به گزارش گلپانا، رئیس میراث فرهنگی گلپایگان خبر داد: محوطه تاریخی جدید در مسیر کوچری در حال کاوش است که اطلاعات نسبت به زمان این سازه در حال گمانه زنی است.
مهدی نوبخت در زمینه قدمت خط تیمره (الیگودرز- دلیجان) گفت: این منطقه قدمت ۳ الی ۷ هزار ساله دارد که به دلیل هم جواری این منطقه با رودخانه که نماد زندگی است از دیر باز منطقه سکونت بوده است.
وی با اشاره به اینکه سابقه اقامت گاهی گلپایگان به قبل از دوره هخامنشی باز می گردد، تصریح کرد: حدود ۲۰ هزار کتیبه در گلپایگان وجود دارد که قدمتی چند هزار ساله دارد.
رئیس میراث فرهنگی گلپایگان افزود: ۲۵۰۰ سنگ نوشته تنها در منطقه کوچری موجود است.
نوبخت یاداور شد: سال گذشته تحقیقاتی در غالب 600 صفحه مطالعاتی انجام شد که به غیر از 2500 کتیبه ذکر شده 14 الی 15 منطقه و محوطه تاریخی را در این منطقه شناسایی کرده است.
قابل ذکر است اطلاعات بیشتر در رابطه به این محوطه تاریخی متعاقبا در همین سایت اعلام می گردد.
درود و سپاس خدمت شما بزرگوار… خوشحال و خرسندم از بودن بزرگانی چون شما که برای پاسداری و روشنگری فرهنگ و گذشته شهر کهن گلپایگان (وردپاتکان) گامهایی ارزنده و شایسته برداشته اید.من شیفته فرهنگ سترگ و تمدن باستانی کشورم ایران و زادگاهم گلپایگان هستم و در این مسیر بزرگ و برای پاس داشتش از تلاشم فروگذاری نمیکنم. خواهشی از شما گرامی داشتم که اگه امکان داره هر سند و گواهی که در مورد محوطه های باستانی شهرستان گلپایگان و روستاهایش دارید و میتوانید تهیه کنید به ایمیلم بفرستید تا در اختیار چند تن از پژوهشگران روشن فکر تاریخ شناس قرار دهم و با این کار بتوانیم, تاریخ درست و واقعیه شهر گلپایگان را روشن و نمایان کنیم.از تلاشهای شما فرهیخته سپاس گذارم