120مسجد در شهرستان گلپایگان وجود دارد

امام جمعه گلپایگان گفت:در حال حاضر 120مسجد در شهرستان گلپایگان وجود دارد.

 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا [1] شهرستان گلپایگان؛حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا اسماعیلی در نشست با خبرنگاران که  به مناسبت روز جهاني مسجد در مصلی گلپایگان برگزارشد، بیان کرد: مقدس ترین مکانی که زمینه ساز آرامش و راز و نیاز و تقرب با خداوند می شود مسجد است.

اسماعیلی با بیان اینکه مسجد شبکه بهم پیوسته برای امت اسلامی است که درخدمت همه آحاد مردم قرار دارد،تصریح کرد:همه افراد می توانند با هر گرایش سیاسی در مسجد حضور پیدا کنند چرا که مسجد به فرد و یا گروه و جناح خاصی تعلق ندارد.

نماینده ولی فقیه در شهرستان گلپایگان با بیان اینکه از صدر اسلام تا کنون مسجد مکانی برای حل مشکلات ، اختلافات ،مناظره های اجتماعی و خانوادگی و سیاسی بوده است، تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب مساجد برای  تجمعات و راهپیمایی ها مردم مکانی مناسب بود ونقش مهمی در پیروزی انقلاب ایفا کرد.

امام جمعه گلپایگان تصریح کرد: اگر قطعه زمینی به مسجد اهدا شود دیگر در تملک شخص نیست،لذا پول‌های حلال باید در راه عمران و آبادانی مسجد خرج شود.

وی با تأکید براینکه اگر از ظرفیت مساجد به طور کامل و صحیح بهره‌برداری شود افراد بیشتری جذب مساجد می شوند،خاطر نشان کرد: می بایست با فرهنگ سازی در جامعه زمینه جذب جوانان درمساجد را فراهم کنیم.

وی در ادامه با تأکید براینکه امامان جماعت، هیئت امنا و خادمین مسجد  تاثیر زیادی در جذب جوانان و نوجوانان دارند،افزود:این عزیزان با برنامه‌ریزی جامع و کامل  فضا را برای خدمت گذاری بیشتر مهیا کنند.

امام جمعه گلپایگان بیان کرد: برخی از کارهای مهم مانند تهیه جهیزیه برای نوعروسان، تهیه مقدمات ازدواج، بورسیه تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانش‌جویان، ایجاد صندوق قرض الحسنه، تربیت قاریان قرآن و کشف استعدادهای درخشان باید در مساجد صورت  گیرد.

اسماعیلی با بیان اینکه در حال حاضر 120مسجد در شهرستان گلپایگان وجود دارد ، تصریح کرد:  فقط 25 درصد از آن‌ها فعال است و 50 درصد آن‌ها نیمه فعال و در حدود شش درصد از مساجد گلپایگان کانون فرهنگی-هنری و صندوق قرض الحسنه ای  دارند، لذا در حال 95درصد مساجد گلپایگان ساماندهی شدند که زیر نظر مرکز رسیدگی امور مساجد به فعالیت مشغول هستند.

امام جمعه گلپایگان با بیان اینکه از کمک های دولت محترم در نگهداری ، مرمت و کارهای عمرانی مساجد استفاده می شود، افزود: دولت محترم برای هزینه‌های  برق، گاز و آب مساجد قوانین جدیدی اتخاذ و همراهی لازم را  با متولیان امور مساجد داشته باشد.