وی بیان داشت: در هر یک از اجلاسهای دانشگاهی 100 نماینده از 100 دانشگاه شرکت کردند و این نمایندگان دارای حکم از سوی رئیس بنیاد عفاف و حجاب هستند.
قائممقام بنیاد ملی عفاف و حجاب تصریح کرد: باید ظرفیت فرهنگی دانشگاهها را در زمینه عفاف و حجاب سوق دهیم، زیرا اثرگذاری ویژهای دارد.
حبیبی با اشاره به اینکه در بنیاد ملی عفاف و حجاب به هیچ منبع مالی متصل نیستیم و نهادی مردمی هستیم، خاطرنشان کرد: معتقدیم اگر بتوانیم ظرفیتهای مربوط به موضوع عفاف و حجاب بهعنوان یک واجب شرعی در سراسر کشور را با هم جمع کنیم و به شکوفایی برسانیم، این کار دینی با ظرفیتهای مردمی قابل تعمیم و تعمیق است.
وی عنوان کرد: بسته فرهنگی عفاف و حجاب از 10 سال قبل تدوین شده است، اما کارآیی دستگاههای 26گانه کم بوده است و قابل اعتنا نیست.
حبیبی با تاکید بر اینکه ماهیت کار ما فرهنگی است، ادامه داد: اگر در کار فرهنگی موفق نشویم در دیگر کارها هم موفق نمیشویم.
وی با طرح این سئوال که آیا اهرم در دست حکومت فقط اهرم فرهنگی است، اضافه کرد: بهنظرم باید بهصورت متوازن از تمام اهرمهای حکومتی از جمله ابزار فرهنگی استفاده شود.
قائم مقام بنیاد ملی عفاف و حجاب با اشاره به اینکه غرب با ما در جنگ ایدئولوژیک است، عنوان کرد: وضع قانون در فرانسه در زمینه عدم استفاده کودکان دبستانی از حجاب نوعی مقابله ایدئولوژیک است.
حبیبی با اشاره به اینکه در پستهای دولتی حضور داشته است، اضافه کرد: دولتهای ما در زمینه عفاف و حجاب کوتاهی کردهاند و از اهرمهای حکومتی بهصورت متوازن استفاده نشده است.
وی با تاکید بر اینکه بخشی از کارهای بدحجابی بهشکل سازمانیافته بوده که از ابتدای انقلاب اسلامی هم وجود داشته است، افزود: اگر ظرفیتهای جمهوری اسلامی را یکی کنیم، موفق میشویم.
منبع:فارس