logo

امروز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳

Friday, 10 January , 2025

راکد شدن بازار فرش گلپایگان/ برترین فرش ایران در سال 72

شرکت تعاونی فرش شهرستان در سال ۶۸ زیر نظر اداره جهاد کشاورزی شهرستان راه اندازی شد و از سال ۸۶ از طرف بخش کشاورزی به اداره صنعت معدن و تجارت واگذار گردید.

تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - جمعه ۱۳۹۴/۰۵/۹
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
راکد شدن بازار فرش گلپایگان/ برترین فرش ایران در سال 72

به گزارش گلپانا مدیر عامل شرکت تعاونی فرش دستباف شهرستان گلپایگان گفت: فرش گلپایگان در سال 72 رتبه نخست را در کشور داشت ولی سالهاست بافندگان ما با مشکلات زیادی روبه رو هستند و بازار فرش ما راکد شده است.

محمد سمیعی در جمع خبرنگاران در شرکت تعاونی با بیان دغدغه های فراوان شرکت تعاونی اظهار کرد: مشکل فروش فرش ها یکی از بزرگترین مشکلات تعاونی و بافندگان است که عدم فروش این کالا باعث شده تا بافندگان رقبت زیادی برای تولید کالای خود نداشته باشند.

وی با بیان محبوبیت فرش ایران در کشورهای اروپایی و امریکا افزود: اگر صادرات قالی انجام نشود با توجه به قیمت قالی دستباف و وجود بازار رقابتی آن با فرش های ماشینی تولیدات ما با بازار های راکد مواجه می شود.

 

مدیر عامل شرکت تعاونی فرش دستباف شهرستان تصریح کرد: اکنون شهرستان دارای 200 تولید کننده فعال است که با توجه به بالا بودن سنین آنها روز به روز از تعداد آنان کاسته می شود.

محمد سمیعی در ادامه گفت: نسل جوان با توجه به شرایط موجود و مشکلات دیگر رقبتی به ادامه این حرفه ندارند.

وی با اشاره به اهمیت بحث تبلیغات در معرفی کالا به مردم افزود: روزانه بسیاری از محصولاتی که حتی برای سلامتی مردم مضر هستند در رسانه های ما تبلیغ می شود و این در حالیست که این هنر روبه فراموشی است.

مدیر عامل شرکت تعاونی فرش دستباف شهرستان بیان کرد: شرکت تعاونی فرش شهرستان در سال ۶۸ زیر نظر اداره جهاد کشاورزی شهرستان راه اندازی شد و از سال ۸۶ از طرف بخش کشاورزی به اداره صنعت  معدن و تجارت واگذار گردید.

محمد سمیعی یاداور شد: هم اکنون شرکت فرش دستباف شهرستان ۱۲۳۸ عضو دارد که با مجموع ۶۰ میلیون تومان سرمایه در این شرکت سهیم می باشند که به اعضا براساس سهام های خریداری شده سود سالیانه پرداخت می گردد.

وی با اشاره به خدمات شرکت فرش به بافندگان تصریح کرد: تهیه مصالح خوب با رنگ گیاهی، نصب دار و چله کشی و فروش و بازار یابی فرش ها قسمتی از خدماتی است که برای بافندگان ارائه می شود.

مدیر عامل شرکت تعاونی فرش دستباف شهرستان اظهار کرد: فرشهای تولید شده در شهرستان که از نوع ساروق می باشند بیشتر به اراک و تهران صادر میشوند و قالی های بافته شده از کرک، در بازار تهران به فروش میرسد.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد