داعش در تدارک حمله به هندوستان

براساس اسناد و اطلاعات به دست آمده توسط سرویس های امنیتی و اطلاعاتی، داعش در تدارک حمله به خاک هندوستان است تا حوزه نفوذ خود را گسترش دهد.

به گزارش گلپانا: [1] براساس اطلاعات یک سند داخلی که به زبان اردو است، داعش قصد دارد تا با متحد کردن گروه طالبان پاکستان و افغانستان، آن را تبدیل به یک ارتش ترور قوی کند و نبرد نهایی را با آمریکا در هند به راه بیاندازد.

یو اس تودی در گزارشی مدعی شده که این سند 32 صفحه ای از یک شهروند پاکستانی که با گروه طالبان در این کشور ارتباط داشته به دست آمده است.

در این سند آمده: حتی اگر ایالات متحده به همراه تمامی متحدانش سعی به حمله کند، که بدون شک این کار را خواهد کرد، امت (اسلامی) بایکدیگر متحد خواهند شد و آنگاه نبرد نهایی روی خواهد داد.

بر اساس این گزارش، این سند توسط یک محقق دانشگاه هاروارد به انگلیسی ترجمه شده و توسط تعدادی از مقامات اطلاعاتی نیز تاییده شده است.

بروس ریدل، مامور بازنشسته سیا و عضو ارشد موسسه بروکینگز، معتقد است که حضور و حملات داعش در هند، باعث ارتقای این گروه تروریستی خواهد شد و منطقه را با تهدید جدی مواجه خواهد کرد.

 

ریدل بر اساس شنیده های خود تاکید کرد: “حمله به هند، جام مقدس جهادگران آسیای جنوبی است”

“تاریخچه مختصری از خلافت دولت اسلامی، خلافت بر اساس اصول پیامبر (ص)”، عنوان این سند بدون تاریخ است.

در این گزارش آمده که داعش قصد دارد تا دسته های مختلف طالبان پاکستان و افغانستان را در یک گروه قوی ترور متحد کند.

بخش های از این سند شامل تاریخی از دولت اسلامی است که هرگز پیش از این دیده نشده و جزئیات درگیری های آینده را مشخص کرده است. همچنین به القاعده هشدار می دهد تا به داعش ملحق شود و خاطرنشان می کند که رهبر دولت اسلامی باید به عنوان تنها رهبر جهان اسلامی از سوی یک میلیارد مسلمان تحت یک امپراطوری مذهبی به نام خلافت؛ به رسمیت شناخته شود.

با افزایش فعالیت گروه تروریستی داعش در افغانستان، کاخ سفید مدعی است که تحرکات داعش را در این کشور با دقت تحت نظر دارد.

مقامات ارشد امنیتی و اطلاعاتی پاکستان و آمریکا در دو ماه گذشته، دیدارهای زیادی را در این خصوص با یکدیگر داشته اند.

همچنین در بخش دیگری از سند با تاکید بر اینکه تقابل مستقیم با آمریکا، انرژی گروه را هدر می دهد، گفته ” ما باید بر ایجاد قیام مسلحانه در جهان عرب برای استقرار خلافت، تمرکز کنیم.”

یو اس تودی مدعی است که این سند توسط سه مقام اطلاعاتی مورد بررسی دقیق قرار گرفته و آنها نیز اعتبار سند را با توجه به نشانه گذاری های ویژه و منحصر به فرد، جمله بندی ها و زبان مورد استفاده درتوصیف رهبران، تایید کرده اند.

منبع: فرهنگ نیوز