مرکز بین‌المللی حلال راه‌اندازی می‌شود

قائم مقام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از راه‌اندازی مرکز بین‌المللی حلال خبر داد و گفت: این مرکز با هدف تعیین کیفیت و ارزیابی علمی مواد خوراکی فردا کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا [1] شهرستان گلپایگان؛محمود مولانژاد قائم مقام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از راه‌اندازی مرکز بین‌المللی حلال خبر داد و اظهار داشت: این مرکز با هدف تعیین کیفیت و ارزیابی علمی مواد خوراکی فردا کلنگ‌زنی می‌شود.

وی افزود: بحث تعیین کیفیت مواد غذایی در تمام کشورهای دنیا مورد توجه است و به همین دلیل راه‌اندازی مرکز بین‌المللی حلال یک ضرورت به شمار می‌رود، زیرا از این طریق اعتماد مردم به آنچه استفاده می‌کنند، افزایش می‌یابد.

مولانژاد خاطرنشان کرد: کلنگ‌زنی مرکز بین‌المللی حلال فردا انجام می‌شود و امیدواریم این مرکز تا یک سال آینده راه‌اندازی شود تا بتوانیم به عنوان یک مرجع بین‌المللی در زمینه تعیین کیفیت مواد غذایی از طریق علمی فعالیت کنیم.

منبع:فارس