یکی از مواردی که می تواند موجب آتش سوزی و یا انفجار موبایل هوشمند شود استفاده از باتری های با کیفیت پایین است. اگرچه این قبیل باتری ها ارزانتر از باتری های اصلی هستند اما از نظر کیفیت و دقت تولید، استانداردهای تولیدکنندگان اصلی را رعایت نمی کنند. بر همین اساس، اگر استفاده مداوم از دستگاه خود داشته و نیازمند یک باتری یدکی هستید به خاطر اندکی هزینه کمتر سلامت دستگاه و خود را در معرض خطر قرار ندهید. همچنین، اگر قصد استفاده از باتری تولیدی شرکت های شخص سوم را دارید، محصولات برندهای مطرح در این زمینه را خریداری کنید.
در هنگام شارژ باتری، تلفن همراه خود را در مکانی با گردش هوای مناسب قرار دهید.
باتری موبایل هوشمند ممکن است در هنگام شارژ گرم شود. بر همین اساس، قرار دادن دستگاه زیر بالش و مکان های دیگری که از تهویه مناسب برخوردار نیستند چندان عاقلانه نیست. پوشیده شدن موبایل هوشمند در هنگام شارژ خطر بروز گرمای بیش از اندازه را افزایش می دهد. در نتیجه، قاعده کلی برای شارژ تلفن همراه هوشمند دور نگه داشتن آن از پارچه های عایق و یا دیگر دستگاه های الکترونیکی گرمازا است.
در صورت خیس شدن تلفن همراه هوشمند، سلامت دستگاه را توسط یک متخصص بررسی کنید.
در شرایطی که استاندارد ضد آب بودن موبایل های هوشمند در حال گسترش است اما همچنان بسیاری از مدل ها فاقد چنین استانداردی هستند. از این رو، اگر دستگاه شما خیس شد به رغم تمامی تلاش هایی که برای نجات آن انجام می دهید ممکن است مواردی مانند خوردگی و اتصالی که از دیدرس خارج هستند در داخل دستگاه رخ دهند. این شرایط می تواند به گرم شدن بیش از اندازه و خطرناک موبایل هوشمند منجر شود. بر همین اساس، بررسی شرایط دستگاه پس از خیس شدن توسط یک فرد متخصص اقدامی عاقلانه است.
در هنگام شارژ باتری از تلفن همراه خود استفاده بیش از اندازه نکنید.
همان گونه که پیشتر اشاره شد، شارژ باتری می تواند گرمای موبایل هوشمند را افزایش دهد و دمایی بالاتر از هنگام استفاده عادی را احساس کنید. از این رو، فعالیت هایی مانند انجام بازی هایی با گرافیک بالا و اتصال به اینترنت با وای فای که به سخت افزار موبایل هوشمند فشار وارد می کنند را نباید هنگام شارژ باتری انجام دهید زیرا استرس بیش از حد دستگاه و شارژر را موجب می شوند.
در صورت زمین خوردن تلفن همراه هوشمند سلامت دستگاه را با یک متخصص بررسی کنید.
همانند سناریو خیس شدن تلفن همراه هوشمند، عملکرد عادی دستگاه پس از زمین خوردن نمی تواند نشانه عدم وجود مشکل باشد. زمین خوردن موبایل هوشمند می تواند آسیب هایی مانند ترکی کوچک در اجزا داخلی، باتری صدمه دیده و یا جدا شده و … را به همراه داشته باشد. بر همین اساس، کنترل تلفن همراه توسط یک فرد متخصص پس از سقوط های سخت توصیه می شود.
گرمای بیش از حد و یا خالی شدن ناگهانی شارژ باتری می تواند نشانه های بروز مشکل باشد.
امروزه، شکایت های بسیاری درباره گرمای بیش از حد ناگهانی موبایل های هوشمند و یا خالی شدن باتری بدون آن که اتفاق خاصی برای دستگاه رخ داده باشد، مطرح می شوند. این موارد می توانند نشان دهنده معیوب بودن یکی از اجزا داخلی مانند برد پردازنده اصلی و یا باتری باشند که نیازمند تعویض هستند.
منبع:عصر ایران