تیم مذاکره کننده باید حقوق حقه مان را به هرقیمتی حفظ کنند

در این چند روز پس ازمدتها فراز و فرود در زمینه مذاکرات به برهه ی حساسی رسیدیم که تمام دستاوردهای هسته ای کشورمان را دست تیم مذاکره کننده میبینیم و آنچه باید بدانیم این است که اکنون نه در زمانه امام حسن (ع) هستیم که رهبر تنها بماند نه قطعنامه 598، که جام زهر رهبر زمانمان خوانده شود.

به گزارش گلپانا [1] مسئول بسیج دانشگاه پیام نور گلپایگان گفت: دستاورد های هسته ای جمهوری اسلامی ایران موضوع مهمی است و مسئولین باید حقوق حقه مان را به هرقیمتی حفظ کنند.

 

محسن صوفی در گفت وگو با گلپانا [1] بیان کرد: تجربه کشور هایی چون لیبی و کوبا و ارسال تمام تجهیزات به امریکا توسط دولت لیبی و پیمان شکنی امریکا نشان از متعهد نبودن این کشور در برهه های زمانی متفاوت نسبت به پیمان های خود دارد که این مستلزم گرفتن یک ضمانت اجرایی مناسب نسبت به تعهداتشان است.

وی خاطر نشان کرد: توافق الجزایر در اول انقلاب نمونه ای دیگر از این بدعهدی هاست.

مسئول بسیج دانشگاه پیام نور گلپایگان تصریح کرد: تاکید رهبری بر توافق پایدار به علت همین بد عهدی های طرف مقابل و عدم اعتماد ایران به طرف های غربی است.

محسن صوفی عنوان کرد: اگر نیاز ها و خواسته های ایران و مردم ایران در این توافق اجرایی نشود از دیدگاه مردم و رهبری توافق بدی است که تیم مذاکره کننده باید از قرار دادن کشور در چنین شرایطی اجتناب کند.

 

مسئول بسیج دانشگاه پیام نور گلپایگان تصریح کرد: در هر شرایطی تقویت قوای فردی خصوصا در زمینه اقتصادی اگر حاصل شود می توان دشمن را خلع سلاح و تحریم هایش را بی اثر کرد.

محسن صوفی ادامه داد: با توجه به سخنان رهبری و تاکید ایشان بر مسائل اقتصادی در لابه لای مباحث هسته ای از آن جهت است که این طور که ریاست محترم جمهور و دولت آن می خواهند نشان دهند تمام مشکلات دولت در گرو بحث هسته ای نیست و در واقع کلید این مشکلات در داخل کشور و ادامه راهکار اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: این کشور به ظاهر ابر قدرت که تمام اتکا و دانش خود به کشورهای دیگر است، پول و بودجه خود را از کشورهایی نظیر افریقا می دزدد و حتی در کشور خود دانشمندان زیادی ندارد و این در فیلم های هالیوودی ساخت خودشان نیز عیان است.

مسئول بسیج دانشجویی با اشاره به عدم اجازه کشور به بازرسی نظامی از آن بیان کرد: تجربیات در تاریخ نشان داده که این خواسته امریکا یاداور تجربه حمله به لیبی و عراق است که بازرسان آژانس از صدام خواستار بازرسی از بعضی مراکز عراق برای بمب های شیمیایی و میکروبی را کردند.

وی گفت: بازرسان آژانس با شناسایی 700 منطقه اعم از نظامی و امنیتی و مصاحبه با سران نظامی و هسته ای و ترور آنها به راحتی عراق را اشغال کردند.

محسن صوفی با اشاره به این اشتباه بزرگ عراق عنوان کرد: نتیجه این موضوع در زمان حمله امریکا به عراق مشخص شد که عراق توانایی بلند کردن حتی یک هواپیما برای مقابله با دشمن را نداشت چرا که در زمان بازرسی تمام  پایگاه های نظامی و هوایی عراق را مورد حمله قرار دادند.

وی افزود: مامورین آژانس تماما جاسوسانی هستند که با هدف گرداوری اطلاعات مورد نظر خود می آیند و رهبری نیز در سخنان خود بارها به غیر قابل اعتماد بودن آژانس اشاره کرده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی  پیام نور گلپایگان در پایان گفت: در این چند روز پس ازمدتها فراز و فرود در زمینه مذاکرات به برهه ی حساسی رسیدیم که تمام دستاوردهای هسته ای کشورمان را دست تیم مذاکره کننده میبینیم و آنچه باید بدانیم این است که اکنون نه در زمانه امام حسن (ع) هستیم که رهبر تنها بماند نه قطعنامه 598 که جام زهر رهبر زمانمان خوانده شود.