گزارش ها نشان می دهند با وجود ادعای مقامات واشنگتن در خصوص عدم اطلاع از فعالیت تروریست های بعثی-تکفیری داعش، سیا از دو سال قبل به آموزش این نیروها در اردوگاهی در اردن مبادرت کرده بود.
برخی اظهارات نشان می دهد که خیلی قبل تر از این ها آمریکایی ها حتی در گذاشتن اولین سنگ بنای این گروهک نقش داشته اند.
رادیو روسیه در گزارشی در خصوص امور جاری در خاورمیانه آورده است: “ابوبکر البغدادی” سرکرده دولت اسلامی در عراق و شام ملقب به” داعش” توسط نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۰۴ دستگیر شد و در زندان ارودگاه :بوکا” تحت بازداشت قرار گرفت، اما در سال ۲۰۰۹ در دولت “باراک اوباما” رئیس جمهور آمریکا آزاد شد.
معاون مدیر مرکز مطالعات راهبردی دمشق گفت: صد در صد اطمینان دارم که در دوران زندانی بودن ابوبکر بغدادی نزد آمریکاییها در عراق، سازمان جاسوسی امریکا (سی آی ای) با وی ارتباط برقرار کرده و او را برای کارکردن در سی آی ای مأمور کرده است.
“طالب ابراهیم” گفت: ابوبکر بغدادی در زندان “بوکا” در عراق زندانی آمریکاییها بود و هنگام آزادی به آنها گفت که به زودی در آمریکا همدیگر را ملاقات می کنند.
وی در مصاحبه با این رادیوتأکید کرد: منابع آگاه در آمریکا گفتهاند، آنچه که در عراق و سوریه روی می دهد، از سوی سی آی ای طراحی شده و سازمان جاسوسی آمریکا شیوه قدیمی جنگ خود ضد اتحاد جماهیر شوروی در افغانستان را دوباره در منطقه از سرگرفته است.
حتی گمانه زنی هایی وجود دارد که او اصالتاً یهودی و صهیونیست است و او را با نام شیمون الیوت معرفی می کنند.
در کتاب خاطرات وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، هیلاری کلینتون می توان سند حمایت آمریکا از داعش را یافت. او در کتاب خاطراتش اذعان دارد که «ما داعش را برای تقسیم خاورمیانه ایجاد کردیم.» همچنین در جای دیگر از کتاب می گوید: «قرار بود ما در روز پنجم ژوئیه سال ۲۰۱۳ (چهاردهم تیر ماه ۱۳۹۲) در نشستی با دوستان اروپایی خود «دولت اسلامی» را به رسمیت بشناسیم. من به ۱۱۲ کشور سفر کردم تا نقش آمریکا و توافق با بعضی از دوستان را درباره به رسمیت شناختن دولت اسلامی بلافاصله پس از تشکیل آن توضیح دهم اما بهیک باره همه چیز در برابر چشمان ما فرو ریخت.»
که در اینجا منظور از به هم ریختن همه چیز ، کودتای سیام ژوئن در مصر علیه دولت اخوان المسلمین بوده است. زیرا یکی از گروه هایی که قرار بود در این نقشه آمریکا را یاری کنند ، طبق خاطرات کلینتون ، اخوانی ها بودند.
این یک نمونه از اعترافات مقامات آمریکایی در به وجود آوردن گروه داعش است که می توان مهمترین آنها نیز قلمداد شود در ادامه نمونه های دیگری نیز می توان اشاره کرد.
انتشار عکسی از سناتور جان مک کین از جمهوریخواهان تندروی کنگره آمریکا و حامیان حمله نظامی به سوریه با ابوبکر البغدادی دست داشتن آمریکا را در تشکیل گروه تروریستی داعش بیشتر کرد.
«راند پاول» سناتور جمهوریخواه نیز سیاستهای نادرست آمریکا و مداخله بیش از حد دربحران سوریه را عامل به وجود آمدن پناهگاهی مناسب برای تروریستهای خاورمیانه و کشیده شدن هرج و مرج به شمال عراق دانست.
وی که با شبکه خبری سیانان مصاحبه میکرد، یکی از دلائل تقویت داعش را ارسال سلاحهای آمریکایی برای متحدان این گروه در سوریه عنوان کرد و گفت: داعش در سوریه متحد ما بود؛ ما برای عقب راندن نیروهای وفادار به دولت دمشق، به شبه نظامیان سلاح دادیم و مکانی امن برای این افراد در سوریه درست کردیم؛ به نظر من دخالت ما در سوریه منجر به اوضاع جاری عراق شد.
همچنین در افشاگری های «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا علیه دستگاه های اطلاعاتی این کشور، در این باره می گوید: «سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در شکل گیری گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام -داعش- نقش داشتند و در عملیاتی با نام «لانه زنبور» گروه داعش را تشکیل دادند.» وی طبق اسناد فاش شده معتقد است گروه داعش برای حمایت از اسرائیل تشکیل شده است و هدف عملیات «لانه زنبور» تشکیل گروهی با شعارهای اسلامی است که تندروها را از سراسر جهان جذب کند و بر اساس اندیشه های تکفیری، سلاح خود را به سوی کشورهای مخالفِ موجودیتِ اسرائیل نشانه بگیرد.
همچنین بر اساس اطلاعات پایگاه خبری “دی انتر سیبت” “ابوبکر بغدادی” دوره ای کامل به مدت یک سال را تحت آموزش نظامی عناصر وابسته به موساد جهت فراگرفتن فن خطابه و سخنرانی و نیز فراگرفتن علم لاهوت گذرانده است.
براین اساس، واشنگتن، علی رغم اطلاع کامل از جنایت های این تروریست ها، بر اقدامات ترکیه، مانند عبور دادن تروریست ها از مرز خود به سوریه و نیز، سلاح ها و اموال خلیجی که از این طریق، به تروریست ها می رسد، چشم پوش می کند.
سردبیر وسترنز تودی «western’s today» معتقد است که آمریکایی ها از حرکت تروریست های بعثی تکفیری به سوی موصل اطلاع داشتند. آمریکایی ها به خوبی می دانند که تسلیحات این گروه از کجا تامین می شود؛ این تسلیحات از سوی سعودی ها و از خلیج عقبه به اردن رسانده می شوند و ستیزه جویان نیز به صورت گسترده و تجهیز شده از اسرائیل به سوی این مناطق منتقل می شوند.
اما مهمترین دلیل درباره حمایت آمریکا از داعش، این است که آمریکا این گروه را در فهرست سازمان های تروریستی خود قرار نداده است، درحالیکه آمریکا جبهه النصره و سرکرده آن جولانی را در این فهرست گنجانده است.
همچنین آمریکا با فراهم کردن تجهیزات الکترونیکی و نرمافزاری، از فعالیتهای سایبری تروریستهای داعش حمایت میکند.
“مرکز حمایت از مخالفان سوریه” (OSOS) در آمریکا، انواع تجهیزات و آموزشهای لازم را برای عملکرد قدرتمند تروریستهای فعال عراق و سوریه در فضای مجازی در اختیار آنها قرار میدهد.
گروه بعثی- تکفیری داعش از طریق کاربریهای فیسبوک و توئیتر خود، جنگ تبلیغاتی گستردهای را به راه انداخته است که به وضوح از کمک منابع دیگر بهره میبرد.
بنا بر گزارشی که توسط منابع آگاه منتشر شده است، OSOS انواع نرمافزاهای ضد هک و برنامههای پیشرفته جستجوی اینترنتی را در اختیار این گروه قرار میدهد. علاوه بر این، گفته میشود وزارت امور خارجه آمریکا از طریق دو موسسه به نامهای “مرکز گزارش جنگ و صلح” و “خانه آزادی”، تروریستهای داعش را تحت انواع آموزشهای پیشرفته برای عملکرد در فضای مجازی قرار میدهد.
آمار نشان میدهد تروریستهای داعش برای گسترش تبلیغات و جنگ رسانهای خود بیش از هر چیز از “توئیتر” استفاده میکنند و این موضوع نشان دهنده حمایتی است که این گروه از جانب مسئولین این شبکه اجتماعی دریافت میکند.
اگر چه آمریکایی ها شعار مبارزه با داعش سر می دهند اما آنها در دادن تجهیزات به داعش ، آن هم به صورت غیر مستقیم سنگ تمام گذاشته اند.
داعش با انتشار ویدئویی ادعا کرد قبل از حمله به تیپ ۹۳ عین عیسی در ریف رقه شمالی با هواپیمای بدون سرنشین شناسایی، کاملا از این منطقه نظامی عکسبرداری کرده است.
با انتشار این تصاویر تقریباً مسجل شده است که آمریکا و اسرائیل به دنبال مقابله به مثل کامل با حکومتهای مخالف با سیاستهای ایالات متحده از جمله جمهوری اسلامی، عراق، سوریه و … هستند؛ تشکیل، حمایت و پشتیبانی از شبهنظامیان تکفیری همچون داعش، جبهه النصره و القاعده در مقابل جریانهای اصیلی همچون حماس، جهاد اسلامی و حزبالله میتواند زنگ خطری برای سیاستگذاران استراتژیک و نظامی در این منطقه باشد تا تدابیر ویژهای را در این خصوص بیاندیشند
آنها حتی در دادن اطلاعات جنگی به داعش تمام تلاش خود را می کنند . پایگاه هوایی الطبقه در سوریه زمانی به تصرف افراد داعش افتاد که چندی پیش از آن ، آمریکایی ها اعلام کردند که چند پهباد آنها بر فراز این منطقه گشت زنی اطلاعاتی داشته اند.
آنها در عراق نیز به مقابله با داعش نپرداخته اند ، و بمباران نمایشی داعش ، زمانی که این گروه به شهر اربیل عراق نزدیک شد ، تنها برای دور کردن این گروهک از بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق در این شهر بوده است ، نه برای حمایت از مردم عراق یا ایزدی ها یا مسیحیان عراق.
آمریکایی ها و شخص رئیس جمهور آمریکا ، باراک اوباما نیز پیش از این اعلام کرده بودند که تنها وقتی که منافع این کشور در عراق به خطر بیفتد وارد عمل می شوند.
جالب است بدانید که این حفاظت از منافع خویش آمریکایی ها نه به خرج این کشور بلکه از جیب مردم فقیر و جنگ زده عراق صورت می گیرد زیرا در هر حمله نمایشی آمریکا به داعش یک صورتحساب هفت و نیم میلیون دلاری به دولت عراق تحمیل می گردد.
آنها نه تنها با داعش مبارزه نمی کنند در بسیاری از موارد در اظهار نظر های متناقض کشور هایی که با این گروهک مقابله می کنند را متهم به نقض قطعنامه های شورای امنیت می کنند مانند نمونه ذیل
مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان در کنفرانس خبری مشترک با محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران گفت: ایران جزء نخستین کشورهایی بود که به نیروهای پیشمرگه کرد برای مبارزه با داعش سلاح داد
در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: هرگونه ارسال سلاح از ایران قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل را نقض میکند، فروش سلاح به عراق همچنین نقض تحریمهای آمریکا محسوب میشود بنابراین در اینجا مسالهای برای نگرانی وجود دارد.
و این سیاست دو گانه و عوام فریب آمریکا در حمایت از داعش است .
منبع:سیاست ما