به گزارش گلپانا، صدا و سیما، محرم امسال پس از چهارده سال،سریالهایی پخش کرد که ارتباطی با محرم و فرهنگ عاشورا نداشتند، درواقع در بخش سریال های مناسبتی محرم امسال تولید جدیدی را از رسانه ملی شاهد نبودیم. سریالهای آمین و زاویه هفتم ،نیز تولید سال گذشته بودند. تلویزیون،مدتی است که به پخش چندباره سریالهای گذشته در شبکه های مختلف خودپرداخته است .تأسف بار تر آنکه شبکه های مختلف تلویزیونی سیما در انتخاب سریالهای خارجی افراط کرده و تولیدات کشور کره و چند کشور دیگر در صدر سریالهای سال به چشم می خورد و این فرمان مقام معظم رهبری «که دشمن درصدد نفوذ است،هر پنجره ای پیدا کند وارد خواهد شد،هوشیاری تان را بیشتر کنید» به فراموشی سپرده شده است و این یک اعلام خطر جدی برای فرهنگ کشور است.همچنین کاهش بودجه نهادهای فرهنگی که به واقع کار فرهنگی ناب انجام می دهند نه فقط یدک کش نام فرهنگ اند،زنگ خطر بعدی این ماجراست.
کاهش تولیدات ناب تلویزیونی که سازگار با فرهنگ ایرانی اسلامی و سبک زندگی اسلامی،یکی ازدلایلش شایدکاهش بودجه صداوسیما درسال جاری می باشد امری که با کنایه، کامران نجف زاده در برنامه” صرفا جهت اطلاع” به آن اشاره نمود. وقتی درروز قبل ازتاسوعا،برنامه اجتماعی و با سابقه “خانواده” به تبلیغ کرم دور چشم می پردازد، اوج فاجعه بی پولی این سازمان را باید درک نمود.
مهم تر آنکه فیلمسازان متعهد و معتقد به تعالیم روح بخش اسلام یا بسیار اندک اند یا آنکه تولیداتشان مورد استقبال برخی گروههای به ظاهر روشنفکر سیما قرار نمی گیرد.
جالب است که صدا و سیما،پس از تغییر مدیریت خود،کاملا به تریبون دولت وموافقان طرح برجام تبدیل شده است،بهانه ای که سال گذشته دولتی ها به طور غیر رسمی !می گرفتند وبه عبارتی دیگر،پس ازگذشت دوسال از عمر دولت تدبیر وامید ، بودجه صدا وسیما همچنان لنگ می زند . دولتی که معتقد است حتی حذف یارانه باید خود اظهاری باشد و به یک فرهنگ تبدیل شود ،آن وقت کم کاری در سنگر واقعی فرهنگ، یعنی صدا وسیما واقعا جای سوال دارد.
این نمود کامل بی توجهی به فرهنگ ایرانی اسلامی و آنتن دادن وجولان به شبکه های ماهواره ای است. شبکه هایی که از “پورنو تا تشیع انگلیسی “را تبلیغ می کنند ومی توانند مورد توجه گروه های مختلف مخاطب قرار بگیرند. اثر این گونه کم کاری ها را می توان در پس رفت فرهنگ جوانان سرزمینمان دید. آنگاه که افتخارات نسلهای قبل در نسلهای جدید رنگ می بازد و به اُمّلی معروف می شود.وقتی عفاف و حجاب جایش را فرهنگ برهنگی می گیرد و سبک زندگی ایرانی اسلامی جایش را به برهنگی فرهنگی می دهد.
توجه به فرهنگ که درسایه ی بحث های سیاسی گم شده است درکنار برخی بودجه های میلیونی جشنواره های” بیهوده ی به هر عنوان”!و بدعت های فرهنگی هر روزه!،جای سوال وتأمل وتاسف دارد. فرهنگ اسلامی- ایرانی قسمت فراموش شده روزگار ما شده است، وقتی تمام غصه های وزیر فرهنگ و ارشاد،فیلترینگ شبکه های اجتماعی است ؛دیگر جنگ نرم حتما چیز مزخرفی است!
واضح است که هرچه مقام معظم رهبری از جنگ نرم دشمن سخن می گوید برخی روشنفکران دگر اندیش غرب گرا آن را توهم فرهنگی می دانند و این خواب غفلت و دشمنی آشکاری است که دشمن در پس پرده نفوذ فرهنگی سیاسی اش آن را می یابد.
امروز باید هوشیار بود.دشمن منتظر یک لحظه غفلت است ،یک لحظه خواب،اگر خوابت برد دیگر دشمن اجازه بیدار شدن به تو نخواهد داد.
و سخن آخر آنکه :مقام معظم رهبری در عبرت آموزی حادثه عاشورا یادآور می شود:
«ملت اسلام جا دارد فکر کند که چرا پنجاه سال بعد از وفات پیامبر اکرم(صل ا… علیه و آله) ،کار کشور اسلامی به جایی رسید که همین مردم مسلمان،از وزیرشان ،سردارشان،عالِمشان، قاض شان ،قاری قرآن شان گرفته تا اجانب و اوباشان در کوفه و کربلا جمع شدند و جگر گوشه همین پیامبر را با آن وضع فجیع به خاک و خون کشیدند.خوب است انسان به فکر فرو برود که چرا اینطور شد؟!… کار به جایی رسید که جلوی چشم مردم،اهل بیت پیامبر را بیاورند توی کوچه و بازار،به آنها تهمت خارجی بزنند. »
والسلام علی من اتبع الهدی