logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

در نشست كارشناسان صنايع غذايي شهرستان گلپايگان مطرح شد

تعهد مديريت اصل اول در هر نظام كنترل كيفي است

الزام افزايش سطح آگاهي و تعهد مديران واحدهاي توليدي در اين خصوص و همكاري ايشان با مسئول فني با راهكار برگزاري كلاس ها و سمينارهاي آموزشي وي‍ژه مديران، از محورهاي اصلي مورد بحث در اين جلسه بود.

تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - شنبه ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
تعهد مديريت اصل اول در هر نظام كنترل كيفي است

به گزارش خبرنگار گلپانا، جلسه كارشناسان و مسئولين فني واحدهای غذایی و بسته بندی شهرستان صبح روز پنج شنبه در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان شهرستان گلپايگان برگزار گرديد.

در اين نشست با حضور معاونت غذا و داروي شبكه سركار خانم مهندس سلطاني، مسئولين فني و مديران كنترل كيفي كارخانجات صنايع غذايي و بسته بندي شهرستان، پيرامون افزايش سطح كنترل بر توليد مواد غذايي بحث و تبادل نظر شد.

الزام افزايش سطح آگاهي و تعهد مديران واحدهاي توليدي در اين خصوص و همكاري ايشان با مسئول فني با راهكار برگزاري كلاس ها و سمينارهاي آموزشي وي‍ژه مديران، از محورهاي اصلي مورد بحث در اين جلسه بود.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد