logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

جشنواره لاله های واژگون با آداب و سنن گلپایگانی برگزار می گردد

مهدی مرادی اهمیت این جشنواره بومی را به جذب گردشگر به عنوان یک فعالیت اقتصاد مقاومتی دانست که متاسفانه در شهرستان گلپایگان با تمام ظرفیت هایی که دارد کمرنگ می باشد.

تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - سه شنبه ۱۳۹۵/۰۲/۱۴
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
جشنواره لاله های واژگون با آداب و سنن گلپایگانی برگزار می گردد

به گزارش  دیار عالمان، جشنواره لاله های واژگون با آداب و سنن گلپایگانی برگزار می گردد
زمان گل دهی لاله واژگون، اردیبهشت ماه می باشد، به همین مناسبت اهالی روستای با صفای هنده از این فرصت برای جذب گردشگر بهره برداری کردند و جشنواره یک ماهه گلهای لاله واژگون را برپا کردند.
به همین مناسبت خبرگزاری دیار عالمان، با مهدی مرادی، یکی از کسانی که همیار و همراه این جشنواره بوده است به گفت و گوی اختصاصی نشست.
مهدی مرادی برنامه های جشنواره گل های لاله واژگون روستای هنده را به این شرح اعلام کرد: برگزاری کمپ شب نشینی  همرا با موزیک که به صورت زنده اجرا می شود، غرفه های مختلفی چون  دم نوش ها، آش و غذاهای سنتی برپا می شود، همچنین آمادگی  ارائه غرفه های جدید برای محصولات گلپایگان وجود دارد، درخلال این جشنواره، جشنواره بادبادکها نیز برگزار می گردد و با اساتید پرواز با کایت نیز صحبت شده است که در صورت استقبال و ثبت نام مردم  پروازهای یک نفره و دو نفره با چتر نیز اصورت خواهد پذیرفت.
وی زمان اجرای برنامه جشنواره را از دهم اردیبهشت ماه تا دهم خرداد ماه اعلام کرد و افزود: برای رفاه و بهره مندی هدفمند گردشگران برنامه های خاص اعلام شده، روزهای تعطیل هفته خصوصا روزهای پنج شنبه و جمعه انجام می گردد.
مهدی مرادی گزارشی درباره روز آغاز جشنواره و استقبال مردمی از جشنواره گلهای لاله واژگون بیان کرد: پنجاه گروه دانش آموزی و خانوادگی  حضور داشتند،  گروه های کوهنوردی به ارتفاعات دشت  هنده صعود کردند و اهالی روستای هنده نیز به پاس این استقبال مردمی  از گردشگران با آش های سنتی و دم نوشهای آویشنی پذیرایی کردند.
وی ازتلخی های روز اول نیز گفت: بوته کنی و چیدن گل های نایاب لاله واژگون، و رها کردن آنها در طبیعت، ازصحنه های تاسف آوری بود که به نظر باید هم نظارت ها و هم فرهنگ حفظ محیط زیست درمیان گردشگران افزایش یابد
مهدی مرادی اهمیت این جشنواره بومی را به جذب گردشگر به عنوان یک فعالیت اقتصاد مقاومتی دانست که متاسفانه در شهرستان گلپایگان با تمام ظرفیت هایی که دارد کمرنگ می باشد.

مهدی مرادی در پایان از تلاشها و زحمات اداره میراث فرهنگی گلپایگان و دهیاری روستای هنده نشکر و قدردانی کرد.

 


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد