logo

امروز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 1 January , 2025

ولنگاری فرهنگی در شبکه های مجازی ریشه های انقلاب اسلامی را نشانه گرفته است

به نظر آنچه که باید در دستورکار دلسوزان نظام و فرهنگ اسلامی ایرانی از مردم تا مسئولین قرار گیرد صدورانقلاب اسلامی در عرصه های مجازی و بالا بردن سطح سواد رسانه ای خانواده ها، مسئولان برای شناخت روزنه های امید دشمن و بستن آنها می باشد.

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - پنجشنبه ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
ولنگاری فرهنگی در شبکه های مجازی ریشه های انقلاب اسلامی را نشانه گرفته است

به گزارش دیار عالمان، ولنگاری فرهنگی در شبکه های مجازی ریشه های انقلاب اسلامی را نشانه گرفته است.

یکی از نمونه های واضح ولنگاری فرهنگی، شبکه های اجتماعی می باشد که به طور شخصی و چهره به چهره! بر روی اذهان کار می کند و به سمتی که خویش می خواهد می برد و اگر فرد کمی ساده انگارانه به دنیای مجازی نگاه کند، به راحتی و بدون آنکه بفهمد شکار می شود و با هر پستی تغییر می کند واثر می پذیرد، آنچه که به تجربه دیده شده در ابن شبکه ها جهت جذب مخاطب بیشتر، حساب ویژه ای بر روی غریزه و فطرت مخاطب باز می کنند

شبکه های احتماعی چنان امکانات وسیعی در اختیار مخاطبان  و کاربرانش قرار می دهد که به همه فرصت موج سواری ها را می دهد؛این موج سواری ها همه ی ابعاد زندگی یک شخص را پوشش می دهد: از دانش ومذهب گرفته تا سیاست و چنان با شخص بازی می شود که اگر بتواند! به خود بنگرد اعتیاد به فضابی را می بیند که با یک اشاره حذف مدیرگروه، دیگر چیزی برایش نمی ماند!! جز عمری که می توانست به موفقیتی نائل آید ولی اکنون تنها ذهنی تسخیر شده دارد.

نکته قابل تامل در شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران این است که هیچ سروری داخل ایران ندارند وتلاش های دولت جمهوری اسلامی نیز برای کشاندن سرور این شبکه ها به داخل تا کنون ناکام مانده و این یعنی  بیگانگان به راحتی از کوچک ترین مسادئل  کاربران خود مطلع هستند و درهمان راستا نیز وی را تغذیه خواهند کرد، تغذیه ای که به تمام ابعاد زندگی یک فرد وارد می شود و هرچه هست در راستای جنگ نرم علیه این ملت است.

سوالی که در اینجا مطرح است، از بیگانه و دشمنی که غذا و دارو را برایرانی تحریم می کند، چرا اینترنت و شبکه های اجتماعی را  هر روز با امکانات بیشتری در اختیار ایرانی قرار می دهد؟

اتفاقات دهه ی اخیر خود پاسخ گویای این سوال است، آنجا که درآسنانه انتخابات 88، آخرین ورژن گوشی ها در ایران به قیمت مناسب! بافت می شد و درست در جریان فتنه وآشوب ها، هنگامی که پیامک و تلفن ها قطع بود، یک توئیت  حلال مشکلات می نمود! یک فیلم سینمایی پنج دقیقه ای نداآقا سلطان! که با یوتیوپ آپلود شده بود، قلب سنای آمریکا و نتایاهو کودک کش را به درد می آورد!

اگر بخواهند موج سواری ها بر مردم موثر واقع شود نیازمند رسانه، اینترنت قدرتمند و ارزان، اعتماد ملت به دنیای مجازی  و منبع دانستن شبکه های مجازی نزد آنان است، که کانالهای چند میلیونی تلگرام از این جمله اند، برای روز مبادای خود همیشه تست مخاطب جهت همراهی آینده را انجام می دهند واین می تواند به هر بهانه ای صورت گیرد، مثلا به بهانه روز پدر، تغییرتصویر پروفایل دستور کاراست یا به مناسبت مرگ فلان خواننده تجمع صورت گیرد یا در آخرین مورد از ملت ایران خواسته شده بود در شب قدر! تجمعاتی در پارک و میادین داشته و برای درود فرستادن به سربازان جان باخته در تصادفی شمع روشن کنند!

برای روشن شدن ابعاد چگونگی  این تست گرم! و نفوذ بر ذهن ها ی این اتاق های فکر داخل وخارج جهت موجسواری ها، آخرین تهاجم مورد بررسی ساده نگارنده قرارمی گیرد.

بامداد پنج شنبه، سه دستگاه اتوبوس تصادف می کنند و به صدر خبرهای کشور و کانال ها! و گروه ها و تحلیل ها وارد می شود وواکنش هارا دربرمی گیرد، البته باید به جای کلمه واکش از عبارت سو استفاده را به کار برد.

گروهی خرابی جاده ها و خرید ایرباس را به همراه فیش های حقوقی بهانه محکم تری بر سر دولت می یابند.

گروهی که تا روز قبل  تصادف تحت فشار افکارعمومی فیش های حقوقی بودند، بلافاصله با موضوع کردن سربازهای جانباخته سعی کردند موضوع راعوض نمایند و روشن کردن شمع ها را تبلیغ کنند!

اما بیشترین سود استفاده را کسانی بردند که با اصل نظام و فرهنگ ایرانی اسلامی و آرمانهایش مشکل اساسی دارند؛ ودرهر قالبی افکار منحرف خود را تزریق کردند:پیش از هرکاری منبع بودن خود را به رخ مخاطب کشیدند وتو کانالها این دروغ را فریاد زدند که صداو سیما چنین خبر مهمی را پوشش نداده است و تهاجم آغاز شد: ابتدا به خود وجود سرباز در ایران یورش بردند، بعد بدرفتاری ها در پادگان مد شد! سپس هم زمان وهم کلام با رسانه های ضدایرانی عربی غربی، سردار سلیمانی چون کرمانی بودند! از این دید! مورد نشانه تهمت و تخریب قرار گرفت آنگاه یادشان آمد در آستانه روز قدس، محور مقاومت از بحرین تا فلسطین  مورد کنایه و لطف واقع شود و توجیح کردند که  سرباز خوب و سرباز بد وجود دارد، و سرباز بد همانی بود که جلوی فتنه سبز ایستاد، درانتها هم از مردم مسلمان خواسته شد در شبهای قدر! به یاد این سربازان در میادین و پارکها جمع شوند و شمعی روشن نمایند! و البته در شهری مثل گلپایگان، با به شهادت رسیدن جانباز سرافراز، و با هوشیاری مردم، # سرباز-وطن ایجاد شد که حرکت نیکویی جهت حضور مردم در  تشییع  این شهید گرانقدر شد.

سه تا چهار روز انواع حرفها و عقده هایشان را به هر بهانه ای گفته شد و مخاطب ایرانی را مورد آماج فرهنگی و نظری خود قرار دادند و درانتها برای دیدن اثر آن ، برخلاف سنت اسلام، وبا سواستفاده از فطرت پاک ایرانی، وی را به تجمعی در پارک ها ومیادین شهر ها دعوت نمودتا بر روح سربازان درود!!!! فرستاده شود و مردم ساده انگار یادشان رفته بود که هم آیین سربازان و هم آیین خودشان اسلام است وبرای روح جان باخته ختم های قرآن و صلوات برمی دارند!! و یادشان رفته بود که اینجا اروپانیست وشب قدر هم باید به مساجد و مکان های مقدس رفت.

در اینجا هم رسانه های گروهی از روزنامه ها تا سایت ها و پایگاه های خبری نیز برای اینکه ازغافله رقیب جدیدشان یعنی کانالهای تلگرامی عقب نمانند و کلیک خور سایتها بالا بماند و رتبه الکسایشان حفظ شود، لحظه لحظه آنچه که از دهان مبارک  دوست و دشمن درمی آمد را منتشر کردند و نفهمیدند که در راستای اهداف یک تهاجم از جنگ نرم بازی می خورند.

آنچه که روشن است این تنها یک آزمایش و زمینه سازی برای مراحل بعدی بود، وقتی مرگ چند سرباز باعث می شود همه چیز و افتخار یک نظام از فرهنگ اسلامی اش تا آرمانهایش مورد هجوم قرار بگیرد، برای حوادث بزرگ، برنامه های وسبع تری خواهند داشت و نکته این پیش زمینه ها این است که در مواقع لزوم این اکتشاف های خود را یادآوری می کنند تا با تلفیق چند حادثه سازی و تکرار تهاجم، تهاجم اصلی ترصورت پذیرد و ایرانی را از انقلاب اسلامی اش دورتر نمایند

کانال ها و شبکه های اجتماعی ابزار جدیدی نیستند بلکه در راستای اهداف خاص هدفمند پیش می روند و چون به طور شخصی و خصوصی، فرد را مورد بمباران قرار می دهند،انسان غافل از همه چیز چنان عروسکی و انسان مسخ شده ای می ماند که هر چیزی را مورد اطاعت قرار می دهد

نا آرامی های اجتماعی و تغییر هویت و آرمان نسل ایرانی برای پانزده سال آینده از آرزوها و اهداف تعریف شده استکبارجهانی است.

به نظر آنچه که باید در دستورکار دلسوزان نظام و فرهنگ اسلامی ایرانی از مردم تا مسئولین  قرار  گیرد صدورانقلاب اسلامی در عرصه های مجازی و بالا بردن سطح سواد رسانه ای خانواده ها، مسئولان برای شناخت روزنه های امید دشمن و بستن آنها می باشد.

انتهای پیام/.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد