logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

مهمترین سخنان نمایندگان موافق و مخالف کابینه

برخی برای کابینه لب مرزی یقه پاره می کنند/با چماق لری با وزیران برخورد می کنم/موافق حداقلی کابینه ام/دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری/۳۴ قطعنامه علیه ایران صادر شده است/هدف دولت بهبود وضعیت رفاهی مردم است/عده ای با فتنه تجارت کردند/سن بالا موجب بی تحرکی کابینه خواهد شد/آقای روحانی تائید صلاحیتتان را مدیودن شورای […]

تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - دوشنبه ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
مدت زمان مطالعه: 12 دقیقه
مهمترین سخنان نمایندگان موافق و مخالف کابینه

63برخی برای کابینه لب مرزی یقه پاره می کنند/با چماق لری با وزیران برخورد می کنم/موافق حداقلی کابینه ام/دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری/۳۴ قطعنامه علیه ایران صادر شده است/هدف دولت بهبود وضعیت رفاهی مردم است/عده ای با فتنه تجارت کردند/سن بالا موجب بی تحرکی کابینه خواهد شد/آقای روحانی تائید صلاحیتتان را مدیودن شورای نگهبان و رهبری هستید/هرچه از دهانمان در می آید بار دولت نکنیم و معرفی سهم ناطق نوری،آیت الله آملی لاریجانی و عبدالله نوری در کابینه و … مهمترین بخش های سخنان موافقان و مخالفان کلیات کابینه یازدهم بود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان، آنچه در ادامه می آید، مهمترین بخش های سخنان ۱۳ موافق و مخالف کابینه یازدهم بود، که امروز در صحن علنی مجلس مطرح شد:

رسایی: برخی برای کابینه لب مرزی یقه پاره می کنند

حمید رسایی که در مخالفت با کلیات کابینه یازدهم سخن می گفت، اظهار کرد: هر چند این برتری با حداقل ۰.۷ بیش از ۵۰ درصد بود. برخی امروز درحالی برای دولت لب مرزی یقه پاره می کنند که تا دیروز در تریبون های خود کمک با دولتی ۶۵ درصد آراء مردم را وکیل الدولگی می دانستند. برای ما ۶۵ درصد یا ۵۰.۷ درصد فرقی ندارد. آقای روحانی اگر طبق اصول حرکت کنید با تمام وجود از شما حمایت می کنیم حتی اگر به ما وکیل الدوله بگویند.

بزرگواری: با چماق لری با وزیران برخورد می کنم

علی محمد بزرگواری که در مخالفت با کلیات کابینه سخن می گفت، افزود: به من گفتند اجازه بدهید تهرانی ها حرف بزنند شما از مناطق محروم حرف نزنید، اما بنده هم گفتم که سیدم و لر تبار، در نتیجه حرفم را می‌زنم و هر وزیری که رای آورد و به منطقه محروم من نگاه ویژه نداشت با چماق لری با وی برخورد خواهم کرد.

بزرگواری خطاب به روحانی با بیان اینکه برخی افراد کابینه خود را از صندوق عتیقه آقای رفسنجانی و خاتمی درآورده اید، گفت: اگر برخی افراد بخواهند به پروژه ها برسند باید به آنها سرُم وصل کنیم.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه رهبری در طول ۴ سال گذشته تکیه کلامشان فتنه است که نظام را به پرتگاه سقوط می برد، گفت: این فتنه‌گران در حال تلاش برای بردن نظام و کشور به پرتگاه سقوط بوده‌اند، آنها نظام ما را به عنوان نظام متقلب معرفی کرده‌اند و حال در چنین شرایطی فتنه‌گران و حامیان آنها این افراد باید در کابینه باشند.

وی یادآور شد: من کسی بودم که تریبون رئیس مجلس را گرفته و بر علیه سران فتنه شعار دادم و این موضوع در دنیا پخش شد. ‌من فقط از خدا می‌ترسم و از کس دیگری هراس ندارم و اگر حرف‌های اینچنینی را بیان می‌کنم به این دلیل است که ما دوست شما بوده و به دنبال تعامل هستیم.

توکلی: موافق حداقلی کابینه ام/ دلایل شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری

احمد توکلی که در موافقت با کابینه در مجلس سخن گفت، تصریح کرد: علت عدم موفقیت نامزدهاي اصولگرا در انتخابات اين بود كه اكثريت اين جريان طي سال های گذشته هر چه رئيس جمهور وقت كرد يا حمايت کردند، يا با سكوت مهر تاييد زدند و يا لااقل نقدي در خور خطاها و لطمات ديده نشد. هر چه مردم ناليدند اينان به داد نرسيدند، بنابراين توجيه كننده و حتي مسبب وضع نامطلوب معيشتي موجود شناخته شدند، مردم انتقاد حين انتخابات را هم باور نكردند، به ويژه آنكه رفتار انتخاباتي يكي از نامزدهاي محترم اصولگرا بسيار شبيه رئيس جمهور وقت بود و بخشی از مردم نگران را از اصولگرايان مي‌ترساند. تفرقه نامزدهای اصولگرا نيز مزيد بر علت شد، چرا كه تصويری از قدرت طلبي آنان را  در اذهان تقويت مي‌كرد نه دلسوزي را.

وی افزود: دوم اين كه مردم تمايل بيشتري به اصلاح طلبان نيز نداشتند، چرا كه نامزد رسمي اصلاح طلبان ، نيز تا روز انصرافش ، در تمام نظرسنجي ها جزء نفرات پراقبال نبود و مهمتر، حمایت صریح آقای خاتمی نیز رای شگفت انگیزی در پی نداشت.

نماینده تهران یادآور شد: در اين زمان دو واقيعت، يكي تلخ و ديگري شيرين پيش روي ماست. تلخش وضعيت بسيار سخت و پيچيده معشيت مردم و اقتصاد كشور است . اين وضعيت نامطلوب حاصل سياست هاي نامتناسب و بعضا متعارض و سوء مديريت سياسي- اقتصادي سال هاي اخير بوده است كه تحريم هاي ظالمانه آن را تشدید کرده است. اين دولت در احاطه مشکلات و دشواری هاست: كسري بودجه عظيم، ناكافي بودن ارز در دسترس براي واردات، دشواري هاي  پيچيده خريد و واردات، حتی دارو و برخی کالاهای حیاتی دیگر، مبهم بودن نحوه اجراي هدفمندي يارانه ها، تورم كمر شكن همراه با بيكاري شديد جوانان به ويژه تحصيلكردگان، تعطيلي واحدهاي توليدي، درهم ريختگي هنجارها و ساختارهاي سياسي- اداري و مشكلات بسيار ديگر.

وی گفت: در چنين موقعيتي اگر همه دست به دست هم بدهيم و برا ي نجات مردم و كشور پشت هم باشیم، امید غلبه بر مشکلات و دفع دشمنی استکبار کینه ورز وجود دارد. بايد چنانكه مقام معظم رهبری فرمودند اتحاد و يكپارچگي را ضرورتي حتمي شمرد. چرا كه دشمن تمام قد در برابر خواست ملت ايستاده است. از آن طرف اميد به آینده سرمايه اجتماعي گرانبهایي است و بايد قدرش دانسته شود؛ چرا که براي حل مشكلات به آن نیاز داریم. اگر رفتاري از مجلس يا دولت سر بزند كه تقابل تلقي گردد، اين سرمايه اجتماعي خداي ناخواسته از دست مي‌رود و دشمن نيز در اعمال فشار جري تر مي‌گردد.

توکلی با بیان اینکه البته نيازي به گفتن اين نكته نیست كه نه موافقت امثال بنده بي شرط و شروط است و نه مخالفت دوستان ديگر مطلق و دربست است، اضافه کرد: نه اين مماشات است و نه آن تقابل. مهمترين دليل موافقت كلي بنده با تشكيل اين كابينه همين سختي وضعيت كشور و فشار شديد و يكپارچه دشمن بر مردم و اسلام است.

وی تاکید کرد: آقای دکتر روحانی تقریبا با نظر و رای نیمی از شرکت کنندگان در انتخابات توفیق خدمت یافته اند. اما برای نجات و اعتلای کشور، نیازمند حمایت و یاری همه مردم اند. به این دلیل و نیز به خاطر آن که به درستی خود را رئیس جمهور همه مردم ایران خوانده اند، باید به خواسته ها و حساسیت های درست نیم دیگر شرکت کنندگان که به ایشان رای نداده اند به ویژه نیروهای متدین و انقلابی توجه کامل نشان داده شود. حتی شایسته آن است آن چنان عملکردی داشته باشند که ناامیدان از تغییر وضع موجود را به خیل امیدواران نظام اسلامی بیافزایند. مقصود آن نیست که همه خواسته ها قابل اجابت است ولی لااقل  قابل اعتنا هست و مردم خوب وصبور ما عذرپذیران کریمی هستند.

نماینده تهران ادامه داد: این کابینه را آقای دکتر حسن روحانی معرفی کرده است نه مثلا دکتر علی لاریجانی یا دکتر حداد عادل؛ پس اقتضای شاکله و شخصیت معرفی کننده، تعهداتش، امکاناتش و محیطی را که در آن به سر می بریم در نظر بگیریم بعد قضاوت کنیم. قضاوت بنده و بسیاری از دوستان نماینده که با یکدیگر مشورت جمعی داشته ایم، مثبت و حمایت است. مخالفت و رای ندادن به معدود کسانی که صالح یا اهل نمی دانیم اثری در این حمایت و دفاع ندارد.

تابش: ۳۴ قطعنامه علیه ایران صادر شده است

نماینده اصلاح طلب مجلس اظهار داشت: ترکیب کابینه پیشنهادی، ترکیبی اعتدالی است و فصل مشترک آراء ملی و مجموعه ای است که با هم معنا دارد. ترکیبی بهم پیوسته و توانمند و متوجه به جهات مختلف سیاسی است پس مناسب است که به کل این کابینه رای اعتماد بدهیم.

محمد رضا تابش که در موافقت با کلیات کابینه سخن می گفت، افزود: کابینه پیشنهادی برای خارج کردن کشور از مشکلاتی آمده است که متاسفانه جامعه به آنها گرفتار است متاسفانه حدود ۳۴ قطع نامه از سوی اتحادیه اروپا و سازمان ملل بر علیه ایران موجب شدت گرفتن تحریم ها، وضع بد اقتصادی کشور، تورم و نرخ بیکاری دورقمی و رشد اقتصادی صفر شده است و این در حالی است که دولت های نهم و دهم ۶۳ درصد درآمدهای نفتی ایران در طول هشت سال گذشته معادل ۷۰۰ میلیارد دلار را هزینه کرده اند که اگر مبتنی بر برنامه ریزی های علمی و واقع بینانه بود ما امروز به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده بودیم.

جعفرزاده: هدف دولت بهبود وضعیت رفاهی مردم است

نماینده مردم رشت در مجلس  که در موافقت با کابینه صحبت کرد، افزود: محوریت منافع ملی و تلاش برای تحقق اصول واقع بینی و رعایت حقوق شهروندی، رشد و توسعه همه جانبه و ارتقاء سطح زندگی شهروندان، مبارزه با فساد و بهسازی ظرفیت دولت، پایدارسازی محیط زیست و تعامل سازنده در روابط بین الملل، بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت همواره مورد تاکید نظام جمهوری اسلامی بوده است و آخرین بار رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران به این موضوع اشاره کردند و ما نمی توانیم بدون داشتن روابط سازنده با دنیا منافع کشورمان را تامین کنیم.

غلامعلی جعفرزاده با اشاره به برنامه های دولت یازدهم در حوزه اقتصاد خاطر نشان کرد: حوزه اقتصاد، حوزه ای است که موثر بر رفاه و رضایت زندگی روزانه مردم است و مقبولیت نظام در گرو کارآمدی از جمله کارآمدی اقتصادی است. هدف نهایی برنامه اقتصادی دولت یازدهم بهبود وضعیت رفاهی مردم، افزایش قدرت خرید کالا و کاهش شکاف درآمدی است و آنطور که من بررسی کردم در اهداف راهبردی حوزه اقتصادی، بهبود وضعیت رفاهی مردم، کاهش تورم و افزایش قدرت خرید مردم، شغل آفرینی پایدار و مهار بیکاری و گسترش عدالت اقتصادی، ایجاد تعادل در بازارهای مختلف و داشتن ارتباط سازنده با بازار جهانی و اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه های این دولت است.

جلالی: عده ای با فتنه تجارت کردند

رئیس مرکز پژوهش های مجلس که در موافقت با کابینه سخن می گفت، افزود: در سال ۹۱ با کسری بودجه شدید از ۱۴۲ هزار میلیارد تومان بودجه ما ۹۵.۵ هزار میلیارد تومان محقق شد و در سال ۹۲ قطعا بودجه ای که مصوب کرده ایم قطعا محقق نخواهد شد. بدهکاری دولت بالای ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و میزان تورم در کالاهای خوراکی حدود ۶۲ درصد است و به طور میانگین هم با تورم ۴۲ درصدی مواجه هستیم.

کاظم جلالی گفت: دولت کشور را در شرایطی تحویل گرفته که با نقدینگی شدید مواجه هستیم و تعطیلی یا عدم استفاده از ظرفیت واحد های صنعتی و همچنین مشکل شدید اشتغال به خصوص تحصیل کردگان را شاهد هستیم در این وضعیت اگر به جای دکتر روحانی باشیم کشور را باید به چه مدیرانی اداره کنیم. آیا ما فرصت آزمون و خطا داریم؟ آیا می توانیم کلاسه اکابر تشکیل دهیم؟ آیا می توانیم دوره طرح کاد بگذرانیم یا باید شخصیت هایی که توانایی مدیریت کشور را دارند و کارآزموده هستند مسئولیت بپذیرند؟

جلالی ادامه داد: برخی از افراد پیشنهادی برای وزارت خانه ها اصرار داشتند وزیر نشوند چرا که درک درستی از مسائل کشور دارند و می دانند مسئولیت پذیرفتن در این شرایط بسیار سخت است. از این رو نباید به بهانه سن به دنبال رد کردن آن ها باشیم این بی انصافی است. وارد اتهامات دیگری بحث شرکت سهامی هم بی جا است.

رئیس فراکسیون رهروان ولایت گفت: برخی گرایشات در داخل مجلس وجود دارد که ۹۵ درصد مردم را جزء فتنه گران می دانند ما روی هر کسی که دست می گذاریم می گویند فتنه گر است. در ابتدای همین دوره مجلس زمانی که می خواستیم برای هیئت رئیسه انتخابات برگزار کنیم برخی دوستان آمدند و گفتند که ما در مجلس ۴۰ تا ۵۰ نفر فتنه گر داریم یا برخی ساکت فتنه محسوب می شوند.

جلالی گفت: البته برخی بر موج فتنه سوار شدند و با فتنه تجارت کردند و بیشتر به فتنه پرداختند.

بذرپاش: سن بالا موجب بی تحرکی کابینه خواهد شد

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کابینه تصریح کرد: انتخاب برخی چهره های فتنه ۸۸ در کابینه یازدهم مورد سئوال مردم است.

مهرداد بذرپاش ادامه داد: کم و بیش می دانیم که این کابینه نتیجه سهم خواهی هاست اما مجلس نمی تواند از این موضوع بگذرد زیرا فتنه سوء تفاهم نبود، پس از آن نیز افراد دخیل در فتنه هرگز عذرخواهی نکردند و با فتنه کوچکترین مرزبندی انجام ندادند.

وی تصریح کرد: کابینه فعلی به دو دلیل توان اجرایی وعده های مورد نظر رئیس جمهور را نخواهد داشت اول اینکه کابینه به شدت مسن است، میانگین سنی افراد کابینه بالای ۶۰ سال است که موجب خواهد شد با کابینه ای به شدت بی تحرک مواجه باشیم زیرا کار اجرایی در حد وزیر نیازمند روزانه حداقل ۱۵ ساعت کار سخت اجرایی است.

وی با تاکید بر اینکه امروز زمان مدیریت اشرافی نیست، اظهار داشت: در این شرایط با توجه به مسن بودن وزرا، کارها به دست آقازاده ها که توان جبران نیروی افراد مسن را دارند می افتد بنابراین شاهد بازگشت عناصر پشت پرده خواهیم بود.

نماینده تهران با اشاره به اینکه کابینه فعلی شبیه کابینه هاشمی است خطاب به روحانی ادامه داد: بعد از ثبت نام شما، هاشمی ثبت نام کرد و تا قبل از اعلام عدم توفیق ایشان برای حضور در انتخابات از شما حمایت نکرد پس شما فقط به مردم وامدار هستید.

بذرپاش تصریح کرد: شعار دولت یازدهم استفاده از افراد شایسته بود، آیا از میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و وزیران دولت سابق کسی نبود که شایستگی حضور در کابینه یازدهم را داشته باشد؟

حکیمی: آقای روحانی تائید صلاحیتتان را مدیودن شورای نگهبان و رهبری هستید

عطاالله حکیمی در مخالفت با کابینه گفت: سوالی از آقای روحانی دارم. یادتان نرفته پس از طرح موضوع عدم صلاحیت شما چقدر نگران بودید و با توسل به اصولگرایان و خانواده های معظم شهدا پیگیری می کردید. آیا جز این است که با پیگیری اصولگرایان، خانواده های شهدا و ایثارگران، شورای نگهبان و مقام معظم رهبری و دلسوزان با یک درجه تخفیف تایید شدید؟ حتی یک مرحله ای تمام شدن انتخابات را مدیون مقام معظم رهبری، انقلاب، خانواده های شهدا و اعضای محترم شورای نگهبان هستید.

وی افزود: از طرف دیگر متاسفانه شما پس از پیروزی فضا را برای اصحاب فتنه باز گذاشتید و من نمی دانم چه مسیری اتخاذ شده است اما بدانید که فرزندان امام و مقام معظم رهبری اجازه نخواهند که استکبار جهانی و دشمنان اسلام و انقلاب مجددا از طریق عوامل فتنه بر این کشور حاکم شوند.

وی درباره وزیران پیشنهادی کابینه گفت: ترکیب کابینه شامل اصلاح طلبان که بعضا از سردمداران فتنه و مهمتر حزب اعتدال و توسعه هستند سهم حزب اعتدال و توسعه شامل آقایان نعمت زاده، ترکان، بانک، نجفی، سلطانی فر، هاشمی و به زودی هم فاطمه و یاسر هاشمی و تعداد دیگری که در راه هستند اضافه خواهد شد. حزب اصلاح طلبان و کارگزاران شامل آقایان میلی منفرد، ربیعی، ظریف، آخوندی، زنگنه، چیتچیان طیب نیا و به نوعی آقای جنتی هم در این حزب جای می گیرند.

نماینده رودبار گفت: اما آقای حسین دهقان، پورمحمدی و رحمانی فضلی را می توان در گروه اصولگرایان تعریف کرد. همچنین آقای نعمت زاده، نوبخت، بانک، ترکان، واعظی، ربیعی، زنگنه، آخوندی و تعدادی دیگر از اعضای اصلی فتنه هستند به عنوان کابینه معرفی شده اند و اگر افرادی از اصحاب فتنه به عنوان کابینه معرفی نشده اند به عنوان معاون، مشاور و مسئولیت های دیگر در دولت منصوب خواهند شد البته در این میان قصه آقای ظریف استثناء است، چرا که ایشان ضمن این که ۱۰۰ درصد غربی فکر می کند، تحصیلاتش را در آمریکا گذرانده و برای نمایندگان ملت و مردم ایران هم باید بگویم که پایان نامه فوق لیسانس و دکترای ایشان با چه کسی بوده است؟

نماینده رودبار افزود: می خواهم از آقای روحانی سوال کنم چه خبر است و چه فکری در سر دارید؟ آقای روحانی آیا نمی توانید نتیجه بگیرید که روحانی قبل از انتخابات که با هم در مناطق جنگی و ائمه جمعه و خانواده شهدا بودیم با روحانی پس از انتخابات کاملا متفاوت و متمایز است. آقای روحانی شما امروز باید به ملت ایران، خانواده شهدا، مقام معظم رهبری توضیح دهید که چرا رسما به دنبال احیای فتنه هستید آیا دنبال کودتای سفید هستید. آیا پیام امام راحل و شهدا و ایثارگران را فراموش کرده اید آیا چون تحصیل کرده غرب و سیاست مدار هستید باید وعده و شعارهای خود را به راحتی تغییر داده و این همه ارزش های الهی می خواهید چه جایگاهی را برای خود ایجاد کنید.

اسدی: هرچه از دهانمان در می آید بار دولت نکنیم

نماینده مردم مشکین شهر با عنوان یکی از موافقان کلیات کابینه اظهار داشت: انتظارمان از مخالفین این است که با استدلال و برنامه صحبت کرده و نقد منطقی کنند نه اینکه هر چه از دهانمان درآمد، بار دولت کنیم.

یونس اسدی نماینده مردم مشکین شهر به عنوان موافق کلیت کابینه و برنامه های دولت اظهار داشت: به نظر می رسد که کلیات برنامه دولت مورد استقبال نمایندگان قرار گرفته است؛ چراکه تنها ۲۰ نفر به عنوان مخالف و ۱۴۸ نفر به عنوان موافق را ثبت‌نام کرده اند.

جلیل جعفری خلخال نماینده مردم خلخال به عنوان یکی از موافقان کلیت کابینه و برنامه های دولت یازدهم اظهار داشت: برخی از مخالفین محترم در حالی با برنامه های آقای روحانی مخالفت کردند که اگر برنامه های وی را مطالعه می کردند اینگونه اظهارنظر نمی کردند. هنوز چیزی نگذشته است این دولت بهترین برنامه ها را ارائه کرده است.

وی افزود: دین مداری، اعتدال گرایی، تصمیم گیری مبتنی بر خرد جمعی از ویژگی های کابینه دولت یازدهم است و ارتقای سطح زندگی هموطنان تعامل بیشتر قوا با هم اعتقاد به راس امور بودن مجلس، تکیه بر مردم، توجه به حمایت بر نسل جوان، تعامل با جهان از دیگر برنامه های دولت آقای روحانی است.

جعفری خلخال اظهار داشت: این دولت در حوزه اقتصاد قوی ترین برنامه را دارد و برای کاهش آسیب پذیری اقتصاد ملی، مهار تورم و افزایش قدرت ملی برنامه های مشخصی دارد ما باید اجازه بدهیم دولت برنامه هایش را اجرا کند و سپس به نقد آن بپردازیم.

نماینده مردم خلخال با اشاره به اینکه اتحاد و همدلی و انسجام ملی ثمره این دولت است، گفت: چرا باید حرف هایی بزنیم که شیرینی انتخابات را در کام ملت تلخ کنیم.

نماینده مردم شاهین شهر که در مخالفت با کابینه سخن می گفت، با بیان اینکه در برنامه های شما در خصوص ادامه برنامه هدفمندی یارانه‌ها تدبیری اندیشیده نشده است، گفت: دولت در حال حاضر ۴۲ هزار میلیارد به صورت نقدی پرداخت می کند که ۲۸ هزار میلیارد آن قرار است از محل گران شدن حامل های انرژی تامین شود، برنامه شما برای تامین مابقی این هزینه چیست؟ و قرار است از کجا فراهم شود؟ چه برنامه‌ای برای مردم در صورت گران شدن حامل های انرژی دارید و سهم بهداشت و درمان و کمک به بخش تولیدی را از کجا تامین خواهید کرد؟

حسینعلی حاجی دلیگانی خاطر نشان کرد: یکی از معضلات کشور پروژه های نیمه تمام است، چه برنامه ای برای ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام در کشور دارید؟ و برنامه دولت شما برای مسکن مهر که حرکتی روبه جلو بود، چیست؟ چه تدبیری برای مقابله با رشد فزاینده قیمت مسکن دارید؟ و برنامه تان را در خصوص مسکن های مهر نیمه کاره بیان کنید.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه افزود: ما در دهه پیشرفت و عدالت هستیم و برنامه شما برای افزایش درآمد اقشار کم درآمد چیست؟ به نظر شما آیا می‌شود با درآمد روزانه ۱۰ هزار تومان خانه خرید، زندگی کرد، پسر زن داد و دختر را عروس کرد؟

نماینده مردم شاهین شهر گفت: آیا شما و وزرایتان از تعداد خانواده های طلاق خبر دارید، چه برنامه ای برای خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی دارید؟ چه تدبیری برای بیمارانی که بیمه نیستند و یا کسانیکه بیمه هستند، اما هزینه درمان بیماری خود را ندارند و در انتظار رفتن از این دنیا هستند، دارید؟

محمد شوهانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در موافقت با کابینه با تاکید بر این که معدل سنی کابینه یازدهم نقطه قوت آن است نه ضعف در پاسخ به انتقاد نماینده اردستان مبنی بر این که کابینه روحانی شرکت سهامی گفت: روحانی شخصیت های سیاسی، معتدل و انقلابی را بر اساس مشی اعتدال انتخاب کرده نه شرکت سهامی.

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در مخالفت با کابینه با بیان این که کابینه یازدهم شبیه شرکت سهامی خاص است، گفت: به نظر می رسد در این کابینه سهم اشخاص مشخص شده است یعنی آقای آخوندی سهم حجت الاسلام ناطق نوری، حجت الاسلام پورمحمدی سهم آیت الله آملی و آقای مهندس حجتی نیز سهم حجت الاسلام عبدالله نوری است.

منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد