logo

امروز دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳

Monday, 6 January , 2025

هندوانه بخورند تا روزه نگیرند + تصویر

دانشگاهی در منطقه مسلمان نشین چین، دانشجویان را مجبور کرده است که در خلال ماه رمضان روزه خود را بخورند.

تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - سه شنبه ۱۳۹۴/۰۴/۹
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
هندوانه بخورند تا روزه نگیرند + تصویر

به گزارش گلپانا، از آغاز ماه رمضان، دولت چین تلاش خود را برای جلوگیری از روزه گرفتن اقلیت مسلمان این کشور چند برابر کرده است. در یکی از آخرین نمونه‌های آن در دانشگاه اورومکی در استان سین کیانگ، منطقه‌ای مسلمان‌نشین در این کشور، دکه‌های ارائه هندوانه برپا شده است.

دانشکده پزشکی سین کیانگ، دانشجویان اویغور را مجبور کرده است که در خلال ماه رمضان روزه خود را بخورند. آنها دانشجویان را تهدید کرده‌اند اگر از این کار سرباز زنند مدرک نهایی به آنها داده نخواهد شد.

اسلام در چین ممنوع نیست اما این مذهب هر روز بیشتر از گذشته تحت فشار دولت چین قرار می‌گیرد. این فشار در مناطق حساس بیشتر نیز هست.

اقدام به ارائه هندوانه تنها مثال از ایجاد مزاحمت برای اقلیت قومی اویغور در چین طی ماه رمضان نیست.

سال گذشته نیز مسئولان چینی شروع به پخش کردن آب در دانشگاه کاشگر کردند. اگر دانش‌آموزان از خوردن سر باز بزنند این خطر وجود دارد که مدرکشان را هیچ‌وقت به آنها ندهند. در خلال رمضان اساتید دانشگاه، دانشجویان خود را دعوت می‌کنند تا همراه با آنها آب و چای بنوشند.

همزمان با آغاز ماه رمضان و اجرای فرائض مربوط به این ماه از سوی مسلمانان، دولت چین، گرفتن روزه در این ماه را برای مسلمانان استان سین‌ کیانگ ممنوع کرده است.

دولت چین اعلامیه‌های رسمی مربوط به ممنوع بودن روزه گرفتن را وبگاه‌های مدارس، ادارات دولتی و دفاتر حزب محلی سین ‌کیانگ قرار داده است.

در این اعلامیه‌ها به لزوم حفظ سلامت دانش‌آموزان و پرهیز از بکارگیری محیط مدرسه برای ترویج دین تأکید شده است؛ همچنین از اعضای حزب حاکم کمونیست خواسته شده که از روزه گرفتن خودداری کنند.

بر اساس گزارش رسانه‌های رسمی در چین پس از اجلاس اخیر حزب کمونیست در این کشور در سین کیانگ کارمندان دولتی به شدت در زمینه اجرای موازین اسلامی تحت فشار قرار گرفته‌اند. مراسم و سنت‌های مذهبی از جمله روزه گرفتن، نماز جماعت برای آنها ممنوع شده است. همچنین مسئولیت جلوگیری از رعایت سنن مذهبی نزدیکان آنها نیز به کارمندان سپرده شده است. آنها باید مراقب اقوام، همکاران و دوستان خود که شعایر مذهبی را رعایت می‌کنند باشند.

بیشتر این اقدامات محدود کننده در منطقه سین کیانگ، منطقه‌ای در شمال شرق چین به کار بسته می‌شود. حدود ۴۵ درصد جمعیت این منطقه را قوم اویغور تشکیل می‌دهد. در چین ۵۶ فرقه مذهبی وجود دارد که مسلمانان، دومین فرقه بزرگ از نظر جمعیتی هستند.

http://golpana.ir/
http://golpana.ir/
http://golpana.ir/
منبع : شیعه نیوز


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد