به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛علی یوسفی در گردهمایی و هم اندیشی خبازان شهرستان گلپایگان که با حضور نماینده، فرماندار و مسئولین برگزارشد، بیان کرد: نانوایی ها باید به سمت مکانیزه شدن سوق داده شوند که در این راستا باید تعداد فعالین در نانوایی ها از 8نفر به 4نفر تقلیل یابد،و در راستای اهمیت دادن به سلامت مردم اهداف عالیه در دراز مدت مورد توجه قرارگیرد.
یوسفی تأکید کرد: بر اساس دستورالعمل سازمان غله به تعداد هر 1500نفر یک واحد نانوایی باید فعالیت داشته باشد لذا با توجه به جمعیت شهرستان گلپایگان حدود 60 نانوایی باید فعالیت داشته باشند.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت گلپایگان با اشاره به آمار فعالیت نانوائیان،گفت: در شهرستان گلپایگان حدود ۱۲۰ نانوایی نرم پز و ۱۰ نانوایی خشکه پز به فعالیت مشغول هستند که کلیه آنان در حوزه توزیع با مشکلاتی مواجه هستند که برخی از این مشکلات به استان و برخی دیگر از مشکلات به شهرستان مربوط می باشد و می بایست برای رفع آنها تدابیر لازم اتخاذ شود.