این ادعای تخیلی در حالی در این خبرگزاری غربی منعکس شد که بازرسیهای چندساله آژانس بینالمللی انرژی اتمی هیچ نشانهای از برنامه ایران برای ساخت بمب هستهای به دست نیاورده است.
در حالی که طبق معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (ان.پی.تی) ایران همچون سایر کشورهای جهان حق برخورداری از مصارف صلحآمیز انرژی هستهای را دارد، اما در رسانههای غربی این حق به طور کامل سانسور میشود؛ گویی ایران حق داشتن هیچ سطحی از انرژی هستهای را ندارد.
رپرتاژ خبری آسوشیتدپرس برای منافقین، تنها مصداق عنایت خاص رسانههای غربی به این گروهک نیست، بلکه در موضوع هستهای ایران همواره منافقین نقش مکمل سیاستهای آمریکا علیه ایران را بازی کردهاند.
اما آنچه که اخیرا در نحوه پوشش اخبار مرتبط با گروهک منافقین در رسانههای غربی قابل تامل است، نام بردن از این گروهک با عنوان «مخالفان جمهوری اسلامی» است. رسانههای غربی عامدانه از به کار بردن واژه «گروهک تروریستی» برای منافقین پرهیز میکنند، حتی در گزارشهایی که به اقدامات تروریستی این گروهک مربوط است نیز آنها را مخالفان جمهوری اسلامی ایران، مینامند.
به عنوان مثال، ۱۷ سپتامبر امسال که دولت فرانسه اتهامات پولشویی علیه گروهک منافقین را پس گرفت، در اخباری که در این باره در رسانههای معتبر غربی همچون بلومبرگ، فاکس نیوز و وال استریت ژورنال منتشر شد، از منافقین با عنوان «مخالفان حکومت ایران» یاد شد.
در میان رسانههای غربی، مطمئنا رسانهها و شبکههای وابسته به رابرت مرداک صهیونیست میلیاردر، بیش از همه به گروهک منافقین لطف دارند. مثلا ۱۶ ژوئن سال جاری میلادی این شبکه تلویزیونی گفتگویی با مریم رجوی پخش کرد، بدون آن که به این حقیقت اشارهای کند که رجوی مسئول کشتار هزاران شهروند بیگناه ایرانی و حتی آمریکایی است. در این گفتگو، مریم رجوی تهمتهای بیاساسی را نثار جمهوری اسلامی کرد و مصاحبهشونده نیز گروهک منافقین را به نیروهای مقاومت ضد نازیسم در آلمان تشبیه کرد.
در این گفتگو رجوی که خون دهها هزار ایرانی بر گردن او است، خود را همچون مبارزان جنبشهای مدنی در غرب مثل مارتین لوتر کینگ توصیف کرد و جالب آن که خبرنگار فاکس نیوز نیز با سر تکان دادن، اظهارات او را تایید میکرد.
از کشتار دهها هزار ایرانی بیگناه که بگذریم، در این برنامه حتی اشارهای به سوابق گروهک منافقین در حمله علیه منافع آمریکا هم نشد. مثلا سوابق گروهک منافقین پیش از انقلاب اسلامی همچون توطئه ربودن سفیر آمریکا در ایران، طرح ترور فرمانده نیروی هوایی آمریکا یا ترور سه شهروند آمریکایی در سال ۱۹۷۶ سانسور شد.