قلم به دست گرفته ایم تا خنجر وار بر قلب دشمن و مکتب های فکریش فرود آوریم.
خواهرم برادرم قلمت را بردار وقت نبرد است..
سحر مهدوی
انتهای پیام/