به گزارش گلپانا، سه سال از دوره چهارم شورای شهر گذشته است به بهاانه گزارش فعالیت شورای شهر گلپایگان در این مدت خصوصا یکسال اخیر و همچنین بررسی و پرسش پیرامون مسائل مختلف شهر گلپایگان، خبرنگار گلپانا را به گفت و گویی اختصاصی با مسعود اسکندری رییس شورای شهرگلپایگان نشاند و با او از آراستگی شهر تا افتتاح پل سوم گلپایگان سخن گفتیم ، این گفت و گو را در ادامه می خوانید:
لطفا به اختصار عملکرد شورای شهر گلپایگان در سال گذشته را بیان فرمایید؟
شورای اسلامی شهر وظایفش تعریف شده میباشد وبیشتر حالت نظارتی بر شهرداری رادارد.
شورای شهر درخصوص اشتغال گلپایگان چه فعالیتی داشته است؟
در بحث اشتغال که مشکل فرا شهرستانی و در واقع مشکل کل کشور میباشد اعضای شورای اسلامی با هم دلی وهمفکری که باهم دارند با پیگیری های و هماهنگی فرمانداری ونماینده محترم دررابطه با شرکتهای تعطیل ونیمه تعطیل ورود پیدا کرده ایم.
در رابطه با شرکت های تعطیل و نیمه تعطیل چه تدابیری اندیشیده شده است؟
از آنجا که وضعیت شرکتها بیشتر خصوصی می باشد طی جلسات که در فرمانداری حتی باحضور جناب اقای استاندار تشکیل شد قرار براین شد که با مدیران شرکتها وارد مذاکره شویم و برای حل مشکلات به بانکها معرفی شوند.
برنامه شورای شهر نسبت به بهبود وضعیت زیبایی شهرچیست؟
دررابطه با زیبا سازی، شهردار محترم تیمی را تشکیل داده با نظارت اعضای شورا ومدیریت ایشان، از ابتدای سال شروع به کار شده وانشاءالله هر دوماه یک طرح زیبا سازی به شهرستان ارائه می شود.
چرا نسبت به سال گذشته فضاسازی مناسبتی کمتر در شهر در مقوله زیبا سازی به چشم مي خورد؟
اگر منظوراز مناسبها عیدها وشهادتها ومناسبتهای دیگر باشد فکر می کنم به نحو احسن انجام م یشود.
با توجه به اهمیت آب آشامیدنی سالم و معزلاتي که خودتان در رابطه با وضعیت کیفیت آب شهرستان در جریان هستید .پروژه تصفیه خانه در چه مرحله ای قرار دارد؟
تصفیه خانه در مراحل نهایی می باشد و اگر مشکلی پیش نیاد به امید خدا اواخر سال جاری 100درصد به بهره برداری می رسد.
شهرداری ناحیه دو تا چه اندازه استقلال عملکرد دارد و نظارت تا چه حدی بر آن صورت می گيرد؟
چون جمعیت شهرستان زیر 100 هزار نفر میباشد به منطقه بالا شهراری نمی شود گفت. آنجا ناحیه ای زیر نظر مدیریت خدمات شهری می باشد ولی به خاطر رفاه حال همشهریان عزیز آن منطقه، نظر شورا و شهردارمحترم بر این است که به بهترین نحو ازآنجا استفاده واحتیاجات منطقه را برآورده کند.
چرا شهرک الوند از حداقل امکانات شهری محروم است؟ برای مثال خط حمل و نقل تاکسی برای عمران تا الوند ندارد؟
این سوال کمی به دور از انصاف است. شورای دوره چهارم ومهندس جمالی بیشترین نظر را در حاشیه شهری و شهرک الوند دارند. در حال حاضر پارکی با بودجه ای یک میلیارد ودویست میلیون تومان در شهرستان که در شهرک الوند شروع کرده ایم یک پارک نمونه میشود و یا جدولی که کارشده وادامه دارد ورودی های شهرک شروع پل سوم شورا وهمچنین میدان 9 دی که تا پایان اردیبهشت بین مسکن مهر وشهرک الوند شروع میشود.
چرا بيشتر توجه شهرداري براي فضاسازي و زيبايي شهر فقط مختص مرکزيت شهر شده است و برخي مناطق حواشي شهر همچنان بدون توجه باقي ماندند؟
این قول را به شما می دهم که امسال کلیه حواشی شهر در بحث فضای سبز دیده شده بعد قضاوت کنید.
آقای اسکندری ، بیشترین مشکل مردم در شهرک الوند عدم وجود تاکسی هایی است که سرعت حمل و نقل را بالا ببرد وعدم نظارت کافی بر تاکسی ها به مقصد شهرک الوند سبب شده که برخی رانندگان رقم ها ی دلخواه خود را طلب کنند، شما در این موارد چه تصمیماتی گرفته اید؟
حمل ونقل با مدیر عامل شرکت تاکسیرانی چندین جلسه داشتیم وقرار بر این شد که برای این دوشهرک تاکسی خطی گذاشته شود و در غیر این صورت حمل نقل همگانی شهرداری ورود پیدا میکند.
نتایج آن انشاالله تا کی مشخص می شود؟
فقط تاکسی خطی این مشکل را حل میکند. انشااله بزودی ما پیگیریم.
تعداد خطوط فروخته شده تاکسی با خطوط فعال آن مطابقت ندارد.آیا اقدامی برای نظارت بر این افراد کرده ايد؟
بله. علت مطابقت نداشتن این است که بیشتر دو وسه شغله ها تاکسی گرفته اند وسازمان باجدیت پیگیراست.
آیا شورای شهر برنامه ای برای هماهنگ کردن ادارات دارد؟ برای مثال شهرداری آسفالت می کند فردای آن روز می بینیم اداره آب و فاضلاب حفاری کرده است؟
دواداره داریم آب و فاضلاب وشرکت گاز که اینها قبل از حفاری با شهرداری هماهنگ م یشوند و جدیدا پیاده روها که سنگفرش شده اند تحت هیچ شرایط اجازه حفاری نمیدهد.
مکان دفن زباله های شهرستان کجاست؟ بهتر نیست با فاصله بیشتری از شهرستان و در نقاط دورافتاده تر صورت گيرد؟
سوال بسیار خوبی است در این رابطه بیشترین نظر را داریم وبا شرکتهای خصوصی هم وارد مذاکره شدیم که در آینده نزدیک خبرهای خوبی به همشهریان عزیز خواهیم داد.
چه زمانی می توان از پل جدید رسما بهره برد؟
اگر منظور پل سوم می باشد 85درصد آزادسازی ها انجام شده وبودجه ای دوازده میلیاردی ریال مصوب شده که با جدیت مشغولند و حداکثر تا 22 بهمن سال جاری افتتاح میشوند.
لطفا طرح های در دست بررسی شورا را به اختصار بیان کنید.
با توجه به درامد پایین شهرداری که سراسری می باشد ولی با همفکری اعضای محترم شورا که جای تشکر دارد که واقعا دارند وقت می گذارند و با ترفندهای مختلف با تخصص شهردار محترم ومهندسین عزیز که نهایت همکاری را با نمایندگان مردم دارند کارهای عمرانی خوبی پیش رو داریم. به ترتیب اولویت:
- خیابان مطهری که تحت هرشرایط امسال طلسم ان بعد 40سال شکست وپیشرفت خوبی خواهیم داشت.
- خیابان ایت اله خوانساری که حدود 50 درصد ازاد سازی ها انجام شده وتا یکماه آینده شروع م یشود.
- بلوار امام رضا یا پل سوم شورا که با جدیت مشغولیم.
- اصلاح بلوار صنعت که در شورای ترافیک مطرح شده و با توجه به تصادفات زیاد وکشته شدن کودکی در 13فروردین ماه، مورد تایید کارشناس فنی شهرستان هم گردید که بزودی شروع خواهد خورد.
- احداث پارک در تقاطع اردیبهشت بلوار ایت اله محمدی که زمین واگذار شده وجای تشکراز اعضای محترم شورا وشهردار محترم دارد که بیش از اندازه پیگیر این موضوع هستند.
- احداث میدان در ورودی مسکن مهر که بنام میدان 9دی وامروز اخرین توافق انجام شد وانشاءالله بزودی آعاز به کار می کند.
- بحث روشنایی بلوار صنعت واحداث میدان جلوی راهنمایی ورانندگی دردست پیگیری است
- در رابطه با بحث فاضلاب شهری هم پیگیری های بسیار خوبی انجام شده وتا مرحله بستن قرارداد پیش رفتیم
طرح های نام برده شده تمامی بودجه های انها در جلسات شورای اسلامی مصوب گردیده وتا پایان سال نهایی می شود
برنامه ای برای اهالی بلوار ولیعصر(عج)«برای بالا بردن امکانات این قسمت مثل فروشگاه و نیز در بحث فضای سبز» دارید؟
فروشگاه خیر ولی پیاده رو سازی در دستور کار قرار گرفته درضمن المان میدان ایت اله قاضی زاهد هم بزودی اجرا خواهد شد.و چنانچه عرض کردم، بحث زیبا سازی در کل شهر،مرکز و حاشیه امسال انجام میشود.
سوال آخر چرا تاکسی رانی خیابان هایی مثل مسجد جامع را پوشش نمی دهد؟
اگر انشاءالله بحث تاکسی خطی در شورای ترافیک حل شود مشکل کل محله ها وخیابانها حل می شود.
سپاس از همراهی تان.